![]() |
Citat:
Aici lumea se roaga pentru oricine are nevoie de ajutor, persoane despre care nu stim nimic si atunci, de ce sa nu ne rugam si pentru Serban Huidu? Unde este greseala mea, ca am deschis acest topic? Acest "individ" cum il numiti, este si el fiul lui Dumnezeu la fel ca si dumneavoastra! |
Citat:
Si daca sunt macar cativa care se roaga pentru el sau inalta un gand bun plin de iubire, stiu ca o fac din suflet,cu credinta in Dumnezeu si cu bunatate!Si atunci m-am gandit ca merita sa-l fac!:-) |
Dumnezeu sa-l ajute!
|
Citat:
|
Citat:
Sa-l ajute Dumnezeu in continuare! |
este in coma indusa
adica i se administreaza medicamente pentru a dormi nu e in coma profunda ... e cu totul altceva |
Citat:
|
2 atașament(e)
Cronica carcotasilor: bascalie, blasfemie, rautati multiplicate la extrem, provocari sexuale...
Sunt destui care cauta (cautau) emisiunile lor, dar nu prea e de ras, ci de plans. Ceea ce i s-a intamplat lui Huidu (sau lui Toni) nu sunt coincidente. Doar noi ne-am obisnuit sa le numim asa. Dumnezeu sa le dea sanatate si minte luminata. Bine ar fi daca cei luati de atatea ori in vizorul lor ar avea puterea sa spuna: "Da-i, Doamne, sanatate" si nu: "Asa-i trebuie, &@^&;%&% de nenorocit" |
Citat:
" pe sticla",si altii sa rada.Si castiga bine,de s-a dus la schi in strainatate. Deci sa ne rugam pentru el,chiar daca traieste,si inca bine,din batjocorirea altora. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:44:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.