Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   News alert! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11667)

Melissa 30.12.2010 15:01:19

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 317703)
Mai apar multe topicuri despre acest individ??

Acest "individ" cum il numiti este o persoana publica care reuseste sa faca oamenii sa rada si sa se destinda la emisiunile lui, intr-un context social care este de plans,el ajutandu-ne sa il vedem de tot rasul !
Aici lumea se roaga pentru oricine are nevoie de ajutor, persoane despre care nu stim nimic si atunci, de ce sa nu ne rugam si pentru Serban Huidu? Unde este greseala mea, ca am deschis acest topic?
Acest "individ" cum il numiti, este si el fiul lui Dumnezeu la fel ca si dumneavoastra!

Melissa 30.12.2010 15:10:23

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 317711)
iata cum un subiect ce ar trebui sa starneasca compasiune, reuseste sa scoata la suprafata mizeria umana :(

Si sa stii ca m-am gandit la asta inainte sa fac topicul, dar l-am facut mizand pe faptul ca puterea rugaciunilor este mai mare ca rautatile astea.
Si daca sunt macar cativa care se roaga pentru el sau inalta un gand bun plin de iubire, stiu ca o fac din suflet,cu credinta in Dumnezeu si cu bunatate!Si atunci m-am gandit ca merita sa-l fac!:-)

Danut7 30.12.2010 15:39:47

Dumnezeu sa-l ajute!

Dumitru73 30.12.2010 15:42:53

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 317715)
Si sa stii ca m-am gandit la asta inainte sa fac topicul, dar l-am facut mizand pe faptul ca puterea rugaciunilor este mai mare ca rautatile astea.
Si daca sunt macar cativa care se roaga pentru el sau inalta un gand bun plin de iubire, stiu ca o fac din suflet,cu credinta in Dumnezeu si cu bunatate!Si atunci m-am gandit ca merita sa-l fac!:-)

am inteles caa situatia lui e stabila acum si ca nu are complicatii

Melissa 30.12.2010 15:49:09

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 317723)
am inteles caa situatia lui e stabila acum si ca nu are complicatii

:-) Ce biiine..Ma bucur mult pentru el si sper ca va reveni curand pe picioare,la familia lui!
Sa-l ajute Dumnezeu in continuare!

daniil96 30.12.2010 16:06:53

este in coma indusa

adica i se administreaza medicamente pentru a dormi

nu e in coma profunda ... e cu totul altceva

razvan_andrei 30.12.2010 16:09:45

Citat:

În prealabil postat de Hector (Post 317706)
........si la cate luari peste picior a bisericii si preotilor au fost in emisiunea lui, nu ma mira ca i s-a intamplat ceva rau. Nu numai o data s-a luat de biserica sau a ironizat preotii. Acesta fiiind si motivul pentru care eu nici nu m-am mai uitat la emisiunea lui

Dovada ca unii oameni nu vad mai departe de varful nasului. Si e tragic cand in multe situatii se observa acest lucru.

Mosh-Neagu 30.12.2010 16:24:23

2 atașament(e)
Cronica carcotasilor: bascalie, blasfemie, rautati multiplicate la extrem, provocari sexuale...
Sunt destui care cauta (cautau) emisiunile lor, dar nu prea e de ras, ci de plans. Ceea ce i s-a intamplat lui Huidu (sau lui Toni) nu sunt coincidente. Doar noi ne-am obisnuit sa le numim asa.

Dumnezeu sa le dea sanatate si minte luminata. Bine ar fi daca cei luati de atatea ori in vizorul lor ar avea puterea sa spuna: "Da-i, Doamne, sanatate" si nu: "Asa-i trebuie, &@^&;%&% de nenorocit"

ap2010 30.12.2010 17:07:37

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 317712)
Acest "individ" cum il numiti este o persoana publica care reuseste sa faca oamenii sa rada si sa se destinda la emisiunile lui, intr-un context social care este de plans,el ajutandu-ne sa il vedem de tot rasul !
Aici lumea se roaga pentru oricine are nevoie de ajutor, persoane despre care nu stim nimic si atunci, de ce sa nu ne rugam si pentru Serban Huidu? Unde este greseala mea, ca am deschis acest topic?
Acest "individ" cum il numiti, este si el fiul lui Dumnezeu la fel ca si dumneavoastra!

In concluzie e un om care isi castiga existenta cautand defectele altora,pe care le pune
" pe sticla",si altii sa rada.Si castiga bine,de s-a dus la schi in strainatate.
Deci sa ne rugam pentru el,chiar daca traieste,si inca bine,din batjocorirea altora.

Dumitru73 30.12.2010 17:18:22

Citat:

În prealabil postat de ap2010 (Post 317742)
In concluzie e un om care isi castiga existenta cautand defectele altora,pe care le pune
" pe sticla",si altii sa rada.Si castiga bine,de s-a dus la schi in strainatate.
Deci sa ne rugam pentru el,chiar daca traieste,si inca bine,din batjocorirea altora.

rautate, invidie, lasitate, mizerie, un neom ...

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:44:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.