![]() |
Vesnica lui pomenire,Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!Un adevarat stalp duhovnicesc!
|
Ne vorbeste Parintele Cleopa
|
Mai avem nevoie de un parinte Cleopa. Poate nu suntem vrednici.
Un mare duhovnic, mari duhovnici in toata Manastirea Sihastria. Ma minunez de parintele Marcu care a trecut la Domnul. Il bateau comunistii in puscarie si el radea cu seninatate, se vorbeste ca nu simtea durerea, il intarea darul Domnului.
|
A fost primul mare duhovnic din care am citit si, care zic eu, ca m-a trezit la realitatea. Inainte am citit carti de credinta ortodoxa, dar am gasit in invataturile lui explicatiile de care aveam nevoie, care mi s-au imprimat in inima.
Insa, ascultand inregistrarile... cum vorbeste, chiar daca sunt informatii pe care le regasesc in carti, in inima mea apare dorinta de a face mai mult... |
Da, am citit si eu volumele parintelui Cleopa , scrise simplu dar cu mare dragoste de Dumnezeu ! Bunul Dumnezeu sa-i dea odihna in ceruri !
|
Pentru ce anume avem nevoie?
Era mult prea sever. Era impotriva femeii si a casatoriei. Avem nevoie de un om mai citit, cu multa minte, intelegere, respect si iubire de oameni...un om de lume. Avem nevoie mai degraba de cineva ca parintele Galeriu. |
Statistic vorbind,mai multi s-au folosit de el,fata de cei ce nu s-au folosit! Eu unul sunt din cei care m-am folosit foarte mult din scrierile lui...
|
Citat:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace cu siguranta ca se plimba prin Rai acum . avea Dumnealui o vorba plina de Duh "Mincavar Raiul sa va manince " |
Citat:
Mai spunea Parintele: Daca as avea o traista mare, v-as baga intr-insa si v-as duce in Rai! :) |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:40:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.