![]() |
@vidoveczandrei :imi pare rau, dar fii mai coerent in exprimari si foloseste cu incredere semnele de punctuatie, din simplul motiv ca mesajele scrise devin greu de inteles. Ca sa nu te superi pe mine iti dau exemplu:"da zici tu ceva,dar ce spui de oameni care fac sau deseneaza monstrii,desi nu mai sunt un copil mic,dar uitate si tu acele desene sau la filme ce spui?".
Adevarat, sunt multi care deseneaza chipuri incornorate, daca la asta te referi. Ei pretind ca transmit un mesaj prin aceste desene. Nu inteleg de ce sunt atat de apreciate astfel de desene in loc sa fie apreciat unul cu Maica Domnului, cu un inger.. Monalisa, nu inteleg de unde ai atat de multe informatii in legatura cu acest parinte.Ai vre-o camera in camera lui? Si in elgatura cu ce ai spus "Ma gandesc ca poate ca daca ar darui din golul sau sufletesc vorbind la spovedanie cu cineva"..asta inseamna sa se spovedeasca unui mirean? Eu cred ca problema ii apartine, si rezolvarea o gaseste prin spovedanie la duhovnicul sau, o data la 40zile. Daca exista acest caz, sa ne rugam pentru el ca Dumnezeu sa-i lumineze mintea! Dar eu cred ca ne cam abatem de la tematica topicului. |
Citat:
|
Citat:
Eu presupun ca acesti oameni au luat in mitologii,eu asta cred.Tu ce crezi?dar tot nu dau seama cand au aparut in mintile oamenilor. |
Citat:
|
scuzati-ma ca am pus acest topic,acest lucru trebuie discutat sa vedem cum putem rezolva probleme de azi.
|
Citat:
|
Si dupa povestea cu un astfel de "duhovnic" care dupa ce face ce face si ma spovedeste, apoi pe net isi bate joc de mine si spune la toata lumea de la Biserica lui ca saraca de mine sunt nebuna, proasta, etc. in toate felurile, le interzice oamenilor sa nu ma mai lase acolo, ma scoate afara din biserica, ma face nerusinata si nesimtita, ii spune la nevasta-sa sa nu ma mai lase pe acolo, ii explica cat is eu de proasta si de bolnava psihic incat femeia ma evita si face crize cand ma vede, ii zice sa ma scoata afara sa nu ma mai duc pe acolo, asa dar dupa toate astea, cand dau ochii cu el ma mai intreaba "cum ma cheama", saracul duhovnic e amnezic; data viitoare cand ma intreaba cum ma cheama o sa zic de fata cu toata lumea ca ce memorie scurta poate avea, cum a uitat el toate intamplate, asa ca sa stie lumea ce si cum! ca sa vedeti culmea ipocriziei umane!
|
Citat:
|
Dar, sa iertam si sa uitam, asa cum zice si-n rugaciunea noastra! Porbabil ca asa ne va ierta si Dumnezeu pacatele noastre dupa cum iertam si noi altora! Numai ca si Dumnezeu ne iarta daca ne cerem iertare de la El dar daca tot continuam cu aceleasi pacate si vrem iertarea, nu stiu cat si cum se poate ierta, tot asa si cu persoanele, daca vrem sa ni se ierte gresalele, normal ca nu ii mai facem rau persoanei ca sa poata sa ne ierte dar daca tot asa o tinem si in acelasi timp asteptam si iertare, nu stiu!
Oricum ar fi trebuie sa uitam si sa iertam - involuntar doar in asfel de situatii ne revine tot raul pricinuit de aproapele in minte; posibil si pt. ca nu ne da motive pentru a-l ierta, din contra ... dar noi trebuie sa iertam, oricum ar sta lucrurile, asta e concluzia! |
Sa privim partea buna a lucrurilor. Daca consideri ca acest duhovnic nu te ajuta, nu te inbunatateste sufleteste ci din contra te coboara..cauta o alta biserica, asista la slujbe si gaseste-ti alt preot care sa te indrume.
Exista posibilitati, astfel ca si tu, sa primesti Sfanta Impartasanie cu sufletul impacat si cu nici o urma de tristete. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:40:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.