Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Va iau cu mine la Cuvioasa Paraschiva! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10897)

dorinastoica14 12.10.2010 11:19:46

Voi scrie câte zece nume pe fiecare pomelnic.
Nu voi uita nici pe cei de la Umanitate care au nevoie de mila și ajutorul lui Dumnezeu și a Cuvioasei Maice Paraschiva pe acei care au rupt din puținul lor pentru a ajuta un om în suferință și în nevoie,și nici pe prietenele mele de departe.

talida 12.10.2010 12:11:26

Multumim,asa este nu toti avem bucuria sa putem ajunge la Cuvioasa Parascheva.Cu voia lui Dumnezeu pomenestene si pe noi:Costinel,Mirela,Talida-Liliana.

IOLANDA 12.10.2010 12:35:52

Doamne....ce ideie aducatoare de bucurii duhovnicesti,ai avut draga mea...o sa-ti urmez exemplu si o sa pun pomelnice la Sfanta nostra Episcopie,la slujba de vecernie pe 13.10.2010.Episcopia noastra are hramul "Sfanta Parascheva"...si avem o parte din vesmintele EI,la noi spre inchinare.Am sa te rog,sa-mi trimiti si numele membrilor familiei tale,sa va pomenesc aici la noi,iar pe ceilalti ii voi lua de aici de pe forum.Doamne Ajuta!!Sfanta Cuvioasa,ajuta-ne si ne miluieste pe noi toti pacatosii!!!!

cerberus 12.10.2010 12:39:05

Sa va dea Dumnezeu sanatate!

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 296140)
Știu că sunt mulți care departe fiind de țară, sau alții care în țară fiind, nu pot ajunge să se închine la Sfânta Moldovei - Cuvioasa Paraschiva m-am gândit să vă propun să vă lăsați aici câte un nume pentru a face un pomelnic.
Voi merge miercuri la Iași și nădăjduiesc să mă ajute Dumnezeu ca și în alți ani să mă închin la moastele Sfintei și ale Sf.Maxim Mărturisitorul.
Cei care nu dorinți să lăsați numele pe public puteți să-mi scrieți pe privat
Do:6:rina

Multumim din suflet,ne faceti un mare bine,sunt convins ca o sa ne simtim ca si cand am fi prezenti acolo,mare bucurie!
Cristian,Rodica,Marco-Ionut.
Doamne Ajuta!

dorneanul 12.10.2010 12:45:56

"Binecuvinteaza suflete al meu pe Domnul"

"Doamne Iisuse Hristoase,ajuta-ma ca astazi toata ziua sa ma lepad de mine insumi,ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac si astfel,tinand la mine,sa Te pierd pe Tine"!(sfantul Arsenie Boca)Fericiti sunteti cei care ajungeti la Sfanta Cuvioasa Parascheva,Dumnezeu sa va rasplateasca efortul si dragostea!

anca_1979 12.10.2010 13:31:27

sa iti ajute Dumneze

Citat:

Știu că sunt mulți care departe fiind de țară, sau alții care în țară fiind, nu pot ajunge să se închine la Sfânta Moldovei - Cuvioasa Paraschiva m-am gândit să vă propun să vă lăsați aici câte un nume pentru a face un pomelnic.
Voi merge miercuri la Iași și nădăjduiesc să mă ajute Dumnezeu ca și în alți ani să mă închin la moastele Sfintei și ale Sf.Maxim Mărturisitorul.

Sa iti ajute Dumnezeu, pentru ideea pe care ai avut-o, anul trecut am fost la Preacuvioasa Paraschiva, la Iasi si m-am rugat pentru ceva anume, cand am ajuns acasa la mine in oras mi s-a implinit ce am cerut, dar eu ca o pacatoasa am gresit. Anul asta nu am putut ajunge din cauza problemelor finanicare, inca o data sa iti dea Bunul Dumnezeu sanatate si multa lumina in suflet si astept sa ne scri cand te intorci.
pentru pomelnic. Anca-Raluca si Daniel

simona 12.10.2010 14:22:40

multumiri pentru initiativa

Citat:

Va multumesc din suflet pentru initiativa,Sfanta Parascheva ma ajutat de foarte multe ori sperand ca nu va deranjeaza liSTA ENUMEREZ,ROBERT-STEFAN,EMILIAN,ION,CRISTINA,PETRUTA,MARIA,SIMONA,I ULIANA,OANA,CAMELIA,RAFAELE,GEORGIANA,NICULAE,NICO LETA,PETRE,JESSICA.DOAMNE AJUTA,SI INCA O DATA MULTUMIRI DIN SUFLET.

simona 12.10.2010 14:29:21

Multumiri din suflet

Citat:

știu că sunt mulți care departe fiind de țară, sau alții care în țară fiind, nu pot ajunge să se închine la sfânta moldovei - cuvioasa paraschiva m-am gândit să vă propun să vă lăsați aici câte un nume pentru a face un pomelnic.
Voi merge miercuri la iași și nădăjduiesc să mă ajute dumnezeu ca și în alți ani să mă închin la moastele sfintei și ale sf.maxim mărturisitorul.
do:6:rina

in speranta ca nu este foarte mare lista indraznesc sa enumerez cateva nume:robert-stefan,emilian,ion,cristina,petruta,maria,iuliana, carmen,constantin,georgiana,niculae,simona,oana,je ssica,camelia,rafaele.soamne ajuta.pe mine sfanta paraschiva ma ajutat de multe ori.sa va ajute si dumneavoastra sa ajungeti cu bine!

horatiu.miron 12.10.2010 14:50:38

Din cate am inteles, cei ce nu pot ajunge la moaste au acces la Sf. Parascheva si prin intermediul Facebook, la http://www.facebook.com/pages/Saint-...1088478?v=wall

inna-inna 12.10.2010 15:33:32

MARIA pacatoasa are mare nevoie de ajutor...

Citat:

Pot sa va rog si eu pentru un singur nume? MARIA pacatoasa are mare nevoie de ajutorul lui Dumnezeu, cu rugaciunile Sfintei Parascheva, ale Sf.Maxim Marturisitorul si cu ajutorul dumneavoastra, pentru care Domnul Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit. Mi-au dat lacrimile cand am citit postarea dumneavoastra...Domnul Dumnezeu sa tina cont de tot...Doamne - ajuta tuturor! Amin...

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:00:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.