![]() |
Din cate stiu planul era sa le mute temporar, sa amenajeze o parcare subterana si apoi sa le mute inapoi.
|
Citat:
Unii par sa nu stie despre ce e vorba. Statuile, nu doar a lui MV, vor fi mutate temporar, pentru a se construi o parcare subterana in zona. Dupa terminarea lucrarilor, statuile vor reveni pe vechile amplasamente. Nu inteleg care e problema. |
Si eu sper sa fie mutata inapoi statuia cand s-o termina de construit respectiva parcare.
De ce trebuia sa se faca parcare acolo nu am idee. Oricum daca ar fi fost macar 100.000 de bucuresteni sa protesteze ca se muta statuia de acolo nu se mai muta. |
Citat:
|
Uniunea arhitectilor din Romania a protestat vis-a-vis de mutarea acestor statui,aci putea vedea documentul:
http://roncea.ro/wp-content/uploads/...in-Romania.pdf |
salut,mihailt
Citat:
|
Pai dam si stauia lui Mihai Viteazul jos ca sa-i uitam si pe aceia cativa care in istoria Romaniei au mai stiut de datoria fata de neam si nu numai de propriile interese. Uite asa tinerele generatii de peste cativa 10 de ani vor trai cu impresia ca in Romania cei mai tari au fost Iliescu, Basescu si Crin Antonescu (nu de alta dar rimeaza) ca urmele adevaratilor conducatori ce si-au varsat sangele in pamantul patriei vor sta aruncate undeva pe la fier vechi.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:26:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.