Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Femeile sunt prea proaste pentru BOR sau ce ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10436)

ionut stefan 18.08.2010 20:57:56

doamne ajuta

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 279236)
De ce nu vad femei preot(i) ?

cati rataciti DUMNEZEULE lumineaza-le mintea

eduardd 18.08.2010 20:59:22

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 279236)
De ce nu vad femei preot(i) ?

Crezi ca jignind femeia vei reusi sa ne faci (pe noi femeile) sa ne ridicam impotriva Lui Hristos?
Om fi noi prea proaste dar nici cu dumneata nu mi-i rusine...daca atat poti face.
Vorba lui Cristian, mergi mataluta la rubrica "Preotul" si documenteaza-te.

Fetelor, acest "cacacoc" nu merita nici macar cele 3 minute pe care le veti pierde raspunzadu-i..asa ca, IGNORATI-L!!!:103:

cristiboss56 18.08.2010 21:02:41

Citat:

În prealabil postat de ionut stefan (Post 279293)
cati rataciti DUMNEZEULE lumineaza-le mintea

Sunt plictisiți și intră pe zeci de site-uri aiurea din plictiseală și muuultă prostie lumească. Chiar crezi că o ( îl ) interesează subiectul cu adevărat ? Nu , ci doar zâzania dintre noi. Ignor ...

ionut stefan 18.08.2010 21:14:45

doamne ajuta

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 279297)
Sunt plictisiți și intră pe zeci de site-uri aiurea din plictiseală și muuultă prostie lumească. Chiar crezi că o ( îl ) interesează subiectul cu adevărat ? Nu , ci doar zâzania dintre noi. Ignor ...

ai dreptate

Bast-et 18.08.2010 21:16:09

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 279286)
Fata, cred ca te-ai ratacit pe aici! Daca poti sa inveti ceva bun, fa-o, daca nu,asteapta sa mai cresti!

Ah, tu zici ca nu-i maschilista biserica? Dumnezeu e barbat, Iisus è barbat, cei 12 apostoli barbati, femeia trebuie supusa barbatului, preotul ii barbat, Papa la fel. Si tot eu sunt cea ratacita. Lasa-ma ca mi-au zis de toate felurile.

cristiboss56 18.08.2010 21:22:09

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 279304)
Ah, tu zici ca nu-i maschilista biserica? Dumnezeu e barbat, Iisus è barbat, cei 12 apostoli barbati, femeia trebuie supusa barbatului, preotul ii barbat, Papa la fel. Si tot eu sunt cea ratacita. Lasa-ma ca mi-au zis de toate felurile.

Îndemn: bâșt de aici , dar nu oricum , ci cu viteză maximă ! Drum bun !

IonelS 18.08.2010 21:27:13

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 279304)

Sa ne facem ca ploua si sa aducem argumente rationale, daca dogmatice nu doreste: nici o femeie in firea ei, buna crestina, nu si-ar dori sa fie preot. Asa a construit-o Dumnezeu ! Nici noi barbatii nu putem fi mame si nici n-ar trebui sa ne dorim. Tu imi aduci aminte de cei ce fac schimbare de sex si pe deasupra mai fac si prozelitism in acest sens!

glykys 18.08.2010 21:37:40

De ce nu sunt pisicile caini?

Bast-et 18.08.2010 21:37:58

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 279317)
Sa ne facem ca ploua si sa aducem argumente rationale, daca dogmatice nu doreste: nici o femeie in firea ei, buna crestina, nu si-ar dori sa fie preot. Asa a construit-o Dumnezeu ! Nici noi barbatii nu putem fi mame si nici n-ar trebui sa ne dorim. Tu imi aduci aminte de cei ce fac schimbare de sex si pe deasupra mai fac si prozelitism in acest sens!

:29:
si-mi tu mie ce legatura are schimbarea de sex si prozelitismul acestuia?
Barbati nu pot fi mame, pot fi tati, asa cum o femeie poate fi preoteasa. Unde este egalitatea :33:?

Citat:

Îndemn: bâșt de aici , dar nu oricum , ci cu viteză maximă ! Drum bun !
Asta i-o spui prietenilor tai, nu mie, si pentru amintire, tu esti un oaspete.

cristiboss56 18.08.2010 21:41:08

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 279326)
:29:
si-mi tu mie ce legatura are schimbarea de sex si prozelitismul acestuia?
Barbati nu pot fi mame, pot fi tati, asa cum o femeie poate fi preoteasa. Unde este egalitatea :33:?

Asta i-o spui prietenilor tai, nu mie, si pentru amintire, tu esti un oaspete.

Tocmai , te consider un prieten , dar tot atat de adevarat ca vizitele cele mai scurte sunt bine placute ! Deci : bast !:103:

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:32:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.