Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ce program are manastirea cernica? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10205)

andreicozia 28.07.2010 22:29:53

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 272849)
Cum Andrei ? Vitorul nostru e o tara de tigani? :1: sau din cauza crizei ajungem si noi ca ei...

De ce ? Detii cumva o alta statistica a natalitatii de care noi nu stim?
Din cite stiu eu la 1 un copil rumin se nasc intre 5-10 tiganusi..ia fa tu frumos calcului si vezi cam ce iese:) si cum arata viitorul cu OCHI mai putin luminosi
iar cind ai timp mai plimba-ti privirea pe strada...
Nu ca as avea eu cu ei ceva, nu dar o sa consider ca ma aflu in India sau Pkistan si gata..., ca tot suntem noi buni la a ne imagina scenarii

andreicozia 28.07.2010 22:31:07

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 272854)
Pai cu cat sunt mai multi profitul e mai mare, numai noi ne temem... :46:

De ce profit vorbesti?

gabriela8 28.07.2010 22:31:46

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 272857)
De ce ? Detii cumva o alta statistica a natalitatii de care noi nu stim?
Din cite stiu eu la 1 un copil rumin se nasc intre 5-10 tiganusi..ia fa tu frumos calcului si vezi cam ce iese:) si cum arata viitorul cu OCHI mai putin luminosi
iar cind ai timp mai plimba-ti privirea pe strada...
Nu ca as avea eu cu ei ceva, nu dar o sa consider ca ma aflu in India sau Pkistan si gata..., ca tot suntem noi buni la a ne imagina scenarii

Ai dreptate, dar nu vreau sa ma gandesc ca vom fi "inghititi" de ei:2: Mi se pare ingrozitor!

andreicozia 28.07.2010 22:37:06

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 272860)
Ai dreptate, dar nu vreau sa ma gandesc ca vom fi "inghititi" de ei:2: Mi se pare ingrozitor!

Mai, asta nu ar fi o problema, daca nu ar fi atit de certati cu igiena corporala si morala.
Uite de ex. majoritatea marilor metropole nord americane au ajuns deja la 60-70% cu oameni de culoare si restul albi, care sunt si ei pe duca catre suburbii. Insa MAREA DIFERENTA este faptul ca acei oameni de culoare FAC DUS! si nu sutesc de prin buzunarele trecatorilor!

gabriela8 28.07.2010 22:42:42

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 272865)
Mai, asta nu ar fi o problema, daca nu ar fi atit de certati cu igiena corporala si morala.
Uite de ex. majoritatea marilor metropole nord americane au ajuns deja la 60-70% cu oameni de culoare si restul albi, care sunt si ei pe duca catre suburbii. Insa MAREA DIFERENTA este faptul ca acei oameni de culoare FAC DUS! si nu sutesc de prin buzunarele trecatorilor!

Nu ma refeream la culoarea lor ci la igiena lor cand am zis de "inghitit"... Culoarea nu ma sperie pentru ca nici eu nu sunt foarte alba si cand eram mica imi spuneau" tiganca":71:
In ce priveste profitul, ma gandeam ca numarul lor fiind mai mare si castigul e mai mare la "imprumutat".
Dar, sa nu generalizam, sunt si copii rromi curati si talentati cu parinti muncitori si traditionalisti in ceea ce priveste portul lor. Sa fim optimisti!

glykys 18.07.2012 13:29:50

De vreun an sau doi nu mai sunt cersetori la Cernica, e interzisa cersetoria acolo, nu mai sunt lasati sa intre pe poarta oamenii care au acest scop...

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:24:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.