Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Vive la France ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10115)

cristiboss56 15.07.2011 05:27:11

Mulțumim pentru aceste frumoase imagini transmise de la fața locului ! Doamne ajută !

AndreiM 15.07.2011 08:23:29

Dumnezeu sa-i miluiasca!

LapetiteMoc 15.07.2011 09:18:07

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 377677)
Superb spectacol!!
Artificiile de 4 iulie de aici,au fost un pic mai"amarate"...

Pe mare au alt efect. Este impresionant , intr-adevar!

Florin-Ionut 15.07.2011 11:02:51

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 269099)
Militari din treisprezece tari africane francofone au defilat astazi

Au defilat fericiți că Franța le-a făcut țările colonii, luîndu-le resursele și nevestele. Vive la liberté!

Citat:

pe Champs-Elysee ,

Am fost pe strada aia, nu m-a impresionat cu nimic. Sînt locuri în Paris mult mai frumoase.

Citat:

cu ocazia traditionalei parade militare de Ziua Nationala a Frantei.

Ce mișto, au avut și artificii, au cîntat... O mîndrie de paradă, nu alta!

Citat:

In ciuda vremii ceremonia a fost grandioasa

Păi cum altfel?!...

Citat:

, avioanele Alpha Jet/Patrouille de France a deschis ceremoniile, zburand deasupra Parisului

... Doar au făcut contracte grase cu multe țări după ce le-au testat în Libia. Un adevărat motiv de bucurie!

Citat:

si lasand in urma dare de fum in culorile drapelului francez . Vive la France !

Ce fain, fum în culori care face bine la sănătatea parizienilor și a turiștilor.

miles to truth 15.07.2011 23:01:51

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 377669)
Nu l-o sprijinit "oleaca" ci a fost pe faza si l-a tinut zdravan ca altfel se imprastia tot pe jos..

:)) Melissa eu am vrut sa zic ca nu printr-o chestie dinasta devine un om erou da na ma rog fiecare intelege ce vrea ...poate ar trebui incoronat boc the brave

Melissa 16.07.2011 00:34:12

Citat:

În prealabil postat de miles to truth (Post 377977)
:)) Melissa eu am vrut sa zic ca nu printr-o chestie dinasta devine un om erou da na ma rog fiecare intelege ce vrea ...poate ar trebui incoronat boc the brave

Ideea e alta. Mie nu-mi place Boc deloc. Dar sunt corecta si recunosc ca daca nu era el, ambasadorul facea POC !

Si oricum a fost evident ca la misto l-au numit pe Boc eroul Frantei:-))

miles to truth 16.07.2011 01:06:43

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 378010)
daca nu era el, ambasadorul facea POC !

ha ha mi-a placut asta :D oricum mi-a placut de Geoana care vazand ca nu poate sa il mai prinda, a avut grija de pupitru ala

vlad90 16.07.2011 22:31:47

Vive la Roumanie! In rest, sunt doar detalii.

Mihnea Dragomir 17.07.2011 14:00:34

Ceea ce mi se pare curios este că atâția francezi continuă să sărbătorescă drept Ziua Franței comemorarea acelor evenimente, când canaliile Parisului și ale istoriei au inaugurat, în numele "drepturilor omului", cea mai teribilă teroare pe care a cunoscut-o Europa până în 1917. Din "liberte, egalite, fraternite ou la mort", s-a promovat "la mort". Un dement a inventat o aplicație a planului înclinat pentru tăiatul capetelor: sinistra mașinărie a fost pusă la lucru timp de 6 ore pe zi și a devenit monument de referință. În ura lor față de Cristos, față de Biserică, față de rege și de nobili, față de orice ar fi putut avea legătură cu tradiția, canaliile au tăiat capul regelui. Reginei. Unui număr impresionant de episcopi și preoți, neegalat decât de revoluțiile bolșevice. Unui număr încă și mai mare de oameni simpli care, în Vandeea, s-au ridicat în apărarea preoților lor.

Dacă am vedea ruși, nesiliți de nimeni, aruncând cu artificii cu ocazia comemorării Revoluției din Octombrie, ni s-ar părea nefiresc. Dar, an după an, să vedem pe Fiica Cea Mai Mare a Bisericii jubilând la amintirea masacrării regilor și episcopilor ei, ni se pare firesc. Fiecare pasăre, pe limba ei piere ! Adio, glorie a Franței ! Ziua ta este, acum, ziua umbrei care ai ajuns: aniversarea căsăpirii crinilor tăi !

Această tristă zi nu poate fi ziua Franței catolice și monarhice. Eventual, poate fi sărbătoarea sanchiloților care au umplut cancelariile europene ajungând și la noi și învățându-ne, democratic și doctoral, la gât cravatei cum se leagă nodul.

LapetiteMoc 17.07.2011 14:34:17

Perioada Inchizitiei din istoria BC este o pata extrem de rusinoasa pe fata crestinismului. Ea a determinat si inflorirea protestantismului.
Ma bucur ori de cate ori vad aici, in Franta, un catolic ce devine ortodox. Doamne, ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:31:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.