![]() |
Stimate domnule Dragomir
Sunt surprins sa constat 3 aspecte:
a).Il bagati in aceiasi oala pe Sanctitatea Sa si pe Ceausescu.Nu ma deranjeaza.Si baiatul acela se credea infailibil si a terminat-o prost.Cantarea mai greu datorita excesului de plumb.In al doilea rand observ ca faceti apel la mila financiara britanica.Cred ca putem fi generosi si sa facem o cheta,pe timp de criza,pt ca saracii baieti bogati de la Vatican sa vina cu avionul in loc sa vina cu trenul.Personal nu va dau un cent gaurit.Puteti apela la irlandezi(mare atentie la care dintre ei)la brits(asta va fi hazliu)sau la galezi(habar nu am ce vor decide).Poate vor fi ei generosi. b).Sunt stupefiat sa constat ca aveti un fanatism incredibil in a apara un criminal infect.La Torquemada ma refer.Baiatul care era mandria ordinului lui.Ce frumos.Nu vreti sa-l sanctificati?Cred ca se poate intre 2 torturi si o ardere pe rug.Inca nu mi-ati argumentat unde sunteti sustinuti de Hristos in demersul dvs.Tacerea este un raspuns cateodata las domnule Dragomir.Sper sa nu fie cazul dvs. Totusi am sentimentul ca sunteti un pic retrograd.O sa argumentez.Saracul Giordano Bruno a terminat-o prost.A cam iesit fum din nefericit.Asta era in perioada de glorie a Vaticanului dupa care sunteti nostalgic.Totusi banuiesc ca sunteti al curent cu afirmatiile pr. Jose Gabriel Funes> directorul Observatorului Vaticanului.Ma refer la afirmatiile din L’Obsservatore Romano. Nu ma pot abtine sa nu remarc malitios ca daca ar fi trait pe timpul lui Bruno ar fi avut 2 variante:fie baga capul in nisip precum strutul,fie isi mentinea opinia si multumea BC pt ca era transformat in combustibil uman.Dar se pare ca BC doreste sa se updateze,sa fie in pas cu timpurile,mai face si cate un compromise dogmatic.Dvs in schimb preferati trecutul pe stil fumigena.Sunteti simpatic daca am juca intr-o piesa a absurdului.Din pacate aveti vederi cam extremiste pt un crestin.Nu stiu cat de incantata ar fi BC de reclama pe care i-o faceti prin pledoariile dvs pline de elan la casapit ,,eretici”. Back to the drawing board domnule Dragomir.Sunteti cam in urma fata de noile ,,tendinte" catolice. c).Nu am o problema cu Papa ci cu mincinosii din jurul lui.Iarasi voi argumenta.Dupa cum stiti a fost un urias scandal referitor la apartenenta Cardinalului Ratzinger,la virsta de 14 ani,la al Hitler-Jugend.Adica Tineretul Hitlerist.Adica acesti baieti. http://ivarfjeld.files.wordpress.com...em-fuehrer.jpg Cu toate acestea eu nu pe el il invinovatesc ci pe baietii din jurul lui.Acuzatia este minciuna.Sa vedem ce s-a intamplat>cu ocazia vizitei in Israel,un baiat din suita sa,pe nume Reverendul Federico Lombardi,a mintit si a spus ca Papa nu a facut parte din respectiva organizatie.Complet stupid.Chiar Ratzinger a recunoscut asta in cartea “Salt of the Earth”.Ulterior demascarii acestei minciuni a acelui reverend Vaticanul a refuzat sa comenteze motivele.Aveti momentul penibil mai jos http://israelinsider.ning.com/profil...r-was-never-in Ce este si mai stupid este ca de acest lucru se stia inca din 2005 si este confirmat chiar si de biograful Papei. http://www.timesonline.co.uk/tol/new...icle382076.ece Minciuna lui Lombardi a avut picioare foarte scurte domnule.Pt unul ca el eu nu platesc.Nu sunt sarcastic ca sa spun ca ma astept ca Ratzi sa faca o vizita pe stil Luftwaffe si nici nu il acuz ca ar fi fost un fan al lui Baldur Von Schirach.Ba chiar pot gasi multe argumente in favoarea apararii Sanctitatii Sale pt acel nefericit moment. Insa nu pot suporta sa vad cum se minte,in mod public si cu nerusinare iar baietii dvs nu spun nimic.Drept cadou le las o poza cu Sanctitatea Sa la virsta de 14 ani http://www.msnbc.msn.com/id/7576505/ Nu cer precum alti britanici arestarea Papei pt tainuirea de informatii in cazul preotilor pedofili irlandezi desi discutia pe acest subiect este foarte interesanta pt tabloidele de scandal.Cer doar putina decenta in modul de manifestare. Acestea fiind spuse>va spun public ca sunteti(BC) departe de a fi fara pata.Pe anumite perioade istorice sunteti precum in 101 Dalamtieni si daca ne-am aseza la masa cu dorinta sincera de a recunoaste trecutul,cu greselile tuturor,atunci am putea dialoga. Daca in schimb va imaginati ca oitele protestante vor reveni pe sistemul mentalitatii dvs va inselati profund.In acest caz,intrucat vad ca va pastrati afirmatii referitoare la un criminal si mai mult>il si sustineti cu aroganta>va anunt ca errare humanum est sed perseverare diabolicum.Ne vedem in fata Celui de Sus domnule.Pina atunci raminem asa cum suntem in prezent. Bye. |
Citat:
"Declaratia Sfintei Scripturi care arată că „mândria merge înaintea pieirii” (Prov.16:18) s-a adeverit și în cazul lui Anania și Safira. Pacatul lor a fost descoperit, a fost prezentat public, pedepsit imediat și condamnat de întreaga adunare (Fapte 5:3-11). Sursa: http://www.misiune.ro/resurse-cresti...si-safira.html Deci ce susțineți dv în fond ? Că tribunalele penale trebuie desființate ? Că Biserica nu se poate pronunța dacă o acțiune este sau nu conformă cu învățătura Domnului nostru ? Că pedeapsa cu moartea este intrinsec rea ? Formulați o alegație și vom putea continua dialogul, că altfel de rotim în cerc. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Eu vă îndemn să învățați ceva de la Inchiziție: nu acuzați oameni fără să aveți dovezi. Iar până ce veți avea dovezi, sau cel puțin indicii înalt sugestive, considerați și posibilitatea că oamenii ar putea fi nevinovați. Bye. |
Citat:
Hristos nu a omorat nici un eretic, nici un vrajitor, nici un evreu, nici un roman...pe nimeni, si acesta e modelul Bisericii lui Hristos. Nu are ea ce cauta in treburile statului, sa imparta condamnari, si trimiteri spre esafod...cand ea are altele de facut! Vorbeati de progres, haideti...spuneti progresul de dupa Inchizitie...ca eu stiu ca a creat un dezastru, repercursiunile fiind grave, si urate...atat! De ce si-a cerut scuze Papa pentru diviziunile crestinilor? Pentru care si-a cerut iertare? Ce simtiti dumneavoastra pentru eretici, pentru satanisti...spuneti sincer? |
Citat:
Dumneavoastra daca ati omori 3 satanisti, si 2 vrajitori...cum ati fi vazut, si cat ati mai sta liber...va intreb? Papa si-a cerut iertare pentru violenta folosita in numele Adevarului, deci si-a cerut scuze si pentru existenta lui Torquemada, si pentru uneltele de tortura, si pentru morti,. si pentru arderi pe rug...pentru tot, ce altceva mai aveti nevoie? Sunteti de acord cu uciderea? Orice criminal ajunge dupa gratii...cum e posibil sa ca unii sa fi stat in libertate, si sa ucida constant, cu mult sadism...si sa fi ramas liberi, pentru ca au fost mana dreapta a Bisericii Catolice? Cine a fost Torquemada pentru Biserica Catolica? |
Citat:
|
Citat:
Poate de Mihnea....dar in rest nu prea cred! |
Domnu Dragomir...
Eu inteleg ca in fanatismul dvs nu vreti sa vedeti nimic da sunteti lejer comic daca doriti sa il aduc pe Lombardi personal.Iata inca un link.Mai am.
http://www.telegraph.co.uk/news/worl...e-Vatican.html Sa inteleg ca toata presa minte si dvs aveti dreptate?Dragut.Nice try. Sunt convins ca ,,infectul" de Torquemada va fi sanctificat.Prima minune ar putea fi ca cineva sa ii gaseasca cenusa.Nu l-am prajit eu>nota bene.Daca aveti nevoie apelati la MI6.Daca asta ajunge sfant eu sunt viitorul papa de la Roma.Serios.O sa auziti de la mine>Urbi et orbi. PS>inca o sursa despre cat de infect a fost. http://www.1911encyclopedia.org/Thomas_Torquemada Enciclopediile sunt bune?Da pt dumneata nu este suficient nu?Pariez 100 pound.Daca castig le donez Papei afectat de criza economica. Pai cam il bagati in aceiasi oala.Si in cazul lui Ceasca nu cred ca stiti exact cine si cat a platit.Ia verificati un pic da vedeti ca nu sunt aspecte religioase.O sa aveti o surpriza.Daca nu va descurcati va ajut eu.Dalai Lama nu ne-a ars pe rug iar Putin nu ne-a declarat eretici.Sorry da papa e la coada listei from where i stand.Oricum vizita este in discutie.Nu as fi sigur ca se va realiza asa ca ne vom scuti reciproc de placerea unei revederi. Eu va intreb public,direct si cu majuscule un singur lucru pt ca vad ca evitati. PE CE ANUME DIN INVATATURA LUI HRISTOS S-A BAZAT INCHIZITIA ? Daca nu argumentati eu va suspectez ca ati fi eretici.Sa speram ca nu va fi cazul.Astept raspunsul cu interes>un link,un citat,poza unui document,o parere a cuiva de la Vatican..orice.Take your time. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:05:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.