![]() |
Citat:
Citat:
Religia nu e impotriva doctorilor,poate doar unele secte.Si cand nu ai nevoie de medicamente si nu ai nevoie de doctori pt ca esti sanatos,tot meritul stiintei e?Cine te tine sanatos? Citat:
Si cam care ar fi stramosul ala comun al omului si al maimutei? Sa inteleg ca te deranjeaza icoanele din scoli sau ce?Daca fiii tai ar fi atei,ca tine,nu vor incepe sa creada doar pt ca vor vedea o icoana.Daca ar fi credinciosi,nu vor deveni atei pt ca le scoti tu icoanele din scoala.Asa ca nu mai iti face griji sa nu cumva sa fie credinciosi,intr-o zi,lasa-i sa aleaga.Mai bine preocupa-te pt ce pot vedea pe Protv,stirile alea oribile,adolescenti emo,etc... |
Citat:
De exemplu,s-a vorbit despre Giulgiul de la Torino si au facut un experiment cu carbon,din care au tras ei concluzia ca nu ar fi real.Acum ceva timp,alti oameni de stiinta,au demonstrat ca cei care au facut acel experiment erau masoni si ca,de fapt,au pus carbon pe niste bucatele prea vechi. |
66,KONIJIRO,CAT si care mai sinteti ati gasit rezolvarea la ce vam intrebat sau incercati sa o evitati.
De exercitii si invatatura care vam recomandato vad ca va e frica sa va atingeti. Prin faptul ca numi raspundeti. Va mai astept un timp. :78::78::78::78: |
http://images.google.ro/imgres?imgur...JZa4sgaBz6nCBw
asta s-a intamplat in ziua in care meteoritul era f aproape de Terra,cred ca in 2008. |
|
Citat:
Mai dale niste informatii private ale oamenilor de stiinta ca sa vada ce fel de oameni erau si sint cei care au facut aceste descoperiri ale stiintei. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Asta lasand la o parte faptul ca pariul lui Pascal e o colectie de afirmatii ilogice una dupa alta, dar nu discutam despre asta aici. Citat:
Citat:
Citat:
Stiinta, ca orice alta unealta, poate fi folosita in mod moral sau imoral. Ca si religia. Deosebirea e ca metoda stiintifica functioneaza, indiferent de morala sau lipsa de morala din spatele ei. Bomba atomica nu e un lucru bun, dar o centrala nucleara e. Doua fatete ale aceleasi monezi. Citat:
Citat:
Stiu ca tu o sa zici ca e dumnezeu, dar atunci te rog, explica-mi de ce nu rezolva dumnezeu toate bolile de pe Pamant, ca sa stim o treaba, si sa ne concentram eforturile inspre alte directii. Citat:
Citat:
Citat:
Cand o sa intelegeti ca stiinta progreseaza datorita cercetarii si pasilor mici facuti care duc, din cand in cand la un pas mare, o sa ne intelegem. Faptul ca Newton era teist, nu inseamna ca i-a suflat dumnezeu vreo ecuatie. |
Citat:
Citat:
Ti-am mai explicat treaba cu pacatul,dar degeaba.Mai ziceai ca ai citit Biblia. Am si eu o intrebare pt voi.Eu am vazut un docuemntar in care oamenii de stiinta au demonstrat CA NE TRAGEM DINTR-UN SINGUR OM(Adam).Voi spuneti ca din maimute. Cum va impartiti intre aceste 2 categorii de oameni de stiinta?De unde stiti care au dreptate?amandoua grupurile au adus dovezi.Fiecare crede ce e de acord cu conceptia lui,mai pe scurt. Daca nu existam,nu mai faceam "noi" medicamente si altele si nu mai descopeream nimic. Cum poti sa crezi ca sistemul biologic uman,atat de complex(daca nu chiulesti de la biologie),a aparut dintr-o explozie? Mai bine intreaba ce face latina(lb moarta) in scoli,nu religia. Dar asta te face sa fii cu 2 fete,pt ca nu cred ca tu chiulesti de la ora de religie.Interesul tau de a nu avea absente te face sa treci peste conceptiile tale. |
N-ai rapsuns care e stramosul comun al maimutei si omului.Convenabil.
|
lucruri*
... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:51:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.