Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5367)

mucenitza 28.02.2009 14:42:43

Citat:

În prealabil postat de veveritza (Post 119654)
vsovi....m-ai dat gata..........am cazut pe spate!
N-am inteles nimic, esti cam incoerent in ceea ce scrii, cat despre darul literelor din "schoala primara" ....n-am cuvinte de lauda pentru tine, se vede ca ai retinut cu exactitate scrisul invatat din abecedar.
Apropo, cati ani? caci am observat ca doar pustii astia de 13-14 ani folosesc un asemenea dialect.
Deci, iarta-ma ca nu am rabdarea marieimargareta pentru a-ti citi integral balivernele.
Ramai sanatos cu trambitele tale si nu mai contrazice pe cei care traiesc ortodoxia si trag un semnal de alarma pentru vremurile care ne asteapta, prin postarile de pe acest forum.

scuze veveritza, dar ai citit apocalipsa???acolo se vorbeste de cele 7 trambitze,ai incercat vreodata sa le descoperi?ai idee despre comunicare simbolica in ritualul ortodox?

mucenitza 28.02.2009 14:52:20

vad ca sunt cativa care vor sa se retraga in munti,ma bate si pe mine un gand....insa toata averea mea este un amarat de apart.in bucuresti!ce as putea sa iau la munte cand un teren costa mii de euro??nu mi-e rusine sa o iau de la capat,sunt invatata cu greutatile,pot rezista in conditii grele cu aj.lui Dumnezeu trecem puntea,intotdeauna mi-am dorit o casutza la munte,m-am saturat de bucurestiul asta industrializat si congestionat,dar,
sa nu ma abat de la subiect,s-a spus ca pana si cei sfinti,arhierei,monahi vor fi pacaliti de antichrist...este mult de dezbatut...

cristiboss56 28.02.2009 14:53:36

Citat:

În prealabil postat de sofiaiuga (Post 119559)
DISCERNAMINTUL ,caci la asta te referi nu il putem avea de pacatosi ce sintem ,dar sa avem incredere ca Dumnezeu nu ne va lasa de izbeliste la acest capitol ,;se si vede ca ne-a lasat in viata pina la adinci batrineti 3 mari duhovnici ,care au toti peste 90 ani si cara au facut puscarie pt CREDINTA.Sa ascultam dar de ei ,de par.ISTIN PIRVU ,ADRIAN FAGETEANU SI ARSENIE PAPACIOC.Sa urmarim ce ne indemna ei ,sa ne rugam sa postim sa ne spovedim si DOMNUL NE VA LUMINA CE SA FACEM SI CUM PE PARCURS.Asa cum DUMNEZEU nu i-a lasat fara un conducator in pustie 40 ani pe evrei ,asa nu-i va lasa nici pe crestini !Eu zic sa fim calmi si sa avem credinta ,sa cerem de la Dumnezeu luminare.

Asa este ! Peste cele prorocite nimeni nu va putea trece sau le impiedice a fi. Să ne urmăm neabătuți dreapta credință Ortodoxă și multă nădejde in Bunul Dumnezeu, discernământ, echilibru și intelepciune. Toate ce vor fi , sunt proorocite și nimeni din cei cu trup din astă lume nu le poate opri sau schimba. Să ne urmâm credința !

flcristi 28.02.2009 16:11:52

nou pe aici

E dureros ca acesta umbra a necuratului a cuprins si tara noastra prin imlementarea actelor cu cip, trebuie sa ne trezim , sa ne intoarcem cu adevarat la Domnu....
Doamne ajuta!

veveritza 28.02.2009 16:26:47

Citat:

În prealabil postat de mucenitza (Post 119665)
scuze veveritza, dar ai citit apocalipsa???acolo se vorbeste de cele 7 trambitze,ai incercat vreodata sa le descoperi?ai idee despre comunicare simbolica in ritualul ortodox?

da, am cititi si tocmai de asta stiu sigur ca "sfanta" Veronica nu face parte din cele sapte trambite, si nici nu am incercat sa le descopar -doar nu se apuca fiecare sa faca descoperiri in Sfanta Scriptura!
am vazut chiar si filmul cu Apocalipsa-tu l-ai vazut?
Apropo, frumos nume ti-ai ales, sa dea Dumnezeu sa fii o mucenita!

cristiboss56 28.02.2009 16:31:13

Bine ai venit !

Dragă Cristi, dureros sau nedureros, Romania e o părticică din astă lume și nu face și nu va face excepție de la cele Scrise. In schimb putem să artăm intregii lumi ca putem rămâne cât de cât verticali și nu in ultimul rând să rămânem aceeași ortodocși iubitori și increzători in Hristos, păstrând nealterată Sfânta Tradiție . Doamne ajută-ne și luminează-ne !

BogdanF2 28.02.2009 16:52:17

Citat:

În prealabil postat de IT (Post 119599)
In America cipul este deja implantat la scara larga copiilor cu pretextul ca nu ti-i mai poate rapi nimeni. Programul este numit tot CHIP (CHildren Program Implant) si este subventionat de masoni.
Nu va mai amagiti ca libelli caci demonul este la usa:
http://www.masonichip.org/
http://www.ctchip.org/
http://www.keywestmason.com/child_id.htm
http://www.gachip.org/
http://www.ilchip.org/
http://www.indianafreemasons.com/chip.html
http://www.kansaschip.org/index.html
http://mdchip.org/
...
Lista poate continua cu inca zeci de saituri.

Eu nu stiu unde ai citit tu ca chipul este implantat copiilor in America, si mai ales pe scara larga. Site-urile date de tine nu vorbesc de nici un implant, ci de CHild Identification Program (nicidecum CHild Implant Program).

E adevarat ca sunt sponsorizate de masoni, si ca pana la urma e posibil sa ajunga si la chipuri implantate, dar deocamdata asta nu s-a intamplat. Am zis si mai zic odata, zvonurile false nu ajuta cu nimic.

Bogdan.

veveritza 28.02.2009 16:52:42

Apropo, frumos nume ti-ai ales, sa dea Dumnezeu sa fii o mucenita![/quote]
Ups! oare mi se pare mie sau de fapt in spatele mucenitzei se afla un mucenic-cumva Vsovi?

mucenitza 28.02.2009 17:01:49

haideti sa nu ne mai certam pe forum,nu aduce nimic bun.
As vrea sa va impartasesc cate ceva din studiile mele referitoare la vremurile de apoi.
Am citit demult apocalipsa dupa ioan,eram copil si bunica mea avea evanghelia dupa matei in care era si este si acum inclusa apocalipsa.Acolo spune negru pe alb ca va veni vremea in care toti oamenii vor fi insemnati cu semnul fiarei care va fi numar de om,666,si cine are intelepciune poate sa inteleaga.Apropo de asta,unii spun ca numarul este al omului si acela ar fi PAPA!?el are scris pe coroana sain latina"loctiitorul lui dumnezeu"si stim cu totii sau cel putin ptr. unii care stiu,in dialectul vechi evreiesc fiecare litera corespunde unui numar iar ceea ce scrie pe coroana papala ar corespunde nr-lui 666.Insa sfantul apostol pavel spune ca anthichrist este"omul nelegiurii,potrivnicul care se inalta mai presus de dumnezeu,sau se cinsteste cu inchinare asa incat sa se aseze el in templul lui dumnezeu''(TES.2,3,4).Asadar antichrist va fi un om care"prin lucrarea lui satan insotita de semne si de puteri mincinoase"va domni ptr.putin timp.La origine ele se va naste din seminita lui Dan''care va judeca pe poporul sau ca pe una din semintiile lui Israel.Dan va fi sarpe la drum,vipera la poteca,inveninand piciorul calului ca sa cada caleretul"(FAC.49 16_18).DECI ANTICHRIST VA FI ISRAELIT DIN SEMINTIA LUI DAN SI SE PARE CA VA VENI DIN GALILEEA.Fiind evreu va avea o slabiciune ptr.evrei care il vor primi ca pe Mesia.Prin el ei cred ca isi vor implini visul de stapani lumea.De aceea ei se pregatesc in secret prin refacerea templului "asa incat sa se aseze el in templul lui dumnezeu dandu-se pe sine dreop dumnezeu".
Referitor la cele 7 trambitze,iata deslusirea lor dupa sfantul Nil Athonitul.
Prima trambitza este descrisa ca aredera unei treimi din pamant(Apoc.8,7)incendiile din padurile din Sua,California,Alasaka,Italia,Spania din 2007
La a doua trambitza este descrisa contaminarea unei treimi din ape,moartea pestilor si inundarea corabiilor(apoc.8,9)dupa cum vedem astazi,nave descompuse,poluarea apelor si moartea pestilor.
A treia trambitza este descrisa ca,contaminarea apelor di pricina stelei absintos precum si moartea altor oameni din pricina poluarii apelor,contaminarea de la Cernobal care in ucraineana inseamna Absintos""si a treia parte a apelor s-a facut ca pelinul""(apoc. 8 11)
La a patra trambitza este descrisa micsorarea soarelui si lunii cu o treime(eclipsele)
LA A CINCEA TRAMBITZA,ATENTIE MARE,este descrisa suferinta si treagedia unui razboi care nu se va puta corp la corp ci va fi unul psihologic.cel de-al treilea razboi mondial cand oamenii vor chema moartea!!!!!VA FI O PREDISPOZITIE SPRE SINUCIDERI DATORITA TELEPATIEI ELECTRONICE PRIN INTERMEDIUL UNDELOR ELF SI VLF(UNDE DE JOASA F JOASA SI EXTREM DE JOASA FRECVENTA CARE VOR TULBURA MINTEA OAMENILOR).ACESTIA VOR SIMTI CA CEVA LE TULBURA SIMTIREA SI GANDURILE,Multi inselansu-se vor crede ca le vorbeste dumnezeu.Aceasta telepatie va institui omului gandirea artificiala care va controlata prin cipuri prin care omului i se implanteaza ganduri straine si apostazia.SE STIE DE PROIECTUL blue beam prin care se va proiecta pe cer holograma lui ISUS
A SASEA TRAMBITZA SPUNE DESPRE CATASTROFA SI DEZASTRUL RAZBOIULUI.Doua sute de mii de ostasi(calculatoare) vor lua parte la acest razboi,deci prin intermediul calculatoarelor vor fi generate unde electromagnetice care stim cu totii cat de mult radiaza iar tehnologia de azi este extrem de avansata cei de la blue beam spuneau ca au ajuns la privarea senzoriala cu drogurile pe sistemul recompensa-pedeapsa.Vor muri o treime din oameni.Acestea se vor petrece in timpul razboiului nuclear care va dura 5 luni.""de aceste trei palgi,focul fumul si pucioasa au fost omorati o treime din oamneniAPOC.9 18).Va ura propovaduirea celor doi prooroci ilie si enoh,moartea acestora,cutremur mare,spaima si pocainta multora(apoc.1-14)
La a saptea trambitza va veni cutremur,grindina cum nu s-a mai vazut,Antichrist se va incorona dandu-se drept dumnezeu si va stapani toate statele.Rusii vor fi biruiti de celelalte state in al treilea razboi mondial(eu citisem undeva de fapt o alta proorocire a parintelui gavriil din serbia,cei care ati vazut ingerul digital,care spunea ca rusia va fi imparatie condusa de un tar de care antichrist se va teme si nu va incerca sa intre pe teritoriul rusesc.
Antichrist se va instala in Ierusalim,in templu,si va imparti oamenilor bunuri materiale vreme de trei ani si jum.oamenii se vor pecetlui pe frunte si pe mana dreapta ptr.a-si procura cele necesare traiului"incat nimeni sa nu poata vinde sau cumpara decat daca are semnul adica numele fiarei9APOC.13 18).Dupa aceasta perioada antichrist isi va arata adevarata fata si va fi biruit de dumnezeu.
IATA FRATILOR CE RELEVANTE SUNT ACESTE SCRIERI DIN APOCALIPSA TALMACITE DE CEI CE AU HARUL LUI DUMNEZEU.Ce indoiala ar mai fi ca se apropie sfarsitul?cine nu se va pecetlui cu semnul fiarei va fi izolat social si politic,biserica lui Christos va fi aprig lovita din toate partile,cum spunea si emanuel,se doreste o singura religie(satanista)un singur stat mondial condus de antichrist si o singura moneda care va fi pecetea!!!ce vreti mai mult?cei ce nu cred va fi vai si amar de ei mai ales cei care se vor lepada de Christos.Despre numele si nr.lui anti vorbeste si sfantul Ipolit care printre numele ipotetice al lui anti se numara si cuvantul APNOYME(TAGADUIM).In dialectul atic acest cuvant e format dintr-o suma a nr.atribuite literelor ,suma ce formeaza 666.A=1,P=100,N=50,O=70,Y=400,E=5 ADICA 666.
Codurile de bare de pe produse sunt matematica binara pura,fiecarei linii ingrosate negre ii corespund mai multi de unu si liniile mai subtiri mai multi de zero,asa incat sa formeze mereu acelasi numar 666,au demonstrat-o ingineri si matematicieni care au studiat asa ceva.
zeci de miloane pasapoarte cu microcipuri au fost trimise in 45 de tari in speranta ca va fi
mai sigur.CIPURILE active sunt conectate la o baterie iar detectarea lor se face de la o dist. de 100 de metri.Cipurile pasive nu au nevoie de baterie ptr.ca implantat in corpul uman el se alimenteaza de la temperatura corpului transformandu-l in cip activ detectabil de la mare distanta.Progresul tehnologic a permis miniaturizarea cipurilor de firma Hitachi pana la dim.de 0,04 mm.si sunt practic invizibile.Cipurile RFID sunt sensibile la radiatii solare fiind de nesuportat,ori in preajma unor surse de electricitate,microundele le fac sa explodeze provocandu-se dezastre biologice.CIPURILE NU AU STABILITATE IN ORGANISM,ele pot migrain urma miscarilor si necesita interventii chirurgicale,practic medicii spun ca este imposibil implantarea lor in organism dar tehnologia de azi le fac adaptabile la corpul uman
S-a dem ca cipurile pot fi clonate ptr.ca desi s-a trecuta la inregimentarea cipurilor pe pasapoarte exista o baza internationala de date PKD care detecteaza un pasaport fals insa nu toate tarile care elibereaza pasapoarte cu microcip sunt inscrise in sistemul de coduri public key directory(pkd)din 45 de tari sunt doar 5 care il folosesc.
Sfarsitul libertatii umane a inceput in momentul in care Romania a intrat in ue.In art.48 din const.Rom.scrie clar ca se transfera atributiile statului catre institutiile comunitare si exercitarea in comun a competentelor prevazute in tratatele semnate,deci statul roman a renuntat de buna voie la suveranitate,iar puterea legislativa,executiva si presedintele trebuie sa indeplineasca cele prevazute in tratat,cu alte cuvinte fie ca ne place sau nu,suntem obligati sa respectam legile impuse de ue fara dreptul la replica!daca ue spune ca trebuie sa ne cacam in sus scuzati-mi expresia ,asa trebuie sa facem,bine se stie ca legile sunt facute ptr. ai fi incalcate,dar sa nu va asteptati ca statul sau biserica sa faca ceva ptr.poporul roman ptr.ca nu va face nimic,noi trebuie sa executam si atat,se vor

impune prin legi,poti tu sa protestezi cat vrei ca nu se va tine cont nici de mitinguri nici de nimic asa cum ziceau unii sa iesim in strada.
Deci, in concluzie dragilor,sper sa nu va fi plictisit...tarie in credinta oriunde ati fi nu va pierdeti nadejdea in Dumnezeu,postiti si va rugati dimineata si seara,si oriunde,caci vremurile sunt aproape,vedeti bine ca lumea s-a inrait cumplit,nu mai poti avea incredere in nimeni,respecati-va parintii,fiti uniti intru credinta in Cristhos caci el nu ne va lasa,trebuie sa ne pregatim din timp ptr.ce va urma,nu are rost sa facem polologhie pe net ci ganditi-va fiecare, cei care credeti in Isus,cum sa facem fata vremurilor,cum sa supravietuim,caci masonii astia nu se vor lasa pana nu ne pun pe rug,se duce o lupta apriga de secole impotriva ortodoxiei,vor sa aboleasca familia si statele nationale ortodoxe,daca nu au reusit in mare parte cu produsele pline de e-uri sa ne extermine vor incerca slutia extrema cu cipurile!Doamne ajuta,sa fie cu noi!

mucenitza 28.02.2009 17:07:07

as avea o rugaminte la IT sa aveti grija sa se respecte regulamentul,nu as vrea sa ma trezesc, cum se intampla pe alte site-uri pline de injuraturi,eu stiu injurata sau ironizata, din cate am inteles acest topic se adreseaza celor ce cred ca 666 reprezinta pecetea antichristului,cei care nu cred nu au ce cauta dupa parerea mea,fiecare isi spune parerea si incercam cu totii sa ne ajutam pe cat posibil,fara extremisme,va rog

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:15:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.