![]() |
Citat:
|
Si eu dragii mei simt k am imbatranit imi plac anii copilariei dar trec incet incet si cu durere vezi ca ai imbatranit eu de ex nu vreau sa imbatranesc daca o sa arat urat,stiu k nu o sa raman vesnic tanara dar mie frica de batranete.Nu inteleg de ce nu va place la unii acest topic doar este despre noi mie mi se pare ceva normal si placut sa sti cu cine discuti nu conteaza varsta ci credinta.Eu am 21 de ani stau si ma gandesc k acum aveam 14 ani si imi faceam buletinu imi doream mult sa cresc sa fiu mare iar acum vreau sa fiu mica asa de repede trece timpu si pacatele cresc mereu o data cu anii.Ma iertati daca am spus ceva gresit!
|
sunt cea mai mica de pe forum?:)
eu implinesc pe 8 septembrie 2009 14 ani:)
|
Citat:
|
Multi dintre cei de pe forum sunt mult mai tineri decat o arata varsta din buletin. Cand vad varste de 40-50 de ani mai ca nu-mi vine sa cred. Tot timpul pana acum am avut impresia ca vorbesc cu oameni de o varsta cu mine - 24, pentru cine nu stie.
Multi inainte tuturor! |
multumesc cristi:)
|
eu pe 19iunie implinesc 26 ani.......
|
Citat:
|
Am mai scris intr-o alta postare si poate ma repet dar nu cred ca este foarte important cati ani ai,cum arati sau ce pregatire ai caci toate acestea daca citesti cu atenție cateva zile postarile unui forumist iti dai seama cine este fara a sti nimic despre respectivul.
Mai importanta este varsta duhovniceasca iar aici mergem cu totii de-a buselea si suntem prunci chiar daca avem niste ani. E bine sa ne ingaduim unii pe altii si sa ne iubim asa cum ne iubeste Dumnezeu Tatal fara a cauta la fata sau la anii nostri. Pe de alta parte este si bine sa ne cunostem iar daca vii aici cu ganduri curate nu vad de ce ai ascunde ca esti tanar su batran,frumos sau urat, daca ai poposit pe acest forum inseamna ca esti dornic de a fi alaturi de oameni asemenea tie. |
Nadajduiesc ca varsta nu conteaza !
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:22:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.