Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Noi atentate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18199)

aubergine 05.04.2016 22:02:46

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 619373)
Era pe vremuri o parodie deocheata in liceu, care incepea cu "La pasa vine un arab...". Restul, [CENZURAT]. Serios, acum, e o chestiune de decenta spirituala daca vreti, sa nu oferi alimente necurate unui fiu al lui Israel, sau alcool unui fiu al lui Ishmael. Nu prin pileala si/sau haleala se imprietenesc oamenii!

La romani cam asa se imprietenesc.

Valkorion 05.04.2016 22:31:24

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 619403)
La romani cam asa se imprietenesc.

La cei din Sud, poate. Eu sint de descendenta ardeleana, asa ca...pot face deosebirea.

Florinvs 06.04.2016 08:04:36

Orice aliment care este comestibil poate fi mancat, iar ideea asta cu alimente curate si necurate mi se pare o aberatie! Nu ceea ce mancam arata credinta noastra (doar sa respectam posturile) ci faptele noastre, modul in care ne comportam si ceea ce simtim in suflet!

Si nu vad nimic rau sau gresit in faptul de a servi un pahar cu vin la o petrecere, eveniment, nunta, sau de a servi vara la o terasa o bere cu un prieten! Pana la urma nu vinul sau berea in sine sunt rele , ci important este modul , momentul si canditatea in care sunt servite!

stefan florin 06.04.2016 08:25:22

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 619425)
Orice aliment care este comestibil poate fi mancat, iar ideea asta cu alimente curate si necurate mi se pare o aberatie! Nu ceea ce mancam arata credinta noastra (doar sa respectam posturile) ci faptele noastre, modul in care ne comportam si ceea ce simtim in suflet!

Si nu vad nimic rau sau gresit in faptul de a servi un pahar cu vin la o petrecere, eveniment, nunta, sau de a servi vara la o terasa o bere cu un prieten! Pana la urma nu vinul sau berea in sine sunt rele , ci important este modul , momentul si canditatea in care sunt servite!

...si vinul veseleste inima omului...(Ps 103)

aubergine 06.04.2016 14:58:40

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 619406)
La cei din Sud, poate. Eu sint de descendenta ardeleana, asa ca...pot face deosebirea.

Mai întâi de toate suntem români. Dar dacă e să o zicem pe aia dreapta, ardelenii se gândesc mereu la foale și la cum sa se îndoape. Iar socializarea se face cel mai bine la un tăiat de porc, un mic și o țuică. Deci nu suntem mai breji.

Valkorion 06.04.2016 15:01:46

Aubergine, pita si clisa, no! si o tira de palinca/horilca.

aubergine 06.04.2016 19:59:24

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 619461)
Aubergine, pita si clisa, no! si o tira de palinca/horilca.

:))))))))))))))))))

stefan florin 07.04.2016 09:09:53

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 619460)
Mai întâi de toate suntem români. Dar dacă e să o zicem pe aia dreapta, ardelenii se gândesc mereu la foale și la cum sa se îndoape. Iar socializarea se face cel mai bine la un tăiat de porc, un mic și o țuică. Deci nu suntem mai breji.

nu e nimic rau in asta (totul e sa se faca cu cumpatare)

aubergine 07.04.2016 09:13:05

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 619542)
nu e nimic rau in asta (totul e sa se faca cu cumpatare)

Cumpătare? La romani? Hahaha haha, mi-aČ›i făcut ziua!
Asta e ca si minciuna ca vinul face bine la sănătate Č™i Č›uică face pofta de mâncare!

Să mâncăm, să bem, să ne veselim, ca Dumnezeu e bun si iartă!

stefan florin 07.04.2016 09:14:44

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 619544)
Cumpătare? La romani? Hahaha haha, mi-ați făcut ziua!
Asta e ca si minciuna ca vinul face bine la sănătate și țuică face pofta de mâncare!

ai o parere foarte proasta despre poporul nostru

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:35:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.