Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   mesaj de la noul ierusalim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10526)

mariamargareta 24.11.2010 12:00:26

272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVI)

272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVI)

“Hristos”-Pucios are și El o cruce de jertfă, așa cum a avut și Domnul Iisus Hristos Cel întrupat în istorie, pe care El și-o denumește “crucea venirii Mele”. Crucea venirii Lui este însă prea grea, și nu are cu cine s-o împartă, decât cu “cireneenii” pucioși Mihaela și Nicușor. Acești plăsmuitori și măsluitori de “cuvinte cerești” sunt plăsmuirea și zidirea Lui, ei sunt casa Lui pe care El le-o dăruiește oamenilor, ei sunt temelia cea nouă pe care El zidește cerul cel nou și pământul cel nou și omul cel nou, om zidit după chipul și asemănarea Lui și a lor, a liderilor pucioși, căci ei sunt progenitura iubirii Lui de la sfârșit și ei sunt prototipul omului cel nou:

“ Vă prind și vă cuprind în duhul mângâierilor Mele și vă dau să purtați crucea venirii Mele și mai mult, că n-am cu cine s-o mai împart. […] Iar voi sunteți zidirea Mea, și v-am așezat înaintea oamenilor casă nouă, temelie nouă, iar Eu, Domnul, pe această temelie nouă zidesc din nou cerul și pământul, cerul cel nou și pământul cel nou și omul cel nou, după chipul și asemănarea Mea, și după voi, căci voi sunteți zidirea Mea cea nouă, și sunteți fructul iubirii Mele de la sfârșit, iubirea Mea cea de la venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000)

“Hristos”- Pucios Își cheamă progeniturile (pe “fiii de la iesle”, adică pe Mihaela și pe Nicușor) ca să-I cuprindă venirea Lui cea necuprinsă și să se lase cuprinși de ea, căci ei sunt iubirea și taina cea de nepătruns a venirii Lui cea nevăzută și de nepătruns, de neînțeles și de necuprins:

“O, fiilor de la ieslea Mea de azi, cuprindeți-Mi mereu venirea și lăsați-vă mereu cuprinși în ea, căci voi sunteți iubirea Mea cea de la venirea Mea, și sunteți taina cea de nepătruns a venirii Mele după două mii de ani.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000)

Stăpânul de la Pucioasa își odihnește apoi Duhul în grădinița slugilor Lui alintate cu apelativul de “fii”, și de aici ia și împarte învățătură nouă, pucioșească, peste toți oamenii chemați să vină și ia venirea Lui și s-o aibă în calea lor:

“Pace ție, grădinița Mea! Și dacă ești a Mea, Eu sunt Stăpânul tău. Amin. Și dacă ești a Mea, Duhul Meu Se odihnește în tine și cuvintează peste tine, și apoi Eu te împart, iau din tine și împart, ca să aibă omul venirea Mea în calea sa.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-07-2000)

Liderii pucioși sunt binecuvântați și mobilizați la propovăduirea “Cuvântului Pucios” fără preget, din zori până în zori, căci timp nu mai este (aserțiunea aceasta se referea doar la anul 2000; atunci nu mai era timp, dar între timp s-a mai găsit ceva timp, din rezervele strategice ale cerului, și iată că au mai trecut mai bine de zece anișori de atunci – dar, din păcate, fără nici un progres vizibil în înnoirea cerului și a pământului și a omului). Nimic nu va trebui să-i mai preocupe pe ei decât “venirea Domnului Pucios” care vine și iar vine și va veni ca să le facă noi pe toate care vor fi:

“Binecuvântați să fiți din zori și până-n zori pentru lucrul cel întreg peste om, peste cel ce se lasă lut moale, care să prindă duh de înviere, și de veșnicie apoi. Din zori până-n zori v-aș vrea la lucru, că timp nu mai este, și este numai de lucru pentru voi. […] Nimic să nu fie în voi, nimic decât Eu cu venirea Mea pentru facerea omului și a cerului și a pământului și a celor ce vor fi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-07-2000)

mariamargareta 24.11.2010 12:54:53

274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” –Pucioasa (XXXVII)

274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVII)

La Pucioasa se declară deschis că a venit deja Mirele-“Hristos”-Pucios, și încă din anul 2000 se spunea asta, deși au trecut 10 ani de atunci și nimeni de acolo nu L-a văzut cu ochii vreodată. El strigă la străjerii lui pucioși (liderii Mihaela și Nicușor) ca să-I deschidă, pentru ca să-i afle pe ei priveghind pentru venirea Lui:

“Voi, străjeri de la ieslea cuvântului Meu, auziți-Mi strigarea și deschideți-Mi! Sunt Mirele, fiilor, și fericită este sluga pe care Eu o aflu priveghind pentru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

Întâlnirea și îmbrățișarea dintre “Mirele” Pucios și străjerii Lui , care sunt “mireasa Lui”, se vrea a fi emoționantă, dar “Mirele” nu vine deocamdată cu slava Lui, ca să-i slăvească cu ea pe ei, însă va veni curând, curând, căci El ar vrea să vină cu ea la ei, dar nu poate chiar acum, ci curând, curând, curând… (curând însemnând însă ceva mai mult de zece ani, deoarece de zece ani încoace tot cură vremea, deși liderii pucioși pretind că “timp nu mai este”, și nimic spectaculos nu s-a mai întâmplat la Pucioasa, în afară de dezertarea neașteptată a unui grup consistent de adepți pucioși, dintre cei mai marcanți):

“ […] îmi desfac brațele și Mi le umplu cu voi și Mă dau vouă cu brațele întinse spre voi, ca să vă cuprind și să-Mi primiți îmbrățișarea, că vreau să Mă slăvesc în voi și din voi curând, curând, fiilor. Voi sunteți mireasa Mea, și Eu vin spre voi cu zilele nunții Mele cu voi, ca să Mă ia mulțimile de la voi și să prindă viață din viața Mea cu voi, și să prindă față din fața Mea cu voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

După ce a promis că va veni curând, curând cu slava Lui la liderii pucioși, “Mirele” Pucios se corectează plusând: nu curând, ci chiar acum vine cu slava Sa și le aduce lor ziua Lui de slavă și îi face pe ei “copilași ai slavei” și așa devin ei însășislava Lui de azi”. Dar slava lor nu se vede, și nici măcar adepții pucioși cei mai apropiați nu le pot vedea slava, căci slava liderilor pucioși este acoperită de norul tainei și de aceea ea deși este, totuși nu se vede, e ca și când n-ar fi. Căci dacă cineva ar vedea cu ochii slava “fiilor mici” Nicolae și Mihaela, s-ar înspăimânta de slava liderilor pucioși:

“Aduc la voi ziua Mea de slavă. […] copilași ai slavei Mele de azi. Voi sunteți slava Mea de azi, și vă țin acoperiți în norul tainei venirii Mele, căci taina venirii Mele este taină dulce, ca s-o puteți purta, fiilor. O, dacă Tatăl Meu nu v-ar ține pe voi acoperiți de norul tainei venirii Mele, n-ați putea nici voi, nici cei din jur n-ar putea, ci s-ar înspăimânta, dar iconomia venirii Mele se desăvârșește în taină mare, fiilor mici.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

vsovivi 24.11.2010 14:04:03

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 307322)
Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată.

Și apoi placa:

''...placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...

Citat:

În prealabil postat de vsovivi http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif
Păi de unde să mai fie timp? Și ce știți voi despre timp? Voi în cap aveți doar noțiuni mecaniciste învățate de la științificii baubaborniței cotor-oanțe ce trăncăne peste tot și poate ceva noțiuni tictacticluite, noțiuni ceasornicăricești să minți și să furi... deci doar niște limbi v-au arătat vouă cum trece timpul, și nu v-am zis eu, nu v-am întrebat:

Cât e ceasușefusuperstiț?
Și v-am și răspuns:

Cât o nucă! Dar nu mai e timp și nuca se usucă!

Așa că maya tu ceva în guriță, de exemplu un ceas-lov, stimabilăabilă bubulina trandafila și nu mai hrăni drosofila melanogangster!

Bu-Bu-Bu-Bulina ofofof close a mira, Bu-Bu-Bu-Bulina s-ive s-ave trandafila!

Deci pune mâna pe carte și ia uitați-vă cât arată limba mică și cât arată limba mare despre limba de lemn pe care o folosiți, dar nu pe ceasș-că ci pe CER!
Citat:

Hai să-ți spun și eu ceva despre venire:

Până la venirea Domnului care vine mereu pentru cei cuminți ar trebui să-ți vie și ție mintea la cap ca să nu-ți mai faci de cap cu atâta ușurătate venindu-ți tot felul de idei căpiate... și mascate de la surorile surogate... surorile sulimenizate ale dragostei curate... firește, că așa nu se mai poate.

Și apoi placa: ''Nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred!'' și cu cât li se spunea, ele mai tare nu credea și se întrecea ca să se muncească, era ca un fel de programare ce se autoprograma ca să rămână ele așa cum au fost programate până la sfârșit... -ul lor, al programelor programate... spre slava și puterea dragostei... curate. Și așa e de greu ca să ajungi la ea când ea nu mai crede fiindcă nu mai vrea... să cânte... așa... iar noi până atunci ce să facem?.. om tot aștepta dansând și cântând cam așa... ceva... că cineștie ce anume o ar pute-o schimba, din bună în rea, pardon viceversa.

Știu că îmi bat gura dejabba cu babele surde... dar îți repet, și știu că e în zadar:

Chiar dacă dracool m-a învățat să știu că curvia e o fericire și să cred apoi că e chiarplăcut să uiți după tot cît am suferit din pricina ei, ți-am mai spus, nu prima oară, că nu mai cred că s-a dat liber și nu mai cred că voi fi fericit... fegelingd.

Ioan 24.11.2010 14:35:36

Va rog crestineste sa nu-i mai raspundeti acestui pacalici-mascarici.

Va rog crestineste sa nu-i mai raspundeti acestui pacalici-mascarici. E bolnav. In primul rand e bolnav de inchipuirea de sine si crede ca e egalul, macar, al Sfintilor Parinti. Isi permite sa dea interpretari proprii Sfintelor Scrieri. Isi permite sa apere blasfemiile insirate de acei pierduti "ucenici ai Verginicai". E bolnav si de dorinta de galceava. Stim de unde vine galceava si deci stim si cui slujeste pacaliciul-mascariciul. In vremuri tulburi apar si multe minti tulburi.

vsovivi 24.11.2010 14:52:44

Citat:

În prealabil postat de Ioan (Post 307395)
Va rog crestineste sa nu-i mai raspundeti acestui pacalici-mascarici. E bolnav. In primul rand e bolnav de inchipuirea de sine si crede ca e egalul, macar, al Sfintilor Parinti.Isi permite sa dea interpretari proprii Sfintelor Scrieri. Isi permite sa dea dreptate si chiar sa-i apere pe ereticii. E bolnav si de dorinta de galceava. Stim de unde vine galceava si deci stim si cui slujeste pacaliciul-mascariciul.

Cine zice ăla e... și asta o știe și un copil de grădiniță!

Despre partea închinării... însă (Doamne) să ne ierți..,
Ai venit cu acuzarea să dezbini și să ne cerți?
Argumentul ți-e subțire ca al orcărui vițeluș,
Care-i dat cu praf de aur și e tare... jucăuș,
Dar dac-am să-i cer exemple, argumente și dovezi,
Are să se facă roșu ca un (d-)rac... cu stele... verzi,
Că așa îmi pare mie, că-i pălit de cineva,
Cere la ocârmuire, îndreptare la ceva...
...Și cu ce ți-am greșit „frate” care sari c-o falcă-n cer
N-ai priceput pân-acuma că eu sunt aicea sincer?
Și că tu ești cel vopsit...
Părând foarte iscusit?
Că așa zice zicala, și e pentru fața ta:
„Afară-i vopsit gardul,
Și-nlăuntru leneopardul”,.. nu-i așa?
Ești un mare plictisit,
...fiindcă n-ai catadicsit,
Să aduci aici sus, pe tapet,
Nici cea mai neînsemnată vorbă rea, de indiscret,
Ca să mi-o arunci în spate, ci doar iată, m-ai scuipat,
Cu tot felul de reclame, de mmargareta învățat.
Și zici că știiii dumneata Scriptura și că eu am tradus prost?
Spune dumneata atuncia, aseară pe unde-ai fost!!?

Așa că mergi dumneata și latră,
La altă miliție,
Că aicea nu e balltă
Pentru prostituție!

mariamargareta 24.11.2010 16:26:52

274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim”–Pucioasa (XXXVIII)

274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVIII)

În 19 August 2000, duhul vorbitor al văzduhului (care pretindea că este Mirele-“Hristos”-Pucios) anunța solemn că este venit cu norii și că e întâmpinat în nori de către fiii Săi veghetori, liderii pucioși, care se întîlnesc aici pe nori și cu tatăl lor și al minciunii pe care ei o promovează drept “ortodoxie” (originală, ce-i drept). Deși nu l-a văzut nimeni nici atunci, nici după aceea, cu acest prilej El proclamă că a venit vremea venirii Lui și a slavei venirii Lui, căci ei sunt “aleșii” și sunt slava venirii Lui, și sunt îmbrăcați în haina venirii Lui, căci sunt fiii venirii Lui cu norii care-L acoperă ca să nu I se vadă slava cu care aduce nunta cerească pe pământ și așează mulțimile flămânde de pe tot Pământul la masa nunții Lui cea cerească:

“O, fiilor care vegheați cu Mine, vă îmbrățișez în norul venirii Mele, iar Tatăl este întru Mine. Vreau să Mă rog în voi, vreau să lucrez în voi, ca să vă mărturisească Tatăl de fii, așa cum M-a mărturisit pe Mine de Fiu al Său în vremea când Mă rugam Lui. Voiesc să știe lumea toată că Eu Mă slăvesc în voi și că voi sunteți slava Mea cea de la venirea Mea. Amin. Nu pentru voi voiesc aceasta, ci pentru Mine, fiilor. Tatăl voiește din nou să Mă mărturisească Fiu al Său în voi, Eu în voi, și voi în Mine, că e vremea venirii Mele și a slavei venirii Mele. Amin. Luați pe voi haina măririi Mele, haina venirii Mele, și slăviți-Mă pe Mine peste mulțimile pe care Eu le voi aduna ca să audă glasul cuvântului Meu de la voi. Faceți-vă slavă a Mea peste pământ, căci Tatăl vine peste voi cu norul slavei Sale, ca să mărească pe Fiul Său lucrător peste voi, ca să aducă zile de nuntă cerească cu voi peste pământ. Vreau să Mă rog în voi, ca să vă mărturisească Tatăl că sunteți fiii venirii Mele, căci Tatăl așa închinători voiește.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

Liderii Pucioși se dedulcesc cu cuvinte galeșe, alintându-se unul pe alta cu formula “copilași de la iesle”, pe care ei pretind că o aud din gura nevăzută a Stăpânului lor, duhul invizibil de la Pucioasa care, din întunericul în care Se ascunde, îi invită pe oameni să intre în dialog cu Întunecimea Sa și să le dea inima lor, ca să aibă El scaun de domnie în inima omului și să audă și să cinstească venirea Lui, venirea lui Antihrist care Se dă drept Hristos cel ce vine cu norii:

“O, copilași de la iesle, vreau să-l învăț pe om taina inimii, taina cerului pe pământ, statul Meu cu omul. Inima omului trebuie să vorbească cu Mine, căci inima Mea vorbește cu omul. Trebuie și omul să vorbească cu Mine. O, nu mai știe omul vorbirea lui cu Dumnezeu, căci în inima lui stă el, omul, și stă fără Mine. Locaș al cerului este inima omului. Așa a fost ea făcută atunci când Eu l-am zidit pe omul cel dintâi. Scaunul Meu de domnie este inima omului, dar nu aude omul taina aceasta, taina inimii omului. Voiesc să Mă audă omul. Trec cuvânt prin grădina cuvântului și Mă duc spre oameni ca să Mă audă, și îi aduc pe oameni aproape, ca să Mă audă și să le spun despre venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

Miza Duhului Pucios este eminamente locală, și este amăgirea neamul românesc cel ortodox, pe care trebuie să-l învețe esențialul, adică înțelepciunea care iese din piatra filozofală, și anume că
1. “ortodoxie mai este doar la Pucioasa”, și, mai ales, că
2.românul este român. Tocmai de aceea are loc și venirea Lui tainică pe plaiurile românești și nu aiurea, ca să înțeleagă românii că le trebuie un nou Stăpân, care să-i recicleze, adică să-i re-învețe pe români “ortodoxia” , stăpân și domn cu care ei nu se pot întâlni decât numai “în zilele Lui” (în 26-28 august 2000, la așa-zisa “Ssărbătoare a Ccreștinătății Rromânești de la Ppucioasa”) și numai în Grădina Întâlnirii de la Pucioasa, unde coboară slava Lui. Iar slava Lui sunt liderii pucioși, care se îmbracă în slava Lui:

“Să vină românul să-i spun ce înseamnă românul român, că iată, Eu grăiesc pe românește și așa îmi vestesc împărăția Mea și venirea Mea cu ea. Amin. Iar voi fiți slava Mea și îmbrăcați-vă cu ea, că e vremea slavei Mele cu voi. Taina Mea cu voi vă ține în norul ei, iar Tatăl Mă mărturisește pe Mine cu voi, și fi-va tot mai mult să înțeleagă omul taina venirii Mele la voi, taina cerului pe pământ cu omul, taina Domnului cu oamenii pe pământ. Amin. Dați zor, fiilor, cu pregătirea zilelor Mele cu voi în grădina întâlnirii, că Eu adun mulțimile lângă izvor ca să le dau din apa vieții.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

Duhul Pucios pecetluiește apoi cu mare duh pe cei care se vor amăgi și vor veni la “Ssărbătoarea Ccreștinătății Rromânești de la Ppucioasa”) ca să se umple de duhuri, dar mai ales de duhul păcii Lui și de duhul venirii Lui în mare taină la liderii pucioși, proorocii mincinoși:

“Iar acum, pecetluiesc cu mare duh de sărbătoare zilele întâlnirii și îi umplu de pe acum pe toți cei care se vor aduna; îi umplu de duhul păcii Mele, de duhul venirii Mele la voi; îi umplu de bucuria iubirii Mele pentru om, căci Eu suspin după om.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

vsovivi 24.11.2010 18:13:57

Păi „draga” mea dușmancă pupăcioasă chiar vrei să-ți repet și ție?

Nu mă doare mâna:
Cine zice ăla e... și asta o știe și un copil de grădiniță!

Despre partea închinării... însă (Doamne) să ne ierți..,
Ai venit cu acuzarea să dezbini și să ne cerți?
Argumentul ți-e subțire ca al orcărei văcuțucuțe,
Care-i dată cu praf de aur și e tare... jucăușcăușe,
Dar dac-am să-i cer exemple, argumente și dovezi,
Are să se facă roșie ca un (d-)rac... cu stele... verzi,
Că așa îmi pare mie, că-i pălită de careva,
Cere la ocârmuire, îndreptare la ceva...
...Și cu ce ți-am greșit „soro” care sari c-o falcă-n cer,
N-ai priceput pân-acuma că eu sunt aicea sincer?
Și că tu ești cea vopsită...
Părând foarte iscusită?
Că așa zice zicala, și e pentru fața ta:
„Afară-i vopsit z-gardul,
Și-nlăuntru leneopardul”,.. „au doară” nu-i așa?
Știu, ești o mare... plictisită,
Ca o juncă sulmită,
Și de ast-ai urgisit...
...fiindcă n-ai catadicsit,
Să aduci aici sus, pe tapet,
Nici cea mai neînsemnată vorbă rea, de indiscret,
Ca să mi-o arunci în spate, ci doar iată, m-ai scuipat,
Cu tot felul de reclame, căci cel rău te-a obsedat.

Și zici că știiii dumneata Scriptura și că ei nu sunt prooroci?
Spune dumneata atuncia, pentru ce mi te strofoci!!?

Așa că mergi dumneata și latră,
La altă miliție... de vrei,
Că aicea nu e balltă
Pentru prostituție... la lu la lu lei.

Deci mînia pătimașă repede ți-o domolește,
Rîvna defăimării cu minciuni ți-o tânguiește,
Grămăticul și limbricul leapădă-l că te tâmpește,
Și aleargă-ntr-o suflare ca s-auzi iarba cum crește...

...La Sărbătoarea Creștinătății Românești... firește.

mariamargareta 24.11.2010 18:15:22

275. “Fenomenul PUCIOASA” văzut de părintele Ilie Cleopa

275. “Fenomenul PUCIOASA” văzut de părintele Ilie Cleopa

Pe situl CreștinOrtodox.ro se poate citi o construcție succintă privind atitudinea seacă, dar extrem de limpede, pe care a formulat-o părintele Cleopa în fața insistențele pucioșilor, care căutau adesea să smulgă pe orice căi suport moral și recomandare publică din partea personalităților ecleziastice ale vremii. Parcurgând secvențial structura “Cărți ortodoxe” – “Viața Părintelui Cleopa” – “Fapte și cuvinte de învățătură”, vom găsi la poziția 81. această construcție:

81. Cei de la Pucioasa i-au scris de vreo cateva ori si Parintele Cleopa le-a dat raspuns intr-o scrisoare bine gandita prin care le spunea: ''La Pucioasa pute si nu va pleca putoarea pana nu veti asculta de Sfantul Sinod!''

doctor_faustus 24.11.2010 18:29:19

Ceea ce se întâmplă pe acest topic seamănă din ce în ce mai mult cu o exorcizare. Se pare că diavolii nu pleacă foarte ușor sau repede de la pucioasă. Și-au făcut cuibar acolo la pucioasă și de acuma se lasă cu greu alungați.

vsovivi 24.11.2010 20:40:35

Corect i-a sfătuit Bătrînul... Ilie: „...de Sinod să ascultați!”
Adică de: Nicolae, Ioan și Grigorie, de sinodul cel Ceresc... de frați,
de biserica cea din sfinți,
de ai voștri și ai noștri scumpii noștri dragi părinți,
Dar până atunci putoareaoarea străduiți ca s-o-ndurați,
Și cu multă bucurie, crucea de la oameni dată,
s-o purtați, și să n-o dați, toată,
Iar minciuna? Vine, vine, vine-întruna
dintr-un stârv putregăit,
Carevasăzică
vine de la neagra ispisikăă,
ce duhnește piscusit,
Și mai aveți de voi grijă mare,
una-ntruna să zâmbiți
ca să nu vă creadă Domnul, oare,
c-ați ajuns niște smintiți.

Aruncat-a fost sărmana,
pisisikaa de care vorbim,
în grădină, cu dispreț de la satana,
ca apoi să ne mărim... cu vină,
...după ce a fost bell-ită,
de o minte rătăcită,
... în grădină sub nutreț,
pentru nasul nătăfleț.

Iar tâlharul ce-a umblat ca să se documenteze,
trimis cică de la centru, să nu se vocifereze,
răscolind până la Cer, să ia note la dosar,
scrie aspru, legendar:
„...după ce s-a lepădat s-a ascuns, cică femeia, sub mesteacăn... ba arțar zice colega... ba-i mesteacăn, ba-i arțar,
și adus-au drept dovadă despre locu-mpricinat
niște muște înțepenite pe-un maldăr de bălegar...uscat,
știți voi cum, așa, cum se face pe la unii, pe la noi, așaaa forțat.

Dară vrut-au să întărească-n pofta lor,
de lacrimi plină și să vad-ocîrmuirea
că putoarea-i preaspurcată și de nedescris orbirea,
și sub soare și sub nor.
Și de-acolo vine musai... cică din popor.

Și-au rotit prin aer albe, negre, sure, tot ce vrei și ce nu vrei,
niște lungi musteți de mâță muiate-n lapte de matcă, pensule ca de artist,
ba e goașă ba-i ulei, deci e clar, e foarte trist, sub tei,
circu-n-scris, ce mai, găsite cică în livadă, de la mâța neagră rău,
care umblă, umblă noaptea ca să facă tămbălău...

Că, cică, nu-i moartă de tot ispisikaa neagră rea,
ci-are-ntrânsa 7 vieți și-un văr... primar,
și de umbli noaptea grea,
sigur te-ntâlnești cu dînsa și-atunci dai și de bell-ia,
căci ea are vieți la număr, număr par, cu sperstiț,
Nu se șite câte-xact,
dar e clar că zgârie ușa până dai chiar în infarct,
Așa că ne cer tovarăși, cum făcură ei să facem,
deci să zicem și noi: șiț!!!!!!!!
Necăzând în superstiț, să bem.

Și iată deci astfel unii râvnit-au să înșele pe popor
ca să le și dovedească cum poți fi și scamator,
iată, cu putoareoare și destul tamtam nesam
au indemnat prostimea să se-nchine la satan
că cică alții sunt cei ce-au ucis un întreg neam,
toată nația ce mai, iar sinedriul a conscis cu așa mari argumente
să voteze cu ochiu-nchis, drept stimulente,
pentru așa martori siguri, sinceri și preciși.
Și să mi se ierte comparația s-a votat cu ochii ficși:
cam ca pe vremea lui ballaam... învârtoșat,
adică ăla cu baallak ce știa el a strâmba „nevinovat”,
tot ce-i drept în oameni în nedrept
ca să se înșele unii crezând c-ar fi înțelept.

Și-atunci după câte-o cafeluță,
la toți le-a ieșit în zaț, că cică nu e drăguță,
nici fecioara ci e mâță nu e sfânta... încă din tinerețile ei...
și „Susana”, a fost ștoarfă pe uliți și pe alei,
și mințea în somn... nebuna,
uite-așa netam-nesam, și cu asta basta,
și cândva cu-n tânăr hoțoman
fost-a văzută pisica sub mesteacăn,
nu-i mesteacăn că-i arțar,
ba e luna
zice una,
dar ce mai contează asta,
când totul e atât de clar.

Și-au mai susținut aceeia,
că Cel ce grăiește acolo nu este al nostru Domn,
ci e-un necurat la mijloc și de aia ne e somn,
și că ei s-au dat afară, poporul cică s-au rupt... de cor...
și-ascultare, iată, onorată asistență, pentru dracool,
ei, sigur singuri, ei sunt cei ce nu mai vor.

Deci au aruncat pisica ruptă-n două în nămol!
Ca să se smintească prostul că cică n-a fost viol,
Ci smerita a fost târfă, și oricum o merita,
Din moment ce în somn dînsa de la cel rău ne grăia.
Și ruptă-n figuri e turma, ca și mâța-n 7 părți,
Ce e de făcut „tovarăși”? N-am idee, poate... cărți.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:28:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.