![]() |
Cred ca este din slujba de inmormantare textul. O fi sf Roman melodul?
|
Citat:
|
Ioan Damaschin?
|
Citat:
|
Citat:
citatul il gasesc foarte elocvent pentru vremurile zilelor de azi... as mai posta ceva si eu, da' nu vreau sa abuzez de generozitatea lui Glykys! |
Eliza, sunt sigura ca vei sti raspunsul la urmatorul citat:
Până vei fi fericit număra-vei amici o mulțime, Cum se vor întuneca vremile singur rămâi! |
Oare este Ovidiu?
|
Citat:
Asa este. Ai cuvantul mai departe. |
Citat:
Cine a spus: "Cel smerit la cuget, cand sta inaintea lui Dumnezeu, nici nu indrazneste sa se roage".? |
Citat:
|
Citat:
Intr-adevar este Sfantul Isaac Sirul, Cuvinte ascetice, Cuvantul 81 stiam eu, dar important este ca ati recunoscut citatul, ba mai mult l-ati intregit.:1: Aveti cuvantul mai departe. |
Mulțumesc!
Voila: "În măsura în care suntem în comuniune suntem și în adevăr, iar atunci când suntem separați ne înșelăm" |
Parintele Dumitru Staniloae, cumva? :D
|
Nu-i Dumitru Stăniloae, n-a fost preot sau călugăr și n-are nicio treabă cu sinaxarul.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Despre ce comuniune si ce adevar vorbeste? E cumva filosoful Heraclit?.. |
Citat:
Mirela, de-acum tu "răspunzi" pentru bunul mers al concursului! |
Mulțumesc, Mihai. Am să vin cu un citat cât de curând.
|
Iată și noua mea propunere : "Omul cel mai fericit este cel care îi face fericiți pe cât mai mulți oameni."
|
Citat:
|
Citat:
|
Se poate ca bolta de sus sa se sparga
Sa cada nimicul cu noaptea lui larga Sa vad cerul negru ca lumile-si cerne Ca prazi trecatoare a mortii eterne. |
Citat:
|
Citat:
|
Iata intrebarea mea:
Cine a spus: "Virtutile paganilor sunt patimi poleite cu aur"? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Cand am auzit numele mamei autorului, stiam si eu raspunsul, dar a fost tarziu...
|
Citat:
|
Citat:
Acum insa am pierdut "trenul", corect ar fi sa posteze Fani. Nu as vrea sa ii iau acest drept. M-as bucura insa, sa reusesc sa mai postez pe merit. |
Citat:
|
Ce faci, Fani, nu vii cu un citat ? sau poate Gabriela..
|
Vă dau eu un citat :
"Când mă gândesc la moarte, singurul lucru de care-mi pare rău e că s-ar putea să nu mor din dragoste!" |
Citat:
|
Da, Gabriel Garcia Marquez. Așteptăm citatul tau în continuare..
|
Un cantec care se canta in aceasta perioada si in Postul Pastilor:
"Cu noi este Dumnezeu, intelegeti neamuri si va plecati, caci cu noi este Dumnezeu..." si asa mai departe - http://www.youtube.com/watch?v=q7zMdCgDukw |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:00:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.