![]() |
Citat:
|
Intr-un fel parca ar fi de dorit un razboi,adica s-ar trage o linie,un nou inceput... Intr-adevar e singura sansa sa se mai schimbe ceva in lume. Nu o zic cu gand rau,sper sa nu-mi sariti iar in cap,insa parca m-am saturat de atata nedreptate,atatia parveniti,atata suferinta din lume... Nici nu stiu ce sa mai zic,cert e ca toate astea vor fi,mai devreme sau mai tarziu. Nici eu nu cred in prostiile cu 2012 si sfarsitul lumii + alte imbecilitati de genul,dar nu stiu de ce presimt (ca si multi altii dealtfel) ca un eveniment major se va intampla totusi in noul an. Acum insa depinde totul de Dumnezeu,de credinta noastra etc. Stiti ca era si profetia aia cu 2011,ca va fi "macel" in Romania. Ei bine,in doua zile va expira,uite ca nu m-a mierlit nimeni. Asa ca totul tine de Dumnezeu!
|
Citat:
|
Sunt idei a existentei unei ciclicitati a istoriei, a repetarii evenimentelor la 100 de ani. Teoretic in 2014 ar trebui sa fie un razboi modial...bineinteles ca acesta data nu este batuta in cuie. Tara noastra, insa, s-ar putea sa nu intre in acest razboi, deci sa se rupa lantul repetarii istoriei. Am avut oameni cu har, in acest interval de 100 de ani, care s-ar putea sa schimbe destinul neamului nostru.
Increderea sa o avem in Dumnezeu. In rest nu cred ca este cazul sa ne fie frica. Frica sa ne fie de ce raspuns vom da la dreapta Judecata. |
Increderea sa o avem in Dumnezeu. In rest nu cred ca este cazul sa ne fie frica. Frica sa ne fie de ce raspuns vom da la dreapta Judecata.[/quote]
frumos spus. Doamne ajuta! |
|
Nu pot sa cred,cat circ politic! Oare chiar atat de prosti ne cred??
"Israelul, gata să atace Iranul. Obama ia măsuri" Ceee??? Asta sa i-o spuna lu' Mutu'! Israelu nu e tot SUA? E acelasi lucru! Dar ii vor pune pe ei sa atace primii ca apoi americanii sa intervina sub semnul pacii,al salvatorilor natiunii... ce javre! http://www.money.ro/israelul-se-preg...i_1214090.html |
Citat:
|
Citat:
Nu e chiar asa, atat americanii cat si israelienii stiu foarte bine ce inseamna atacarea Iranului, cresterea pretului la petrol ceea ce va duce la o recesiune mondiala de 3-4 ani. Plus victime "colaterale", viata soldatilor. Nu cred ca Iranul va fi atacat. |
Sarkozy recunoaște: Orele sunt numărate. O intervenție în Iran "va dezlănțui războiul și haosul"
Președintele francez Nicolas Sarkozy a avertizat vineri împotriva unei eventuale intervenții militare împotriva Iranului pentru a opri programul său nuclear, apreciind că aceasta ar "dezlănțui războiul și haosul în Orientul Mijlociu" și în lume. http://www.money.ro/sarkozy--o-inter...e_1214453.html |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:19:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.