Raoul |
03.08.2010 17:09:04 |
OmuBun,ce e cu acel link? E prima oara cand il accesez,daca banuiesti ca vreunul din commenturi imi apartine te inseli. Nu am mai vorbit pe niciun forum despre acest individ.
Daniel777,am spus exact ce am auzit. Eu nu am de unde sa stiu adevarul,deci nu-l pot judeca pentru ca nu este aceasta datoria mea.
Insa mi se parea ciudat de cum povestea acest Klaus... cum trecuse prin toate religiile necrestine si apoi a venit la ortodoxie si trebuia sa primeasca Sfanta Impartasanie! Nu mai retin exact cum a povestit,dar stiu ca acel preot (ucenicul,ingrijitorul parintelui Adrian Fageteanu) mi-a atras atentia imediat,spunandu-mi ceva de genul: "Vezi,cum sa se impartaseasca cu trupul si sangele Domnului cand el nici nu era botezat?" Si asa si este. Eu de exemplu sunt nascut ortodox,botezat ortodox,merg la biserici ortodoxe,ma spovedesc si poate nici asa nu pot primi mereu Sfanta Impartasanie,iar Klaus a primit-o fara sa se fi botezat si asa repede dupa ce a trecut pe la toate religiile diavolesti? Tot parintele mi-a mai spus ca nu se scapa asa usor de acei diavoli,nu-l lasa ei asa simplu. Si multe alte lucruri care mi-au dat de gandit. Inclusiv ce a spus chiar el,si anume ca este invidios pe noi ca suntem ortodocsi. Mi-e din ce in ce mai clar ca este ecumenist. Acum numai Dumnezeu stie... Dar preferam de mii de ori o predica de-a parintelui staret Ioachim de la Lainici decat sa-l fi auzit pe el in acea duminica. Desi per ansamblu a fost un prilej destul de bun sa pot afla mai multe.
|