Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

Pr. Gheorghe 11.10.2010 14:50:54

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 296042)
Cat teatru...

Si admiul mai si sta sa va indeplineasca mofturile...

Eeee... poate-avem pile! Sau poate nu! Oricum, nu-i treaba magarului de unde beau oile apa!

Iar despre teatru, ce crezi ca domnia ta esti altceva decat un actor aici, in lumea asta? Daca nu esti actor, esti fie regizorul (nu poti caci acesta este Dumnezeu), fie esti doar decor!!!

cristiboss56 11.10.2010 15:07:46

Bucurie ! ! !

Citat:

În prealabil postat de Pr. Gheorghe (Post 296048)
Eeee... poate-avem pile! Sau poate nu! Oricum, nu-i treaba magarului de unde beau oile apa!

Iar despre teatru, ce crezi ca domnia ta esti altceva decat un actor aici, in lumea asta? Daca nu esti actor, esti fie regizorul (nu poti caci acesta este Dumnezeu), fie esti doar decor!!!

Bine ati revenit Părinte ! ! !

codana 11.10.2010 15:10:27

salut.pr.gheorghe

Citat:

bine ati revenit,si spor la munca,ca e multa treaba de facut.
sanatate si multa intelepciune.

raisa2006 11.10.2010 15:32:48

bine ati revenit (parintele si omubun)!

speranta 11.10.2010 15:34:58

Sarut mana parinte ! ...e o grea incercare acest forum, doar dragoste sa aveti ...iar pauza sa faceti ori de cate ori simtiti nevoia.
rugati-va si ptr mine(anisoara)si fetita mea (elena), e bolnava.

Hector 11.10.2010 16:09:34

Bine ati revenit Parinte si OmBun. Fiti rabdatori cu mesajele de pe forum iar cand o terminati luati-o de la inceput cu rabdarea, vorba Par Cleopa.

dorinastoica14 11.10.2010 16:27:53

Citat:

Eu părinte v-aș da și un pahar cu vin că tocmai s-a limpezit.De asemenea și dragului meu prieten Culai.
Bine ați revenit.:6::6:

OmuBun 11.10.2010 17:28:05

Sa nu raspund urarilor voastre mi se pare lipsit de respect din partea mea. Multumesc tuturor celor care mi-au simtit lipsa, fie ea buna sau rea. Cateodata e nevoie si de exemple rele in viata noastra, pentru a ne intelepti. Eu sunt unul dintre cei care supar de multe ori, dar luati-o ca pe o incercare sau test de rabdare. Suportati-ma asa cum sunt, iar cand nu mai puteti, luati-o de la capat!...
Dorina, nu stiu daca merit atata bunatate... O prietenie se castiga extrem de greu, iar eu n-am facut nimic sa merit prietenia ta. Multumesc oricum si as vrea sa cred ca nu-ti raman dator.
Toate ni se intampla cu un scop, iar "tacerea" mea a fost in mare masura benefica. Nu promit sa scriu prea des. Dar revenirea Parintelui Gheorghe m-a facut sa intru si sa-l incurajez cu un "Bun venit!", chiar daca si mie si dumnealui ni se mai pune pata sau descoperim brusc ca suntem mai folositori tacand decat implicandu-ne! (Iertare, parinte, ca am indraznit sa ma aseman intrucatva, eu, pacatosul).

Pana una-alta, Dumnezeu sa ne intareasca in dreapta-credinta si sa reusim cu rabdare si intelepciune sa trecem peste momentele delicate care nu ma indoiesc ca vor fi din abundenta!...

Rodica50 11.10.2010 17:47:29

Bine ati revenit, Parinte Gheorghe! Bine ai revenit, Om Bun!

Pr. Gheorghe 11.10.2010 17:53:57

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 296088)

Pana una-alta, Dumnezeu sa ne intareasca in dreapta-credinta si sa reusim cu rabdare si intelepciune sa trecem peste momentele delicate care nu ma indoiesc ca vor fi din abundenta!...

Roaga-te si pentru mine, om bun, caci rugandu-ne unii pentru altii vom implini legea lui Hristos!

Multumesc Domnului pentru dragostea ce se arata in oamenii Lui! Fie ca judecata sa ne fie spre mantuire! Amin!

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:29:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.