Miha-anca |
10.11.2009 20:44:35 |
Citat:
În prealabil postat de axios
(Post 180332)
discutii aride...
ory si miha-anca. va certati ca proastele si ca tzatzele. imi pare rau si ma doare sa va spun asta.
miha-anca. de ce te risipesti in zadar? de ce va certati ca la usa cortului? daca tu stii ale tale de ce insisti sa-i bagi pe gat si altuia care pur si simplu refuza?
relaxati-va amandoua. si propun sa se inchida topicul daca se continua pe tonul asta.
sunteti femei in toata firea dar parca isi baga "cornel" coada intre voi. si asa mai fac hora veseliei dracii cand va vad in situatia asta...
incercati sa zambiti. sunt sigur ca aratati mult mai dragute decat dupa un dialog intre voi...
iertati-ma!
Doamne ajuta!
|
Multumesc Axios. Am asteptat in zadar un raspuns la mesajele mele postate la obiect si avand la baza scrierile Sfintilor Parinti, in special pe Sf. Ignatie Briancianinov, pe marginea cartii caruia facand eu unele remarci.
Unde vezi tu la mine ca am discutat "ca la usa cortului"? Tu ai vazut discutandu-se la "usa cortului" despre calugari si ispitele pe care le intampina ei? Am scris de Pr. Iustin Parvu si Arsenie Papacioc si multe altele. Dar din pacate raspunsurile au venit doar de la ory si Andreicozia, din punctul meu de vedere aflandu-se in off-topic.
Raspunsul tau, Axios, m-ar smeri mai mult daca ar fi si obiectiv in privinta mea, nu numai a lui ory. Dar de Andreicozia ce spui? Sau corb la corb nu scoate ochii?!?
Poate ar trebui sa citesti mai cu atentie ce scriu si sa observi ca eu nu jignesc, ci aduc argumete la obiect pentru cei, care vor sa stie. Se pare insa ca si tie iti place sa te certi. Mie nu! sunt doar dezamagita de neobiectivitate in aprecierea efortului depus de mine.
Te iert si ma iarta si tu pe mine, frate!
|