Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Viitorul Presedinte al Romaniei. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19987)

Moroco 28.10.2024 10:32:34

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 679461)
Oare Chlotilde de ce nu e și ea pe lista integrilor și onorabililor?

E prea desteapta si simpatica pentru a ramane pe afara asa ca e pe lista de la parlamentare si o s-o vedem in senat de la anu'.

Iorest 28.10.2024 21:59:01

Lasconi s-a făcut de râs la dezbaterea lui Gâdea! Șefa USR nu a știut ce țări fac parte din Consiliul de Securitate al ONU și a afirmat, în mod eronat, că România este membră

Candidata USR la alegerile prezidențiale, Elena Lasconi, nu a știut să spună ce țări fac parte din Consiliul de Securitate al ONU. Ea a afirmat că România este membră, deși nu face parte din acest organism. Întrebată la Antena 3 dacă va participa la reuniunea Consiliului de Securitate al ONU, unde se discută sancționarea Israelului, ea a precizat că la ONU direcția va fi cea a partenerilor noștri americani, scrie RomâniaTV.

Ce nu a știut Elena Lasconi este că România nu este membră a Consiliului de Securitate al ONU.

”Nu le știu chiar pe toate”, a spus Elena Lasconi, arătând că președintele vine cu viziunea, dar are Ministerul de Externe, are consilieri, oameni care știu bine aceste lucruri.

În plus, Lasconi a avut o eroare și în ceea ce privește numărul membrilor Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), declarând că acesta ar avea 13 membri, în timp ce, conform structurii oficiale, CSAT are 12 membri.

cozia 29.10.2024 10:08:12

Singurul de pe lista care are habar este Geoană, ptr ca s o fi lovit de informația asta în funcția precedenta.

Oricum astea sunt irelevante. Ce este IMPORTANT și esential ptr toti este subiectul reclamei p care o face primarul împreună cu Ciuca de restructurare, centralizare, parcuri uriase pe care le vor folosi șomerii, si zone gigant pietonale unde va fi eliminat traficul rutier.

ASTA este esential de bifat, nu membrii a nu știu ce consilii.

Iorest 29.10.2024 13:20:36

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 679466)
Oricum astea sunt irelevante. Ce este IMPORTANT și esential ptr toti este subiectul reclamei p care o face primarul împreună cu Ciuca de restructurare, centralizare, parcuri uriase pe care le vor folosi șomerii, si zone gigant pietonale unde va fi eliminat traficul rutier.

ASTA este esential de bifat, nu membrii a nu știu ce consilii.

Se vede că Nicolae Ciucă e pompat puternic în față, au turat motoarele șacalii de la PNL care să nu uităm că au făcut cel mai rău României în pandemie prin transformarea societății închisoare și finanțarea unui regim de teroare psihologică în presă.

Ăsta e esențial de reținut PNL e cel mai periculos partid fiindcă are o ființă cameleonică, păcălește electoratul anti-psd ca să-l atragă și după se aliază cu PSD.
Păcălește electoratul creștin și conservator ca să-l atragă și după se aliază cu progresiștii USR și închide Bisericile sau promovează agenda lgbt.

Asta e esențial de bifat...

Bonus Ciucă nu știa când era premier și avea o armată de consilieri că România produce motorină:

VIDEO Gafă a premierului Nicolae Ciucă: „România nu produce motorină” / România are trei rafinării care produc motorină

Îți dai seama cum citește și interpretează individul ăsta un grafic cu principalii indici industriali ai României și implicațiile și ponderea lor în economie.

cozia 29.10.2024 14:53:47

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 679469)

Ăsta e esențial de reținut PNL e cel mai periculos partid fiindcă are o ființă cameleonică, păcălește electoratul anti-psd ca să-l atragă și după se aliază cu PSD.
Păcălește electoratul creștin și conservator ca să-l atragă și după se aliază cu progresiștii USR și închide Bisericile sau promovează agenda lgbt.

Asta e esențial de bifat...

Bonus Ciucă nu știa când era premier și avea o armată de consilieri că România produce motorină:

VIDEO Gafă a premierului Nicolae Ciucă: „România nu produce motorină” / România are trei rafinării care produc motorină

Îți dai seama cum citește și interpretează individul ăsta un grafic cu principalii indici industriali ai României și implicațiile și ponderea lor în economie.

Sunt sigur ca nu a fost o gafa. Tot ce spune este conform realității. Trebuie doar sa treci de fațada simplista populista a intelegerii lucrurilor.
Ești destul de versat ca să vezi imediat ca motorina produsa în tara nu este pentru AICI, si mai analizează propietarii acelor rafinării.
Nu totul îi la vedere directa.

Chiar am fost impresionat, ca a vorbit liber foarte coerent și articulat.

În nici o tara n-a avut absolut nici o relevanta tipul partidului în timpul prandemiei. Putea fi și partidul lui papaPius.

Cine s a opus prin Africa, parcă, acum impinge PANSELELE DE LA RADACINA IN SUS.

Iorest 29.10.2024 22:35:23

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 679471)
Sunt sigur ca nu a fost o gafa. Tot ce spune este conform realității. Trebuie doar sa treci de fațada simplista populista a intelegerii lucrurilor.
Ești destul de versat ca să vezi imediat ca motorina produsa în tara nu este pentru AICI, si mai analizează propietarii acelor rafinării.
Nu totul îi la vedere directa.

Omul e plat chiar nu știa că se produce motorină fiindcă ori nu s-a interesat or nu a înțeles ce-i comunicau diferite ministere.

Citat:

Chiar am fost impresionat, ca a vorbit liber foarte coerent și articulat.

Mai nou asta e o calitate care să te facă președinte, premier sau ministru, bravos, așa popor așa conducători!

Citat:

În nici o tara n-a avut absolut nici o relevanta tipul partidului în timpul prandemiei. Putea fi și partidul lui papaPius.

Cine s a opus prin Africa, parcă, acum impinge PANSELELE DE LA RADACINA IN SUS.

Vezi că nu toți au dat milioane de euro presei ca să transmită teroare psihologică, Boiko Borisov a lăsat în Bulgaria Bisericile deschise de Paști, cred că am mai avut discuția asta o dată parcă și tu deja pare că le găsești scuze unora care intenționat au mărit datoria publică pe furturile din pandemie, achiziții la suprapreț nejustificate.

Așa jeg de conducători mai rar în alte țări indiferent cât sunt de mici sau mari, eu nu cred că se găsește unul la fel de jegos ca Florin Câțu în Serbia sau Macedonia care să guverneze măcar.

Iorest 30.10.2024 05:15:09

https://www.activenews.ro/stiri/Bomb...olutiei-192894
Bombă: PSD cere desecretizarea activității comandantului Ciucă în zilele Revoluției

”Pentru că peste cîteva săptămâni se împlinesc 35 de ani de la Revoluția anti-comunistă și anti-ceaușistă din decembrie 1989, cred că e momentul să mai facem un pas spre adevărul din spatele acelor zile. Și cred că ar fi benefică o clarificare a rolului jucat în revoluție de șeful militar Nicolae Ciucă, aflat la comanda unei trupe din orașul Craiova, unde militarii au tras din greu cu armele din dotare, de multe ori orbește, conform nenumăratelor mărturii ale locuitorilor municipiului, ca și conform rechizitoriului procurorilor din dosarul Revoluției” anunță, pe Facebook, vicepreședintele Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților, pesedistul Radu Cristescu.

”Craiova a plătit atunci tribut de vieți nevinovate de civili, tribut de sânge. Cred că românii au dreptul să știe dacă cel care îi cheamă acum la vot să-l aleagă președinte s-a aflat ori nu de partea bună a istoriei.

_________

Probabil că nu vom afla acum dacă a avut rol negativ, or nu se dă curs solicitării, or nu se depune, or e albit ca să-l ridice în sondaje sau e acțiune de propulsare a lui prin efectul invers.
Și Băsescu primise în 4 rânduri adeverință de necolaborare.

cozia 30.10.2024 10:57:46

https://youtu.be/bUcKlhQWTWE?si=8JO3SQ8mfKjG_grU
Este amuzant cum spre la final zice:

" Este esential ca VOI(poporul) sa rămâneți smeriți în fata lui Dumnezeu..."

VOI, ...el nu se include.
Nu inteleg de ce nu este incontinuu întrebat despre clubul din care făcea parte în iuropa, club formator al persoanei lui.
..sau este întrebat dar o da pe sarmale și varza murată.

Iorest 30.10.2024 12:16:17

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 679478)

Nu inteleg de ce nu este incontinuu întrebat despre clubul din care făcea parte în iuropa, club formator al persoanei lui.

De câte ori e întrebat de acel club zice că atunci când era el clubul era de partea bună a lucrurilor și că ulterior și-a dat demisia când o luase pe altă turnată.
Eu nu vreau să-i iau apărarea fiecare vot pe Călin Georgescu, Terheș și alții e un VOT IROSIT pe care poate oamenii PNL, USR sau PSD îl trec în Procesul Verbal de constatare al voturilor în dreptul lor fiindcă independenții și partidele minuscule nu au oameni în secții să le păzească voturile.

Iorest 30.10.2024 12:17:29

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 679478)

De câte ori e întrebat de acel club zice că atunci când era el clubul era de partea bună a lucrurilor și că ulterior și-a dat demisia când o luase pe altă turnată.
Eu nu vreau să-i iau apărarea fiecare vot pe Călin Georgescu, Terheș și alții e un VOT IROSIT pe care poate oamenii PNL, USR sau PSD îl trec în Procesul Verbal de constatare al voturilor în dreptul lor fiindcă independenții și partidele minuscule nu au oameni în secții să le păzească voturile.

Și așa Șoșoacă și Terheș deja fărâmițează voturile suveraniștilor să mai vină 5-6 partide și în final să nu mai treacă niciunul pragul, iar locurile în Parlament să se redistribuie la PSD-USR-UDMR-PNL.

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:02:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.