Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Spiritualitatea ortodoxa (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5072)
-   -   Patima desfrânării și biruirea ei în viziunea spiritualității ortodoxe (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17243)

Lucian008 27.05.2014 22:49:57

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560386)
Daca ipotetic as fi Mandea as recunoaste ca sunt "ipocrit si lipsit de bun simt" numai ca sa va fac voua placerea, dar din pacate pentru voi, sunt AlbertX

Am incheiat subiectul cu Mandea sau ne mai pierdem timpul ?

Daca, ipotetic, ai fi Mandea, fiind ipocrit si lipsit de bun simt nu ai recunoaste, tocmai pentru ca ai fi ipocrit si lipsit de bun simt.
De ce esti Mandea ti-am argumentat si nu are rost sa repet argumentele pentru ca nu sunt relevante. Noi stim deja cine esti.

Lucian008 27.05.2014 22:52:14

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560386)
Era cam bolnavior

O singura completare: psihic. Era (sau mai bine spus este) bolnav psihic.

AlbertX 27.05.2014 22:54:50

Citat:

Iisus le-a dat doar preotilor posibilitatea sa judece si sa ierte pacatele oamenilor.
Da, asa am afirmat, unde este greseala ?

AlbertX 27.05.2014 22:55:41

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 560390)
O singura completare: psihic. Era (sau mai bine spus este) bolnav psihic.

si

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 560388)
Daca, ipotetic, ai fi Mandea, fiind ipocrit si lipsit de bun simt nu ai recunoaste, tocmai pentru ca ai fi ipocrit si lipsit de bun simt.

Asa, ai terminat ?
Gata mai obsedatule ... poate Mandea era/este bolnav (ca si voi?) psihic, stai usor, calmo, sa trecem mai departe:

Citat:

Iisus le-a dat doar preotilor posibilitatea sa judece si sa ierte pacatele oamenilor.
Ia sa vedem ce ziceti, unde era greseala ? In ce context era facuta afirmatia ? Linkul ?

Cine stiti voi (Lucian0/AlinB=1 ?) ca mai iarta greselile oamenilor (pe pamant) ?
La voi in "secta" este altfel, va iertati intre voi, cum faceti ? Pastorul vostru ce zice despre asta ?

Pastorul va da dezlegare la "desfranare" cumva si atunci cand va uniti cu sotiile si urmariti doar placerea trupeasca ?

Ah, am uitat ca nu sunteti casatoriti, deci nu puteti raspunde la intrebarea de mai sus ... dar puteti sa va ganditi si sa incercati un raspuns, ce ziceti ? Cat de intins este acest pacat aveti idee ? Habar nu aveti ? Banuiam !

Lucian008 27.05.2014 23:29:33

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560391)
Da, asa am afirmat, unde este greseala ?

Unde le-a dat Hristos preotilor puterea sa judece oamenii?

AlbertX 27.05.2014 23:31:03

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 560394)
Unde le-a dat Hristos preotilor puterea sa judece oamenii?

Lasa intrebarie,... ia mai raspunde si la ce te-am intrebat mai sus. E asa greu sa raspunzi, nu asa e politicos ? Citatul ?

Lucian008 27.05.2014 23:31:58

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560392)

Ia sa vedem ce ziceti, unde era greseala ? In ce context era facuta afirmatia ? Linkul ?

Cine stiti voi (Lucian0/AlinB=1 ?) ca mai iarta greselile oamenilor (pe pamant) ?
La voi in "secta" este altfel, va iertati intre voi, cum faceti ? Pastorul vostru ce zice despre asta ?

Pastorul va da dezlegare la "desfranare" cumva si atunci cand va uniti cu sotiile si urmariti doar placerea trupeasca ?

Ah, am uitat ca nu sunteti casatoriti, deci nu puteti raspunde la intrebarea de mai sus ... dar puteti sa va ganditi si sa incercati un raspuns, ce ziceti ? Cat de intins este acest pacat aveti idee ? Habar nu aveti ? Banuiam !

Lasa balivernele si acuzatiile nesustinute de argumente si spune-ne si noua unde a dat Hristos preotilor puterea de a judeca oamenii.

In plus se pare ca ignori si afirmatia unde sustii ca Adam ar fi savarsit pacatul desfarnarii in Rai. La fel de bine ne-am fi putut opri la faptul ca Adam ar fi savarsit pacatul defranarii, punct.

Lucian008 27.05.2014 23:35:11

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560395)
Lasa intrebarie,... ia mai raspunde si la ce te-am intrebat mai sus. E asa greu sa raspunzi, nu asa e politicos ? Citatul ?

Care intrebare?

Eu ti-am dat citate unde tu sustii invataturi contrare Bisericii. Dar se pare ca ignori partea asta, dupa ce ai sustinut ca nu exista asa ceva. In schimb tu nu ai adus nici un citat unde cei pe care ii acuzi de sectarism ar sustine invataturi gresite.

AlbertX 27.05.2014 23:38:34

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 560396)
Lasa balivernele si acuzatiile nesustinute de argumente si spune-ne si noua unde a dat Hristos preotilor puterea de a judeca oamenii. In plus se pare ca ignori si afirmatia unde sustii ca Adam ar fi savarsit pacatul desfarnarii in Rai. La fel de bine ne-am fi putut opri la faptul ca Adam ar fi savarsit pacatul defranarii, punct.

si

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 560398)
Eu ti-am dat citate unde tu sustii invataturi contrare Bisericii. Dar se pare ca ignori partea asta, dupa ce ai sustinut ca nu exista asa ceva.

Din pacate pentru voi, nu eu am sustinut cele doua afirmatii ci Sfântul Nicolae Velimirovici,
dar pentru asta trebuie sa puneti mana pe carte sa mai si cititi ... baliverne, nu ??? Pacatosilor ! Manca-v-ar Raiul !

Cam spun baliverne Sfintii astia ai Bisericii Ortodoxe ... am observat ca voi astia foarte perspicaci asa credeti.

Pai daca sunteti SECTANTI, asta e o alta dovada !!! Nu va e rusine ?
Baliverne spun sectantii ca voi si ametesc lumea de cap cu prostiile lor !
Si ca desfranare e doar "curvia" tot sectantii o zic.

Lucian008 27.05.2014 23:43:12

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560399)
si

Din pacate pentru voi, nu eu am sustinut cele doua afirmatii ci Sfântul Nicolae Velimirovici, dar pentru asta trebuie sa puneti mana pe carte sa mai si cititi ... baliverne, nu ?

Cam spun baliverne Sfintii astia ai Bisericii Ortodoxe ... am observat ca voi asa credeti.

Pai daca sunteti SECTANTI, asta e o alta dovada !!!

Lasa tu vrajelile ieftine si adune citate unde Sf Nicolae Velimirovici sustine ca Adam a facut pacatul desfarnarii in rai si ca Hristos a dat putere preotilor sa judece oamenii.

In plus, pentru cultura ta generala, ortodoxia nu are papi si persoane infailibile.

Asa ca deocamadata tu esti ala cu afirmatii contrare invataturii Bisericii si cu acuzatii nesustinute de argumente si dovezi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:45:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.