MARIUS_DANIEL |
22.05.2007 16:13:03 |
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Eu singura carte in care cred cu pretul vietii e Biblia.Asa poate scrie oricine orice teorii,pot sa scriu si eu cateva volume chiar despre ce mi se pare mie...deci mai usor cu imbecilizatul,ma scuzati,cu cititul din nu stiu ce carti.Bineinteles ca Dumnezeu ne da semne,si sub astfel de forme,dar degeaba,ca noi nu bagam nimic la cap.Cine are ochi vede tot ce se intampla,nu-i trebuie lui nu stiu ce informatii de nu stiu unde.Lasa tu traducerea,ca tot aia inseamna,daca vrei tu dovezi o sa-ti dau de pe net(de unde n-am citit prostii cum zici tu,probabil ca tu faci asta,ca asta e tendinta celor ce acuza)cu Bush senior anuntand in 29 ianuarie 1991(retine data)noua ordine mondiala.Revenind la revolutia industriala,mai gandeste-te,vrei lux sau mantuire,una din doua,nu se poate altfel,vrei material sau spiritual?Mantuirea se face in suferinta,nu in huzur.Daca vrei imparatie pamanteasca(precum masonii) nu o vei obtine pe cea cereasca,a Mantuitorului.Bineinteles ca globalizarea e cel mai mare pericol,dar asta oare cum se face?Cu calul si caruta?Ai ghicit,prin progres industrial...si nu numai...asa ca vezi ca te contrazici.
P.S.Si da,vreau sa revin la cal si caruta!
|
Prietene, le cam amestecam. Subiectul este interesant si as vrea sa il discutam fara sa ne luam peste picior. Ai dreptate, eu am inceput. Imi cer scuze!
Cand spuneam de citit ma refeream la informare. Masoneria, cum sigur stii, este organizatie secreta. de aceea, informatiile despre scopurile, metodele, intentiile, activitatea acesteia se obtin, de obicei, din surse scrise. Nu poticiti un singur articol, o singura carte despre tema pentru ca autorul acestui apoate fi subiectiv. De aceea, consider important sa te documentezi din mai multe surse, apoi sa tragi propriile concluzii. Pe de alta parte, articolele de pe net, desi multe si la indemena, nu sunt intotdeauna de calitate. Faptul ca o carte trece de verificarea unei edituri este o garantie a calitatii ei (desigur, exista si exceptii).
Cat despre mantuire...nu cred ca este conditionata de saracie sau involutie industriala. Daca folosesti cu chibzuinta beneficiile industriei moderne nu ai deca6 de castigat. De exemplu: comunicam pe net, citim predici on-line, vedem icoane etc.
|
Nici eu nu vreau sa polemizam frate,stai linistit.Sunt de acord cu tine ca saracia nu e o virtute,dar lume de azi a evoluat foarte mult material si a involuat la fel de mult spiritual,la asta ma refer.Omul s-a pus pe sine in centrul existentei sale,nu-l mai are pe Dumnezeu.Cat despre carti,ai si aici dreptate,dar crede-ma ca nu vorbesc la voia intamplarii si stiu ce spun.Eu nici n-a trebuit sa caut multe dovezi ca masoneria e capul rautatilor(care mai nou nu mai e secreta,ci discreta,vezi Doamne ce smerita e ea,nu vrea sa se stie ce acte "filantropice" face ea,asa cate un razboi mondial,cate-un crah financiar,cate-un regim,cate-o revolutie,ca acum sunt la moda revolutiile,etc),se vede clar ca totul se face intentionat la comanda cuiva.Singura legatura pe care a trebuit s-a fac a fost intre masonerie si cei ce conduc lumea de azi.
P.S.Si sa stii ca am vorbit serios despre cal si caruta.
|
Nu vedeti,toata ziua se vorbeste de nivelul de trai si crestere economica,iti bate asta in cap pana tampesti.Se induce mereu ideea ca suntem o tara saraca,suntem saraci,vai ce saraci suntem,trebuie sa ajungem si noi la nivelul statelor "civilizate" pentru a avea un trai "decent" nu-i asa?Ca tot vorbeam despre progres,da,cineva a progresat in toata treaba asta,diavolul.Bineinteles,acum este modern,civilizat si evoluat.Se vorbeste toata ziua despre prostia cu schimbarea mentalitatii,da,adica sa gandim cum vrea diavolul si sa acceptam pacatul si imparatia lui.
|