Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Barbatii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14375)

Lucian008 16.01.2012 15:48:15

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 422386)
Ar fi trebuit sa precizez ca asta nu e parerea mea personala ci e ceea ce mi-au spus unii barbati, deci din discutii cu toate ca ceva adevar nu se poate sa nu fie in asta! Ma gandesc ca un barbat normal n-ar avea de ce sa insele daca ar gasi tot ce trebuie acasa.

Da. Daca ar gasi acasa mai mutle femei. Pe bune??? Aste e o aberatie. E pretextul perfect.

acvilla77 02.03.2012 00:20:30

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 421683)
:)))))
Multumesc de sfaturi, am gasit prin raspunsurile voastre niste sfaturi foarte frumoase si folositoare.

ce frumos iti sta , ca albinuta.

korinna 05.03.2012 22:08:57

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 421613)
Fiind eu cu nebăgare de seamă, purcelușul meu Ghiță a intrat pe forum și, dând de acest topic s-a simțit tare jignit, văzând că specia lui e asemuită bărbaților. Prin urmare, considerându-și imaginea grav afectată, a făcut plângere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, solicitând ca de acum înainte să nu se mai folosească cuvântul „porc” (din cauza conotației peiorative) pentru a desemna specia lui, ci să se găsească o formulă corectă politic. Încă ne consultăm cu privire la noul termen.

:)) "like"

korinna 05.03.2012 22:18:39

Daca ne intoarcem totusi la subiectul topicului as avea si eu ceva de spus. Eu cred ca e vina doamnelor. Cand doamnele au incetat sa mai fie doamne domnii s-au conformat.

Din pacate pentru mine, trebuie sa recunosc ca vina cam este a femeilor. Ele accepta sa se "arate", sa se puna in tot felul de ipostaze indecente si vulgare, iar mintea barbatului slab de inger o ia razna.

Daca nu oferi "lemn" focului nu are ce sa mai arda.

Liliana82 06.03.2012 03:05:42

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 421603)
Da,da,da...
Stricata de Eva,obsedata sexual s-ar fi autosatisfacut cu bananele tale si morcovii lui DragosP...
Degeaba vrei s-o ridici la nivel de gluma,ramane tot un comentariu de gust indoielnic scris de un misogin!
Glumesc desigur.

Ati uitat de Castraveti...

stefan florin 06.03.2012 09:33:17

Citat:

În prealabil postat de korinna (Post 433292)
Daca ne intoarcem totusi la subiectul topicului as avea si eu ceva de spus. Eu cred ca e vina doamnelor. Cand doamnele au incetat sa mai fie doamne domnii s-au conformat.

Din pacate pentru mine, trebuie sa recunosc ca vina cam este a femeilor. Ele accepta sa se "arate", sa se puna in tot felul de ipostaze indecente si vulgare, iar mintea barbatului slab de inger o ia razna.

Daca nu oferi "lemn" focului nu are ce sa mai arda.

un punct de vedere foarte corect pe care unele doamne nu vor sa-l recunoasca. In gereral vina este a intregului cuplu daca relatia lor incepe sa scartaie. Doamne ajuta!

korinna 09.03.2012 17:51:06

Anna, depinde cum privesti oamenii, daca te uiti la ei fara dragoste, pacatele lor evidente iti vor parea scarboase si de nesuferit, daca ii privesti cu dragoste o sa ti se faca mila si judecata dispare.

Mie imi place un citat foarte mult, nu stiu de unde l-am retinut : "Nu judeca omul. Pacatul poate i-l cunosti, dar nu-i cunosti si pocainta".

Daniel_7 10.03.2012 12:30:51

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 421690)
AnnaKarenina, ce am scris aici e un fel de "spovedanie", pentru a arata ce se intampla in sufletul meu, felul in care reactionez si cum vede sufletul meu lucrurile (gresit, banuiesc si sper) nu de a jigni pe cineva...Eu cel mai mult imi doresc sa imi arate cineva cat de mult gresesc. Asta ma va face fericita. Pentru ca eu vreau sa cred in barbat, asta imi doresc, si nu pot. E neputinta mea si ma face nefericita. Imi pare rau daca s-a inteles altceva

Nu in barbat trebuie sa crezi ci in Dumnezeu.Daca vrei un barbat bun,roaga-te pentru asta si o sa-l ai,nu trebuie sa te lamentezi pe internet.
Lumea intr-adevar e urata,dar si sufletul nostru,Inainte de a dori sa curatam lumea,trebuie sa facem eforturi sa ne curatam pe noi insine.

Ekaterina 03.04.2012 02:03:57

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 421890)
Daca vezi ca esti fertila si faci copil in fiecare an si nu mai vrei,e de ajuns sa te opresti,trimite-ti sotul in alt pat!!!Gasiti un hobby ceva...

Ai atins un punct sensibil. Dorinta femeii de a-si trimite sotul in alt pat, trebuie sa fie si dorinta lui de a se muta in acel pat.

Barbatul sa-i dea femeii iubirea datorata, asemenea si femeia barbatului.
Femeia nu este stapana pe trupul sau, ci barbatul; asemenea nici barbatul nu este stapan pe trupul sau, ci femeia.
Sa nu va lipsiti unul de altul, decat cu buna invoiala pentru un timp, ca sa va indeletniciti cu postul si cu rugaciunea, si iarasi sa fiti impreuna, ca sa nu va ispiteasca satana, din pricina neinfranarii voastre.

Este gresit sa credem ca venirea unui copil tine doar de lucrarea omeneasca.

Yasmina 03.04.2012 10:49:51

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 438462)
Ai atins un punct sensibil. Dorinta femeii de a-si trimite sotul in alt pat, trebuie sa fie si dorinta lui de a se muta in acel pat.

Barbatul sa-i dea femeii iubirea datorata, asemenea si femeia barbatului.
Femeia nu este stapana pe trupul sau, ci barbatul; asemenea nici barbatul nu este stapan pe trupul sau, ci femeia.
Sa nu va lipsiti unul de altul, decat cu buna invoiala pentru un timp, ca sa va indeletniciti cu postul si cu rugaciunea, si iarasi sa fiti impreuna, ca sa nu va ispiteasca satana, din pricina neinfranarii voastre.

Este gresit sa credem ca venirea unui copil tine doar de lucrarea omeneasca.

Ma refeream la abstinenta periodica care chiar se impune in posturi,zile de post si liturghie , iar nu la separarea sotilor in camere diferite,pe viata.
Idea este ca nimeni nu vb despre abstinenta ca despre o cale corecta,justa de a nu avea copii.Unele femei au avut probleme de sanatate ramanand insarcinate la scurt timp dupa ce au nascut,o pauza intre nasteri de cel putin 1 an fiind benefica refacerii organismului.

Nu tine doar de lucrarea omeneasca,dar daca nu indeplinesti niste conditii pur fizice,acel copil nu apare doar din miracole ceresti,fara unire trupeasca( a fost o singura exceptie in istorie!).

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:48:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.