vsovivi |
27.07.2011 10:29:13 |
Citat:
În prealabil postat de tara tara vrem ostas
(Post 382087)
nu sunt inutile.. daca se concluzioneaza ca povestile astea nu au nici o explicatie si sunt pur mitologie , nu inteleg de ce am mai lua biblia in serios... am mai pus o intrebare pe alt topic cu privire la geneza... am citit biblia de mai multe ori si acum nu mai pot sa trec de geneza capitolul I : Ce a fost facut intai soarele sau pamantul?
|
Păi întâi a fost făcut pământul în apele de sub cer și apoi apele scurgându-se căci li s-a poruncit doar lor, apelor de sub cer să se adune în adunările lor, ca să se arate pământul, a apărut suprafața lui plană denivelat. Lumină era căci apele luminau în ziua aceea și cerul era gol fără aer și apă în el căci încă nu se evaporase nimic, deci se vedea lumina apelor și întunericul cel gol al cerului căci nefiind particule în cer, în gaura asta dintre ape, nu se vedea cum vedem noi cerul albastru ci era o transparență a golului, și vedeai până sus de tot apele de sus luminând, și luminau și mările de jos și lumina și focul din unele zone ale pământului care era incandeșcent și plin de lavă, acolo unde erau vulcani și ieșea fum. Nu era peste tot vulcani ci cum e și acum, ici colo. Iar apoi a făcut Domnul luminătorii și i-a pus pe Cer, semisfera solară cu partea tăiată în jos ca un foc de apă și semisfera lunii cu partea tăiată în sus ca o apă în ghiață, și stelele din foc apă și ghiață, căci pământ în Cer nu există. Iar soarele se alimentează de la Lună la eclipsa de soare sau de la vaporii de aer fini care ajung până sus în cer, căci altfel s-ar epuiza focul acela.
Pare neverosimil dar e foarte simplu căci apele din cer și de deasupra nu curg, nu cad, deci focul solar este orientat spre noi dar nu curge spre noi, iar particulele de aer și vapori care se urcă spre cer depășind zona de curgere spre jos, ele menținându-și viteza umplu Cerul de deasupra cu aer și vapăori de apă umlând luna care e ca un vas, ca un bol, și umplu tot cerul și așa se alimentează soarele de la mările de jos. Iar soarele e mic și împreună cu luna formează o sferă perfectă la eclipsa de soare. Iar fața Lunii e murdară de când a păcătuit Adam și Eva și pe fața Cerului se văd mereu păcatele oamenilor în ansamblu și pe unde trec soarele și luna și stelele, ele reflectă ce se întâmplă pe pământ, căci așa au fost făcute, spre semne și vremi și anotimpuri și am uitat. Dar de când a fost Domnul Iisus și a primit șă fie Mieluț de junghiere pentru păcatele omului, dreptatea nu e lăsată la modul direct ci se iartă mereu din păcatele omenirii, căci atunci când a lăsat Domnul după dreptatea omului a căzut foc din cer peste Sodoma și Gomora sau a fost potop pe vremea lui Noe, sau s-a întunecat soarele și luna complet în plină zi pe vremea lui Iisus Hristos... deci e vai de noi dacă au să piară creștinii căci nerugându-se nimeni, s-ar putea să avem deaface cu dreptatea după faptele noastre, adică dezastru și nu vor rămâne decât nevinovații și sfinții iar păcătoșii vor pieri complet.:17: Eu îs păcătos notoriu și amărât și celebru așa că nu am cum să mă bucur de consecințele faptelor mele... aș muri primul dacă nu cumva mi-a mai iertat Domnul din păcate și mi le-a mai șters. Sigur mi-a iertat camioane de 6 tone dar tac și nu spun ca să nu mă laud de parcă aș avea un merit. Păi ce merit poți avea tu că Dumnezeu e bun și milostiv? Eu am fost rău și spurcat. Și năravul nu a plecat, n-a fost defrișat și nici excavat, n-a fost asanat. Așa că... mai e mult pînă azi...
|