Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   mesaj de la noul ierusalim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10526)

mariamargareta 22.11.2010 16:47:16

273. Timpul și contratimpul la Pucioși (II)

273. Timpul și contratimpul la Pucioși (II)

În încercarea lor disperată de a se legitima și de a-și construi o istorie credibilă, liderii pucioși confiscă o serie de personalități ale Bisericii Ortodoxe Române (preoți, călugări și credincioși) pe care-i pune în panoplia “sfinților” lor și-i denumește “trâmbițe apocaliptice”. Pe rând sunt elogiați: preotul Iosif Trifa (prima “trâmbiță” apocaliptică, în optica liderilor pucioși), apoi Petrache Lupu, cioban la oi ( a doua “trâmbiță”), apoi preotul Arsenie Boca ( a treia “trâmbiță”), apoi preotul Ioan Iovan ( a patra “trâmbiță”), apoi maica Veronica Gurău-Barbu ( a cincea “trâmbiță”), apoi Verginica Tudorache-Stoica (a șasea “trâmbiță”). Liderii pucioși se prefac că au uitat de a șaptea “trâmbiță” care a fost lelica Maria, pentru că dacă ar mai aminti-o și pe ea nu le-ar mai ieși socoteala (Scriptura vorbește doar de șapte trâmbițe, iar ei au ajuns, cu Mihaela cu tot, la cifra opt). De aceea ei pretind că a opta “trâmbiță” (Mihaela Tărcuță) este de fapt a șaptea, și că de fapt nu ea este trâmbița, ci este “Însuși Domnul” care vorbește către ea și prin ea. Aceasta este o manevră bine gândită, care ascunde prin aparenta modestie a Mihaelei pretenția ei de a fi cea mai mare proorociță din toate timpurile (și cele care au fost, și cele care nu mai sunt), căci ea este vectorul, țeava prin care se scurge pe pământ sunetul celei de-a șaptea trâmbițe, căci numai ei îi trâmbițează “Domnul-trâmbița a șaptea” în ureche. Odată cu trâmbițarea Mihaelei peste tot pământul și prin internet, nici timpul nu mai este:

O, oamenilor, e mare taină țara aceasta, și este scris de ea în Scripturi și se numește țara strălucirilor; se numește așa pentru cuvântul Domnului, care se naște în ea, pentru lucrarea Domnului, care a fost în ea încă din anul 1921 când prima trâmbiță apocaliptică s-a coborât din cer și a sunat pe pământ și a fost dată unui om sfânt, care a fost ales și pregătit de Dumnezeu ca să-I fie trâmbiță trezitoare pe pământ. A luat Domnul dintre preoții bisericii un om cu numele de Iosif (Iosif Trifa, n.r.) și l-a pus să cuvinteze cuvânt ceresc între oameni, și și-a adunat ucenici și a lucrat lucrare de cer în ei, dar oamenii din biserică l-au omorât dându-l cezarului, că n-au crezut că el era ales de Dumnezeu. Și a coborât alt înger din cer și a sunat pe pământ, și a dat trâmbița unui cioban ca să sune din ea pe pământ cuvintele lui Dumnezeu peste oameni (Petrache Lupu, n.r.). Și au mai coborât încă trei îngeri la rând și au sunat pe pământ, și au dat trâmbița lor unui preot (Arsenie Boca, n.r.), și încă altui preot (Ioan, Vladimirești, n.r.), și a mai dat una la o copilă din biserică (mh. Veronica, Vladimirești, n.r.), și au sunat și aceștia din trâmbițele lor ca să pregătească venirea sunetului trâmbiței a șaptea, venirea Domnului s-o pregătească. Iar înainte de trâmbița a șaptea a coborât alt înger din cer și a sunat pe pământ și mi-a dat mie trâmbița și am sunat din ea și am fost trâmbița lui Dumnezeu, trâmbița a șasea, despre care scrie în Scripturi așa: "Și a trâmbițat al șaselea înger, și atunci s-a auzit un glas din cele patru capete ale jertfelnicului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu; un glas din cortul ceresc, un glas din templul cerului ca să cheme pe oameni la pocăință, că vine Domnul ca să sune din trâmbița a șasea că timp nu mai este. Iar în zilele când va grăi al șaptelea înger, când va fi să trâmbițeze al șaptelea înger, atunci săvârșită este toată taina lui Dumnezeu, și timpul nu mai este".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 22-6-1997)

Timpul s-a făcut sul odată cu venirea lui Antihrist, anunțată chiar la Pucioasa, unde i se face cea mai mare publicitate, fiind prezentat de pucioși drept cel mai harnic înger, secerător al lui Dumnezeu, Căruia el Îi cosește toată recolta, iar neghina o ia și o aruncă în foc:

“Deschideți Scripturile și citiți în ele venirea Mea, care se împlinește curând, curând. Antichrist și îngerii lui sunt pregătiți să înșele toate neamurile cu venirea lui Hristos, venire făcută din minciuna lui antichrist. Timpul s-a făcut sul și nu mai este timp pentru necredință, că vine coasa lui antichrist ca să strângă pentru foc pe toți cei care n-au iubit pe Dumnezeu cu trăirea lor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 24-4-1998)

În 1999 se anunță din nou că vremea s-a scurtat și că, așa scurtă cum este, nu mai este pentru că s-a sfârșit de tot. Cu toate acestea, mai sunt unii care mai au ceva vreme pentru veghere. Unii veghează pentru Cel care vine, și alții pentru Cel care nu vine:

“Eu însă nu mai grăiesc pentru nimeni pământește, căci vremea s-a scurtat și s-a sfârșit de tot, și nu mai este vreme să se folosească omul de lumea aceasta, căci este vremea venirii Mele, și pentru cei ce veghează ca să vin, și pentru cei ce veghează ca să nu vin. Dar Eu vin, că este scris să vin, și va fi venirea Mea ca în zilele lui Noe […].” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 8-11-1999)

În anul 2000 se anunță inevitabilul: timpul s-a scurs la vale și nu mai este. În schimb, a venit imediat după el un alt timp, care este, numit “vremea nunții veșnice”. E de presupus că nunta este în toi, deși au trecut zece ani de atunci și nimeni n-a fost invitat (încă) la masa de nuntă:

“Hai să ne fim casă unul altuia și ogor de lucru unul altuia. Hai, că timpul s-a scurs, și timp nu mai este. Sună din trâmbiță îngerul venirii Mele, și timp nu mai este, și a venit vremea nunții veșnice și Tatăl îmi face nuntă și îmi dă mireasă dulce și îmi șterge lacrima, căci sunt Fiul Lui Cel iubit, întru Care Tatăl a binevoit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000)

Nu mai este timp… ba mai este! Iar cel care mai este va fi folosit exclusiv pentru “lucrul la omul întreg” , nu ca până acum (când e de presupus că s-a lucrat la el doar pe bucăți). Tocmai pentru că timp nu mai este, adepții pucioși sunt convocați să lucreze din zori până în celelalte zori, fără odihnă, ca să folosească la maximum timpul care mai este:

“Omul însă M-a încurcat mereu ca să nu pot să lucrez, și ca să lucrez după statura lui. Dar iată, timp nu mai este, și trebuie să lucrăm numai om întreg, fiilor trudiți. […] Din zori până-n zori v-aș vrea la lucru, că timp nu mai este, și este numai de lucru pentru voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-7-2000)

În anul 2002 se proclamă solemn că “venirea celui de-al șaptelea înger” (care se cheamă “Însuși Domnul”) pe pământurile sfinte ale Pucioasei trebuie interpretată prin cugetarea că “nu mai este timpul”, ci este “Domnul”. El este prezentat ca învăluit în nor, și de aceea nu-L vede nimeni. Și deși nimeni nu-L vede, El are totuși un curcubeu pe cap și fața strălucitoare ca soarele care-ți ia ochii (care ochi nu-L văd totuși, din cauza norului care acoperă Soarele), și cu picioarele ca stâlpii de foc înfipți în pământ:

“Când Domnul vine pe pământ, nu mai este timpul, ci este Domnul, al șaptelea înger Care sună peste pământ, căci scris este: "Când va trâmbița al șaptelea înger, timp nu mai este, ci este Domnul; Domnul învăluit în nor, și pe cap cu curcubeu, și cu fața strălucind ca soarele, și cu picioarele ca stâlpii de foc, strigând cu glas puternic, ca un leu, ridicând dreapta către cer și jurând pe Cel Viu în veci că timp nu mai este, ci este Domnul cu taina Lui săvârșită pe deplin, precum bine a vestit în timp robilor Săi proorocii".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-1-2002)

mariamargareta 22.11.2010 18:55:13

273. Timpul și contratimpul la Pucioși (III)

273. Timpul și contratimpul la Pucioși (III)

Tot în 2002, duhul care se prezintă pe sine a fi “duhul Sfântului Gheorghe” anunță că au trecut deja 2000 de ani de la venirea lui Hristos cu trupul pe pământ și de aceea timp nu mai este. El se întreabă retoric ce ar trebui să i se facă acum, când nu mai este timp de făcut ceva, omului care știe totul despre Domnul și nu se scoală ca să fie viu:

“Tâlharul a avut timp pentru mântuire, că Tu erai în floare cu lucrarea cea mântuitoare a omului, dar acum, după două mii de ani de lucru al Tău, când timp nu mai este, că s-a sfârșit și el, ce să-i faci omului care știe totul de Tine, fie el tâlhar sau drept? Iar cel ce știe totul de Tine și nu se scoală ca să stea viu, ce să-i mai facem la acela acum când timp nu mai este? ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-2002)

Venirea “Domnului” Pucioasei, care stă acum (este vorba tot de anul 2002) cu un picior în mare și cu altul pe pământ, este concomitentă cu venirea mesajului ultimativ pe care El îl aduce fiilor oamenilor, cum că “timp nu mai este”:

“O, fii ai oamenilor, iată de ce am venit Eu de la Tatăl iarăși, după două mii de ani, pe pământ cuvânt. […] Apropiați-vă de Domnul, că El stă cu un picior pe mare și cu unul pe pământ, și grăiește și spune că timp nu mai este, fiindcă s-a coborât împărăția cerurilor pe pământ cu oamenii și va împărăți cu ei în vecii vecilor, după cum este scris să fie așa.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-2002)

În anul 2003, duhul care se prezintă pe sine a fi “duhul Sfântului Gheorghe” revine și îl întreabă pe “Domnul duhurilor” de la Pucioasa dacă “mai este timp” și dacă “mai este mult”. I se răspunde prompt că “nu mai este timpul”, căci al șaptelea înger pucios (care este de fapt al optulea) trâmbițează cu putere ca toate cele omenești (inclusiv timpul) să se prăbușească. Iar dacă El, “Domnul” Pucioasei a venit și a trâmbițit, timpul s-a prăbușit, peste om s-a prăvălit și de tot l-a zdrobit. Rezultatul? Timpul nu mai este, omul nu mai este (dar asta era o scamatorie pucioșească valabilă doar atunci, în 2003, căci acum în 2010, din nou omul este și timpul este și va fi):

O, fericiți suntem noi, sfinții Tăi, […] Mai e mult, Doamne al sfinților? Mai e mult? – O, nu mai este! Eu, Domnul, grăiesc cu voi în cele ce nu se văd dar se aud de către cei pregătiți pentru această coborâre a glasului cuvântului Meu la sfârșit de timp. Nu mai este timpul, căci Eu, Domnul, Cel de al șaptelea înger, trâmbițez, și toate cele omenești tac înaintea Mea și se prăbușesc și se vor prăbuși, după cum este scris să fie. Trâmbițez Eu, Domnul, din norii slavei Mele de deasupra grădiniței cuvântului Meu din mijlocul pământului român. Eu, Domnul, și cu voi, sfinții Mei, grăim peste pământ cuvânt, căci Eu vin cu voi în zeci de mii și vă dau vouă bucuria venirii Mele cu sfinții, iar cei fără de lege vor rămâne în faptele lor, precum cei ce se sfințesc, iară și iară se sfințesc. Amin. Dacă Eu, Domnul, am venit, timpul s-a prăbușit peste om și l-a zdrobit de tot, căci timpul nu mai este, precum nici omul nu mai este.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-2003)

Ca de obicei însă, liderii pucioși nu pierd ocazia să se contrazică pe sine și pe acest delicat subiect. În anul 2004 liderii pucioși proclamau o paradigmă cu totul nouă, paradoxal diferită, în contratimp absolut cu celelalte afirmații făcute tot de ei cu privire la dispariția timpului!! Ei proclamă acum că vremea (timpul) nu trece niciodată, ci rămâne în veac! De aceea, niciodată nu se va putea spune “vremea nu mai este”, pentru că ea mereu vine din veșnicie, vine și nu trece ea pe lângă om, ca să nu mai fie, ci omul este cel care trece prin și pe lângă vreme, ca să nu mai fie omul apoi:

“Vremea nu trece, vremea vine și este, dar omul trece și nu mai vine și nu mai este. Vremea vine mereu, dar omul nu mai vine, nu mai vrea omul să știe de venirea sa. El așteaptă venirea Mea, dar Eu îi spun că nu o așteaptă, și că niciodată nu a așteptat-o. O, nu vremea trece, ci omul trece și nu mai vine, și trece pe lângă Mine și nu se mai oprește ca să Mă vrea și ca să stea cu Mine dacă Eu l-am oprit ca să Mă vadă și ca să se învețe cu Mine, căci cine se învață cu Mine nu Mă mai vrea, și se vrea pe el apoi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-2-2004)

În anul 2005 se revine însă cu nonșalanță la teoria anterioară: timp nu mai este, ci este numai Dumnezeu:

“Iar voi, copii care Mă purtați cuvânt din cer pe pământ, ascultați numai de Mine, căci timp nu mai este, ci este numai Dumnezeu. Ascultați bine și mereu de Mine, și lucrați așa cum vă dau să lucrați.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-2-2005)

În anul 2006 liderii pucioși constată că ar mai fi totuși ceva timp, dar el trebuie chivernisit cu scrupulozitate, căci nu mai e timp de pierdut (ca până acum). Deși nu mai au mult timp la dispoziție, adepții pucioși sunt energic îndemnați de liderii lor să “o ia de la început cu toate” ca să-și lucreze temeinic propria împlinire:

“O, nu mai este timp pentru pierdut. O, fiilor, nu mai vorbiți oricum, nu mai tăceți oricum, nu mai lucrați oricum, nu mai stați în nelucrare, căci duhul mărturisirii între frați înaintea cerului, acest duh așteaptă după voi, iar dacă nu aveți măreție de duh, duhul descoperirilor, nu stați între oameni, că nu știți să ieșiți din curse singuri. Faceți-vă micuți și stați întru Dumnezeu, ca să nu sugă oamenii viața Mea din voi și viața voastră cu Mine. Luați-o de la început cu toate, voi, cei neîmpliniți, ca să fiți apoi creștini întru toate, înăuntru și în afara voastră față de Dumnezeu și unii față de alții, căci altfel nimeni nu-L poate vedea pe Domnul în voi și Scriptura fiilor lui Dumnezeu peste voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 2-7-2006)

În anul 2009 adepții pucioși sunt amenințați cu scurtarea timpului despre care s-a tot spus, începând cu anul 1974 că “nu mai este” , dar a tot fost, și despre care și acum se repetă același lucru: timp nu mai este! și ce dacă mai este pe ici, pe colea, căci zilele lui cețoase vor fi scurtate (nu vor mai avea 24 de ore, ci mai puțin) ca să se poată vedea în fine fața Satanei, adică să i se pună în valoare fața mai bine, căci acum stă prea marginalizată, prea la întuneric. Se repetă acest lucru cu “timpul care nu mai este, deși este”, atât pentru cei ce înțeleg, cât și pentru cei ce nu înțeleg:

“Eu însă voi scurta aceste zile cețoase, din pricina cărora nu se vede fața satanei, și Îmi voi ocroti calea Mea spre om și calea omului spre Mine, numai să fie omul curat la inimă și la faptă, pentru el și nu pentru Mine să fie omul așa, căci dacă el folosește viclenia odată cu mersul lui pe cale cu Mine, cade în întuneric cu mintea și cu vederea lui și i se sucește duhul și voirea și își strâmbă credința, iar Eu nu mai binevoiesc pentru el apoi, și îl las așa cum trage el, căci timp nu mai este, și Eu am spus aceasta pentru cei ce înțeleg și pentru cei ce nu înțeleg, fiindcă timpul este scump, iar dacă nu este răscumpărat își pierde omul lucrarea și agonisita lui cea în timp.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-4-2009)

Așadar la pucioși timpul nu mai este, dar este scump atunci când este, pentru că așa este. Cum este? Este greu de agonisit și de răscumpărat, în special atunci când nu mai este.

vsovivi 23.11.2010 09:20:49

Adică nu mai este timp pentru smerita necugetare a câștigului trufiei căci Domnul este și nu omul, iar trufia este iar o mândrie mai vicleană și o curvie mai ușoară,darmite ea este defapt știința scorpiei ce se dă acum scoropișniriță și zice ea în sinea sa: sunt frumoasă, jegxy, nu sunt văduvă și nu voi ști ce este tânguirea... doar că mai vine una și apoi încă una darmite ce va fi pregătit pentru ea după aceea... deci se zice din timp așa căci timp nu mai este: „ieșiți din mijlocul ei poporul meu ca să nu aveți parte de urgiile și nenorocirile ce i-au fost pregătite ei, din timp.”

Iar antichristul se va arăta blând la început, un fricos dintr-o desfrânată jidovlească, un fel de caleașcă dăruită prin bagheta magică a lui mamona omidee... un bosstan care a crescut mare și este tras de 6 șoricei care s-au dat peste cap, halei hap, și au devenit niște frumoși ponei, dar în caleașcă nu era Cenușăreasa ci era antichristul foart rânjitor căci furase goglinda goglinjoara de la mama vitregă a albei ca zăpada și aflase de la ea că nimeni nu era mai tare în parcare ca el, căci se oprise cu caleașca în parcare la ceva izvoare minerale, pe care firește că le-a confiscat de la popoare.

Deci draga mea nu e liber la curviae și nu cred că voi fi fericit... curvind. Și dacă cred și sper totuși că s-a dat liber veșnicei nemulțumiri văzând râvna entuziasmantă a defăimării atunci cu siguranță am ajuns în afară de oricetimp și pe oricevreme, vreme de scandal,.. sufăr de poft, soft, moft-uri pătimașe pentru ispitidolii tăi... Bu-Bu-Bu-Bulina ofofof clos a e mira, Bu-Bu-Bu-Bulina sive s-ave trandafila!

Și apoi placa:

''...placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Cu siguranță că nu mai e timp!

vsovivi 23.11.2010 09:48:57

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 306879)
Păi de unde să mai fie timp? Și ce știți voi despre timp? Voi în cap aveți doar noțiuni mecaniciste învățate de la științificii baubaborniței cotor-oanțe ce trăncăne peste tot și poate ceva noțiuni tictacticluite, noțiuni ceasornicăricești să minți și să furi... deci doar niște limbi v-au arătat vouă cum trece timpul, și nu v-am zis eu, nu v-am întrebat:

Cât e ceasușefusuperstiț?
Și v-am și răspuns:

Cât o nucă! Dar nu mai e timp și nuca se usucă!

Așa că maya tu ceva în guriță, de exemplu un ceas-lov, stimabilăabilă bubulina trandafila și nu mai hrăni drosofila melanogangster!

Bu-Bu-Bu-Bulina ofofof close a mira, Bu-Bu-Bu-Bulina s-ive s-ave trandafila!

Deci pune mâna pe carte și ia uitați-vă cât arată limba mică și cât arată limba mare despre limba de lemn pe care o folosiți, dar nu pe ceasș-că ci pe CER!

Adică e vorba de Bulă și Bulina, și uite eu recunoscă că nu recunosc că sunt Bulă, deci e clar că o să ziceți siguri de voi că eu sunt, Bulă, darmite atunci ce o să zică de voi dacă tot mereu ziceți? Că sunteți Bulina? Sau Bu-Bu-Bu-Bulina?

mariamargareta 23.11.2010 10:22:34

272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa(XXXIV)

272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXIV)

Liderii pucioși pretind că suferă un proces de sfințire prin transformări structurale majore ale întregii lor ființe, proces care vine din exterior și care semănă cu o ridicare automată la gradul de fruntaș a soldaților dintr-o garnizoană, deoarece nu este condiționat de oareșice fapte bune sau merite personale deosebite ale celor “aleși”. Ei pretind că “sunt făcuți sfinți” doar din voia exclusivă a “Domnului” lor, care îi ține în continuare forțat “copilași și sfinți pentru venirea Lui” și “îi pune în lucru” pentru lucrări cerești pe pământ. Acesta este de fapt și motivul pentru care ei sunt “făcuți și ținuți sfinți” pe pământ: ca să fie un corp de elită, o masă de manevră și de protocol care să-L întâmpine cu surle și trâmbițe pe “Domnul” lor atunci când va veni, conferindu-i credibilitate și fastul necesar unei asemenea veniri. Cine cunoaște însă “sfințenia” lor de zi cu zi (în primul rând minciună, apoi fariseism, duplicitate, egoism, clevetire, lene, asprime sufletească și neiubire adesea împinsă până la ură, mândrie, mânie, grandomanie, inconsecvență doctrinară și diletantism, ambiții politice anacronice și deșarte) îl identifică imediat și pe “Domnul” lor, Domnul minciunii, Cel care i-a ales până i-a cules și care îi păstrează cu tenacitate să fie ai Lui cu toate aceste “calități”. Acesta nu poate fi în nici un caz Hristosul biblic, care este Adevărul și Iubirea, ci este un Hristos mincinos, un duh locvace, diavolul-arhicon-teolog al ereziilor, care urmărește, cu mijloace ultraperfecționate, sfâșierea deplină a unității Bisericii (pentru că, într-o mică măsură, a și reușit!), un Antihrist bine deghizat în mantie de păstor făcută din piele de oaie, sub care vrea El să adune cât mai mulți “însetați” după un aggiornamento valah:

“O, de aceea vă pun la lucru, copilași ai lucrărilor cerești pe pământ. Vă pun la lucrul cărării cuvântului Meu peste pământ. Vă pun să pregătiți zilele Domnului, zilele Mele cu voi înaintea oamenilor, iar cei ce sunt aproape de cele ale împărăției Mele, să vină să ia din slava Mea cu voi, să ia din râul de foc care curge din Mine peste voi ca să vă fac sfinți și să vă țin sfinți pentru venirea Mea. Să ia cei însetați, să ia din venirea Mea la voi și să vină după Mine, ca să le dau din gura Mea și să-i bag sub mantia Mea, să-Mi întind peste ei veșmântul venirii Mele cu sfinții, trăirea cu sfinții și cu Domnul pe pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000)

Liderii pucioși din nou revin și se corectează: Cel ce vine din cer pe pământ nu este Însăși Persoana lui Hristos, ci vocea Lui care se aude (selectiv, deoarece doar o singură “proorociță”, autopromovată dintre pucioși, o “aude”, și o prelucrează, și o intitulează “Cuvântul”, și o dă apoi adepților pucioși să o asculte și să o rumege îndelung). Adepții pucioși sunt invitați să pătrundă venirea și să se lase pătrunși de ea, ca prin străpungerea ei să se facă frumoși pentru El:

“Vin din cer pe pământ, și venirea Mea este cuvântul. Pătrunde-Mi venirea, omule, și lasă-te pătruns de ea și învață de la Mine fața Mea în tine. Fă-te frumos pentru Mine, […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000)

Odată cu “venirea anului fatidic 2000”, timpul omului de pe pământ s-a scurs de tot și vremea lui nu mai este, căci a venit vremea nunții veșnice pe care o anunță “îngerul venirii Domnului”, ultima trâmbiță pucioșească:

“ Hai, că timpul s-a scurs, și timp nu mai este. Sună din trâmbiță îngerul venirii Mele, și timp nu mai este, și a venit vremea nunții veșnice și Tatăl îmi face nuntă și îmi dă mireasă dulce și îmi șterge lacrima, căci sunt Fiul Lui Cel iubit, întru Care Tatăl a binevoit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000)

Ar fi de observat aici că, deși Scriptura proorocește doar despre șapte trâmbițe apocaliptice, aceasta ar fi a noua trâmbiță, dacă socotim că Verginica a fost a șasea, lelica Maria a șaptea, iar Mihaela a opta. Ar însemna că, ori proorocia Scripturii despre “trâmbițe” a fost mincinoasă, ori că era bine intenționată, dar a fost depășită de abundența evenimentelor. În plus, și anunțul cu scurgerea timpului care nu mai este se pare că a fost cam pripit, îndată ce de la trâmbițarea lui au trecut mai bine de zece anișori, iar el continuă să se scurgă nepăsător și nestingherit.

Din când în când, liderii pucioși mai fac câte o mărturisire șocantă. În anul 2000 ei recunoșteau deschis că cel pe care ei l-au primit ani în șir ca să le vorbească era un duh necunoscut, care pretindea că este Mirele Hristos și care le promitea solemn că va reveni în trup cu o altă ocazie, într-un viitor neprecizat. Până atunci, pucioșii erau invitați la răbdare, promițându-li-se și cununițe de slavă veșnică:

“Iar tu, poporul Meu, ia-ți haina nunții pe tine și stai în ea, că ies cu tine întru întâmpinarea omului și îl iau pe brațe și îl duc la hanul Meu și îi pun untdelemn pe rane și îi dau din viața Mea. Și tot ce cheltuiești tu pentru întoarcerea omului în rai, poporul Meu mireasă, Eu, Domnul, îți voi plăti întreit când voi veni cu trupul Meu cel înălțat la Tatăl. Atunci Eu îți voi da cununa răbdării, iar tu vei fi cununa Mea de slavă și voi revărsa peste tine veșnica Mea slavă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000)

Or, Scriptura și cântările bisericești ale Sfintei Tradiții vorbesc de un Mire care vine văzut, în trupul Său cel răstignit și înviat apoi: “ – Iată, Mirele vine în miezul nopții, și fericită este sluga pe care o va afla priveghind...”, iar ei tocmai de aceea priveghează, ca așa și nu altfel să-L vadă ei venind. Pucioșii vorbesc însă despre un Mire nevăzut-necunoscut care vine în ascuns cu duhul, ani de-a rândul (peste 50 la număr), ca să anunțe o noutate veche pe care toți creștinii o știu, aceea că Mirele va veni în viitor cu trupul Său cel văzut. Atâta doar că pucioșii pretind că Mirele va veni numai și numai la ei, întru slava Sa de Mire al Bisericii schismatice de la Pucioasa, iar ei vor fi singurii care vor fi vrednici de a-L întâmpina, și vor fi mângâiați de deasupra, iar “Noul Ierusalim” va triumfa pe pământul românesc:

“Și iarăși voi veni, și de deasupra vă voi mângâia în mângâierile Duhului Sfânt și în slava venirii Mele, în duhul sărbătorii de nou Ierusalim pe pământ român.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000)

vsovivi 23.11.2010 11:40:13

Poi văd că cel ce se contrazice mereu strigă despre altul că se contrazice, exact cum hoțul strigă hoțul, și dracul strigă dracul, e clar deci că unii au impresia că a acuza e un fel de a obține vrednicie, da o obții de la fraierii care aplaudă diversiunea, de la cei creduli care abea așteaptă să desfrâneze la un anumit nivel, nivel de tempbell...

Deci stimabilăabilă, păi nu susțineai sus și tare că omul vorbește din dreptul lui Dumnezeu pe ici, pe colo? Acum o dai la întors și zici că defapt e duhul rău. Bun, ne-ai lămurit tu că e clar că te-ai lămurit. Un pas înainte că defapt nu e omul și doi înapoi că doar asta e legea voastră: la pălăcinte înainte și la răbzboi înapoi, firește, la un anumit nivel... de muncă, pă antena doi... poruncă.

Și atunci, dacă o dai la întors mereu, nu rezultă oare foarte clar că nu ești altceva decât o stimabilăabilă comerciantă ce comercializezi cafia cu lapte?... deoarece nu sunteți altceva decât niște p-apălapte? Dar să știi că nu e altceva ce vindeți ci o vindeți mereu pe BuBuBuBulina ca să vă cumpărați benzina cu care o să vă umpleți rezervoarele ca să alergați să vedeți... pe Puiuiu la televizor. Iar benzina este așa ca un alcool rafinat... ce se face din păcură... neagră(Nu e vorba doar de artistă.)

mariamargareta 23.11.2010 12:35:42

"Radiografia unei secte – Noul Ierusalim de la Pucioasa

"Radiografia unei secte – Noul Ierusalim de la Pucioasa"

În anul 2008 , realizatorul TV Cristi Tabără le făcea o vizită pucioșilor, dornic să dezlege “taina Noului Ierusalim”. Cu acest prilej el a realizat un reportaj destul de neprofesionist, deoarece intenția lui de a se interfera cât mai puțin cu păreri personale în “adevărurile” de la Pucioasa s-a transformat într-o ocazie abil speculată de pucioși de a-și face reclamă prin filmul care a ieșit până la urmă exact pe gustul lor. Cristi Tabără a fost însă atât de tulburat de unele inepții “teologice” pe care le-a auzit cu acest prilej, încât a fost incapabil să tragă măcar o concluzie la sfârșit.

Audiatur et altera parsiată un dicton de care Cristi Tabără a uitat tocmai atunci când a ajuns cu intenții mari la Pucioasa. Adevărul despre Pucioasa era cu totul altul decât cel pe care pucioșii îl fabricau “la interviu”, ca să iasă bine pe sticlă, iar Cristi Tabără ar fi trebuit să se intereseze și ce gândesc și ce mărturisesc localnicii despre pucioși, nu să facă o prezentare unilaterală, doar din interior, a stării de lucruri de la Noul Ierusalim. Este evident că pucioșii s-au străduit să se îmbrace cât mai frumos, să regizeze o atmosferă de evlavie, de rugăciune colectivă sau chiar de clacă, după caz, și să “mărturisească” despre ei înșiși numai lucruri care îi avantajează.

Spre ghinionul pucioșilor, scamatoriile lor n-au rămas așa. Filmulețul lui Cristi Tabără a fost explicat pe larg într-un articol ( http://noul-ierusalim.info/?p=36 ), iar cine vrea să știe cum stau de fapt lucrurile îl poate viziona într-o versiune comentată, care se poate descărca gratuit de la adresa următoare:

http://dl.transfer.ro/NIP-transfer_RO-23nov-83494c.mpg

(această oportunitate este valabilă doar 10 zile, între 23.11.2010 și 2 decembrie 2010. Cine dorește să obțină o copie a acestui film după 2 decembrie o poate solicita prin e-mail, sau prin mesaj privat pe Forum)

vsovivi 23.11.2010 13:35:27

Și cine și cu ce a făcut radiografia din moment ce pucioșii nu s-au adresat nimănui din gLume spre a fi vindecați de presupusa și mult invocata stare de cădere în in-sectarism și sect-ologie? Deci dacă e vorba de medicul casei, s-witch dhororocktor, trimis de la centru, cel care s-a autosesizat din ofofoficiu și s-a băgat în seamă băgându-și codița ca să se dea mare, atunci e clar ce i-a apărut lui pe negativ așa din întâmplare, pe film, pe diapozitiv: niște comentarii senzaționale care dezvăluie ceva uimitor de senzațional, bombe bine bombate spre a fi ușor descărcate... deci e ceva foarte curios ce a apărut așa din „senin”. Și ce credeți voi că a apărut și se vede clar că a apărut pe radiografie? Pe film? Păi vă spun eu, dânșii, stimabiliabili „oamni de bine” se vedeau pe ei înșiși ca-ntr-o magică goglindă și nu le mai venea să-și creadă ochilor ce chip frumos au căpătat... un chip nespus de frumos, se vedeau pe ei înșiși plini de frumusețețețețe... dar muscoiul ăla urât care suger se vede în radiografie că stă pe căciulița lor,.. la unii, nu dăm nume... cei ce s-au prins singuri cu mâța-n sac. Ispisisikaa aia neagră, de care vorbirăm, ceva mai sus-jos.

vsovivi 24.11.2010 10:35:42

Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată.

Și apoi placa:

''...placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...

mariamargareta 24.11.2010 11:10:39

272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXV)

272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXV)

Pucioșii pretind că “toate sfârșitu-s-au”, dar în același timp ei pretind că venirea “Domnului” de la Pucioasa este dimpotrivă, un început tainic, și încă unul care se lărgește și se întinde peste om:

“Cântați iubirea Mea pentru om și mângâiați-Mi dorul Meu cel lung. Dați Domnului mângâiere și pășiți cu El pe calea venirii Lui, și dacă puteți, și dacă voiți, dați-vă Domnului cu totul, că tot și toate sfârșitu-s-au, și Eu, Domnul, vin și încep iar, și îmi lărgesc începutul și Mă întind cu el peste om, ca să-l cuprind pe om în taina cea de nepătruns a veșniciei omului, taina cu care Eu am venit acum, după două mii de ani de dureri și de lacrimi dumnezeiești pentru om.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000)

Ca și Hristos, care este Calea, Adevărul și Viața pentru oameni, iar oamenii nu pot face nimic pentru mântuirea lor fără Hristos, tot așa și liderii pucioși se autodeclară a fi “calea venirii lui Hristos”, iar “Hristos” de la Pucioasa nu poate nimic pentru mântuirea oamenilor fără ei, numai cu ei și prin ei. Ei sunt totodată “copilașii de la iesle” (aluzie la păstorii care L-au primit cu inimă curată de copil pe Pruncul Iisus, oferindu-I mare grijă și ocrotire, la ieslea de la Betleem). Ei mai sunt și “altarul de jertfă a lui Hristos” - aluzie la crucea pe care Mântuitorul S-a jertfit pentru omenire, cruce care s-a sfințit tocmai prin această jertfă. Aici pucioșii realizează o adevărată fraudă semantică și totodată un sacrilegiu, îndată ce în toată lumea creștină expresia “altar de jertfă” este dedicată exclusiv pentru crucea lui Hristos”, căci ea desemnează în mod simbolic Sfânta Cruce pe care Iisus a murit pentru mântuirea oamenilor. Ca să fie mai convingători, liderii pucioși au realizat la un moment dat o scenă de pantomimă de pomină: s-au așezat pe pământ, unul peste alta, în formă de cruce, în văzul tuturor adepților care erau de față. (Asta se întâmpla pe vremuri, prin anii ’90, când Mihaela s-a hotărât să-l aleagă pe Nicușor ca partener unic la înșelătoriile ei, despărțindu-l de soția lui Constanța, iar Nicușor nu prea avea credibilitate pe vremea aceea. Mihaela le-a explicat spectatorilor că “Domnul le-a spus să facă așa”, adică să stea unul peste altul în formă de cruce, ca să știe toți care văd spectacolul că ei sunt “crucea vie a lui Hristos”. De atunci Mihaela și Nicușor au rămas nedespărțiți zi și noapte, ca marca de scrisoare, iar Constanța a fost exilată împreună cu fiica ei minoră în comuna Valea Lungă, unde stau de 20 de ani cu domiciliu forțat, sub supravegherea strictă a unei adepte pucioase loială Mihaelei). Liderii pucioși mai sunt și “chivotul legământului celui nou”, adică păstrătorii sacrosanți ai “Cuvântului” de la Pucioasa care este un nou legământ (adică un al doilea “Nou Testament”, ceea ce face ca în mod automat Noul Testament Biblic să treacă în plan secund și să devină un Al Doilea Vechi Testament), și o nouă “Evanghelie” (pe care pucioșii o numesc textual, la sujbele și ceremoniile lor religioase, “Evanghelia după Sfânta Virginia”). Liderii pucioși mai sunt și “potirul în care Hristos de la Pucioasa Se toarnă în fiecare zi spre viața lumii”. În fine, liderii pucioși se substituie chiar și jertfei lui Hristos, și ei sunt Însăși Jertfa, căci numai “jertfirea vieții lor” face posibilă venirea lui “Hristos” Pucios “spre viața lumii”:

“Iar pe voi, copilași de la iesle, [...] am făcut din voi calea venirii Mele, căci v-am găsit scriși în cartea cerului, în Cartea Vieții Mielului, iar viața Mielului este în voi. Eu sunt Mieluțul Tatălui, iar voi sunteți altarul Meu, chivotul legământului Meu cel nou, potirul în care Eu Mă torn în fiecare zi spre viața lumii, prin jertfirea vieții voastre pe care Mie Mi-ați dat-o și Mi-o dați. Sunteți învăluiți în taina venirii Mele. Curând, curând iau vălul de pe voi, iar Eu Mă voi lăsa văzut lângă voi, așa precum cuvântul Meu este cu voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000)

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:28:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.