Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ignorati sectantii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14346)

Dalian 12.11.2013 20:09:17

Citat:

În prealabil postat de Iliana (Post 539410)
ci doar as vrea sa inteleg ce-i determina

Uite acum cum ai adus deja pe capu nostru doi sectari: Stefan și DorMărunt.
Să te văd acum dacă-i mai poți da afară.

dormarunt65 12.11.2013 20:31:34

Citat:

În prealabil postat de Dalian (Post 540043)
Uite acum cum ai adus deja pe capu nostru doi sectari: Stefan și DorMărunt.
Să te văd acum dacă-i mai poți da afară.

Crestine, de ce sa fim dati afara? Invatati-ne credinta adevarata.

gabriela8 12.11.2013 20:44:27

Citat:

În prealabil postat de dormarunt65 (Post 540059)

Credinta adevarata daca vrei cu adevarat a o dobandi, nu o dobandesti pe un forum nu te supara... Mai degraba intrati pe forumul nostru ca "sa ne invatati ca suntem pe dinafara, saracii de noi... " :23:

dormarunt65 12.11.2013 20:48:22

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 540065)
Credinta adevarata daca vrei cu adevarat a o dobandi, nu o dobandesti pe un forum nu te supara... Mai degraba intrati pe forumul nostru ca "sa ne invatati" ca suntem pe dinafara, saracii de noi...:23:

Cei care ii numesc pe altii "sectari" si "rataciti" ar trebui sa aiba multe de spus despre credinta adevarata. Aveti ocazia sa demonstrati cat de ancorata in adevar este credinta dvs. Altii si-ar dori sa aiba o asemenea ocazie.

aubergine 12.11.2013 20:55:08

Citat:

În prealabil postat de Iliana (Post 539410)
Da, tocmai de asta nu ''studiez'' sectele pentru ca-mi este de ajuns ortodoxia. Dar am vazut chiar pe acest forum ca intra diversi sectari care tot incearca sa-i convinga pe altii despre ''credinta'' lor. Si ma refeream ca daca tot sustin ca sunt bune si drepte miile de secte care au aparut ca ciupercile dupa ploaie (nu erau de-ajuns protestantii, au aparut si noii protestanti, in curand n-or sa mai stie care si ce contesta, despre ce protesteaza!), atunci sa vina cu exemple concrete de oameni adevarati, traitori ai ''credintelor'' lor, iar daca nu au, atunci sa taca!

Oricum n-am inteles niciodata ce cauta pe un site/forum ortodox, am mai pus intrebarea asta aici, dar nu mi-au dat vreun raspuns. Eram doar curioasa de ce intra si citesc/scriu, deci nu ca as ceva impotriva sa intre, ci doar as vrea sa inteleg ce-i determina, ca n-am observat ca ar vrea sa afle ceva despre dreapta credinta!

Doamne ajuta!

Intra ca sa jigneasca si sa defaimeze, ei atat stiu, si sa converteasca la credinta lor,sa faca propaganda sectara.

aubergine 12.11.2013 20:56:17

Citat:

În prealabil postat de dormarunt65 (Post 540069)
Cei care ii numesc pe altii "sectari" si "rataciti" ar trebui sa aiba multe de spus despre credinta adevarata. Aveti ocazia sa demonstrati cat de ancorata in adevar este credinta dvs. Altii si-ar dori sa aiba o asemenea ocazie.

Un ortodox nu este dator sa demonstreze nimic. Un ortodox nici nu trebuie sa vorbeasca cu un sectar lucruri legate de credinta.

aubergine 12.11.2013 21:00:58

Citat:

În prealabil postat de dormarunt65 (Post 540059)

Lup mieros in piele de oaie!

dormarunt65 12.11.2013 21:02:35

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 540072)
Un ortodox nu este dator sa demonstreze nimic.

Cum ramane cu indemnurile si exemplul Domului Iisus Hristos?

dormarunt65 12.11.2013 21:05:15

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 540073)
Lup mieros in piele de oaie!

Vad ca nu aveti nimic de spus despre credinta dvs.. Poate va convine sa ma luati pe mine la intrebari, despre credinta mea. Sunt adventist de ziua a saptea. Intrebati-ma orice. Indemn valabil pentru oricine. Voi raspunde, acolo unde stiu si voi recunoaste ca nu stiu, acolo unde nu pot raspunde.

Dalian 12.11.2013 21:25:00

Vezi, Iliana, vezi?
Îți place acum, când au năpădit viespile sectare?
Poate curiozitatea ta bolnavă va fi acum îndestulată.
Dar noi rămânem cu belele sectare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:32:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.