![]() |
Nici eu nu m-am prins despre cine e vorba... cred ca pentru validarea raspunsului trebuie dat numele complet, nu initiale.
|
Eu cred că-i Mircea Cărtărescu.
|
A, da, ma gandisem, dar a fost si singurul nume de scriitor care mi-a venit in minte cu initialele astea si cum nu am citit inca nimic de el...
|
Citat:
|
Citat:
|
Nu am timp acum să caut.
Cine este dispus, să posteze! |
Postez eu un citat: ”Dacă acesta, pe care l-ai avortat, era un suflet ales prin care Dumnezeu voia să-ți mântuiască neamul tău? Dacă mama poetului Mihai Eminescu nu voia să-l nască, nu îl mai aveam pe Eminescu.”
|
parintele Arsenie Boca ? (ar fii prea simplu)
|
Nu, nu e el.
|
Citat:
Hai Dragoș, că mai postez eu încă un citat. |
Citat:
|
Corect, ai cuvântul.
|
>....................
|
Cedez "cuvântul" Dorotheei (Fallen), o rog să pună ea un text la bătaie.
|
Până revine Fallen, mai postez eu: "A ierta înseamnă a elibera un prizonier și a descoperi că prizonierul erai chiar tu."
|
Citat:
|
Nu unu de al nostru. :)))
|
'Cine nu este impotriva noastra este pentru noi.'
;-)) |
Citat:
|
Un citat la "înălțime": "Definiția iertării: Parfumul unei flori pe pantoful celui ce a călcat-o."
Sunt curios cine ghicește. :71: |
Citat:
:5: (Cine a ghicit: Google) |
Citat:
Nenea Google...:)) |
Citat:
|
Sar eu peste rând (oricum observ că a stagnat puțin topicul), cu o banalitate, e drept, care în plus poate fi ușor descoperită pe internet (sau în viață):
"Doar pentru că cineva nu te iubește așa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubește cu toată ființa sa." |
G. Garcia Marquez.
|
Inaintea lui Dumnezeu nu-i nevoie să fii politicos; pur și simplu, varsă-ți inima ta în fața Lui!
am uitat sa pun semnul intrebarii :) ? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
văd că deja ai "ghicit" cui aparțin cuvintele! |
Citat:
Propunerea mea: "Plâng și mă tânguiesc când gândesc la moarte și văd în morminte frumusețea noastră, cea zidită după chipul lui Dumnezeu, zăcând: grozavă, fără mărire și fără chip. O, minune! ce taină este aceasta ce s-a făcut cu noi? Cum de ne-am înjugat cu moartea?" |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:01:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.