![]() |
Citat:
Sper sa putem continua discutia intr-un mod placut. |
Almaris, daca ne folosesti Biblia, primeste si Botezul ortodoxiei... si poate te vei mantui.
|
Si la tot veninul pe care il improsti peste tot- sunteti in stare de altceva?- nu te mai manifesta cu ipocrizie, asa cum sunteti toti ai vostri!Si nu mai rastalmaci... tin sa-ti amintesc totusi ca te afli printre ortodocsi si mi se pare mie, sau esti un intrus? Ma intreb cum esti in societate, printre oamenii pe care ii intalnesti... lup in piele de oaie...
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Rodica lasa-i dracului de sectari turmentati, nu iti pune mintea cu ei :).Sunt 2 ratati.Mai ales vasalie ala.Ala ii dus cu pluta... Si dupa cate citesc eu acu si asta 'almaris' e cam deraiat.
|
Si in Ziua Domnului trebuie sa ne odihnim in Domnul, prin faptele noastre aducandu-i cinstire... poti sa vizitezi un bolnav, un batran... nu trebuie sa te invat eu ce ar trebui sa faci, decat sa rastalmacsti... Si afla, stimate domn ca sunt un om foarte activ, responsabil in societate... La voi nu e credinta, e doar dorinta de hartuire, vesnic pusi pe cearta...Si nu astept raspuns. Iti amintesc regulile unei bune comunicari- pe rand si respectuos... Si cred ca era o tema pentru ortodocsi... doar ne aflam pe un site ortodox.
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Danut, ti-am zis de la inceput ca nu ai ce sa cauti intr-o discutie ca asta si nu m-ai ascultat.
Rodica, ai intervenit tot cam in acelasi stil, dar fara mitocania lui Danut. Asteptam oameni seriosi pentru a discuta in continuare acest subiect. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:49:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.