AndruscaCIM |
09.11.2009 11:48:27 |
Citat:
În prealabil postat de lore86
(Post 179699)
aceasta dragoste crezi ca se mentine doar cu implicare unuia singur?sau mai este dragoste cand doar unul mai cauta momente romantice iar celelat e prea absorbit de griji, probleme?
exista oare o varsta pana la care putem fi indragostiti?
a fi indragostit e semn de imaturitate?
e o copilarie sa mai astepti lucrurile simple, banale(gen o floare, o plimbare,mancatul unei inghetate)?
ar trebui ca responsabilitatea ptr problemele cotidiene sa te priveze de aceste momente.
|
Eu nu cred ca dupa ani si ani, un cuplu nu mai este indragostit...ci doar faptul ca acea iubire nu se mai manifesta la fel ca la inceput, cand exista entuziasmul de a cunoaste mai mult din celalalt, cand incerci sa citesti sentimentele in priviri si printre cuvinte, cand nu exista responsabilitati, copii...si nici timp atat de mult petrecut impreuna.
Nici eu cu sotul meu nu mai putem fi ca la inceput, cand ieseam in fiecare zi in oras, schimbam locatii, descopeream mereu altele noi, stateam la povesti ore intregi si cand ne uitam la ceas faceam ochii cercuri, mancam in parc, fugeam prin ploaie, stateam pe o banca pana la miezul noptii, mergeam in excursii mai mult decat in concedii :105:...dar acum, dupa 3 ani de relatie, pot spune ca e altfel, dar imi place...
|