![]() |
Tu ai lucrat în viata mea Isuse
Si rani adânci mi-ai vindecat prin Har, Pacatele-mi trecute sunt rapuse, Cáci între vechi si nou ai pus hotar. Tu mi-ai redat speranta cea pierduta În vremuri de restriste si nevoi, M-ai transformat în vajnica reduta Si ai facut un rug din trupu-mi sloi. Tu m-ai facut izvor de bunatate Când mi-ai deschis a cerurilor cale, Tu mi-ai adus Lumina, plinatate, Smerit îti multumesc, cu osanale. Tu-ai rupt zagazuri ce zaceau uitate Si doruri vechi si grele-ai scos din hau, Mi-ai aratat ca ale Tale-s toate, Pamânt si cer si Har de Dumnezeu. Tu ai sadit în trupul meu nevolnic, Lastar de Adevar, prin Har divin, Ajuta-ma sa-Ti fiu un rob destoinic Si eul meu de Tin’ sa fie plin. Tu-ai înaltat o ruga catre Tatal Când lacrimi grele-Ti înecau privirea, Ai izbavit o lume întinata Lasându-ne ca zestre, nemurirea. Si-acum te rogi din ceruri preaînalte Ca toti cei orbi sa creada-n Adevar, Isus este Lumina, celelalte, Sunt frunze-n vânt, azi sunt si mâine pier. Adevarata viata e în Tine Si casa sfânta-i dincolo de zare, Îti multumesc Isuse, esti cu mine, Iubirea Ta nu are-asemanare! Eu sunt nimic, sunt umbra pieritoare Aicea jos pe-acest pamânt netrebnic, Dar sus în cer sunt stea nemuritoare, Sa-Ti stau alaturi azi, Tu fa-ma vrednic! Adu-mi cuvântul Tau pe buzele-arse Si-al Tau izvor sa-mi ude temelia, Priviri pierdute, seci, de lacrimi stoarse, Sa se transforme, sa-Ti preia solia. Azi din cenusa ma înalt prin Tine, Am renascut ca pasarea maiastra, Îti multumesc, esti totul pentru mine, Esti floare dalba în a vietii glastra! Te laud si Te cânt, Te preamaresc, Atât cât voi trai pe-acest pamânt, Învata-ma sa cred si sa iubesc, Sa fiu lumina-n jur prin Duhul Sfânt! |
Citat:
|
La picioarele Tale cad întristat
Și cu amar plâng. Inima îmi e vaiet. Iartă-mă, Doamne, și împăcat ----------Nincu Mircea În osana fă umilul meu suflet! Primește-mă-n taină și mă fă stea Călăuzind sufletul spre mântuire! Fă-mă suflarea din ieslea Ta Și ca maică mă poartă-n zidire! În rugăciune îmi dăruie pace Și genunchiul să-l plec mă învață. Să tac și să primesc cum se face Jertfa pe cruce în sfântă povață. O umbră se-ntinde și mă acoperă. Tu luminează calea și fie-mi pază! La picioarele Tale ruga-mi descoperă O lume nouă, ca în pustie o oază. |
[SIZE=3][COLOR=#00aa00][SIZE=4]În zadar...[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=3] |
Citat:
[COLOR=#008000]Când nu cunoașteți autorul, scrieți prescurtat AN (autor necunoscut) [/COLOR] |
[SIZE=3][COLOR=green]Doamne, n-ajung pân’la tine?...[/COLOR][/SIZE] |
nu tin minte numele autorului, din pacate
"nimic din ce-a durut nu ne mai doare, am imblanzit si lantul si celula si-avem atatia sfinti in inchisoare ca ne saltam in fata lor caciula." |
[COLOR=green]Sunt ani de-atunci, și totusi nu prea multi! [/COLOR] [COLOR=green]1850 15 ianuarie 2009[/COLOR] [COLOR=#008000][/COLOR] http://www.onestionline.ro/foto/poze..._eminescu2.jpg |
Unul ca acesta este un adevarat si un pretios poet ,tin sa spun ca exista unii care desi sunt poeti se comporta de parca ar fi vanzatori la taraba(Mircea Dinescu).
MIHAI EMINESCU ESTE SI VA RAMANE CEL MAI MARE POET ROMAN DIN ISTORIA NOASTRA.DATORITA LUI AVEM CULOARE. |
Citat:
Crezi ca, Eminescu daca ar fi fost contemporan noua ar fi placut oamenilor? Eu cred ca nu ! Dar este doar parerea mea. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:40:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.