Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Alte Religii (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5034)
-   -   Ateismul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=379)

calator 17.06.2007 23:32:22

Daca sunt atat de jalnice insemna ca e facil de raspuns prin urmare astept o explciatie din punct de vedere al evolutionsimului pt faptul ca desi nu folosim in totalitate creierul acesta s-a dezvoltat.

Citeste si postarile anterioare . Selectia naturala si adaptarea la conditiile de mediu sunt la baza evolutionismului dar nu sustinere stiintifica. Si fiindca am laut ca exemplu carierul uman la ce anume s-a adaptat acesta din moment ce s-a dezvoltat fara sens/ fara a fi nevoie de adaptare din moment ce nu este folosit in totalitate Intelegi ideea?

Silviu 17.06.2007 23:38:19

Si tu esti evolutionist...Stiai in ignoranta ta ca pana si "profesorul" tau pierzator Darwin,masonul ala imputit care era,a recunoscut pe patul de moarte ca nu a avut dreptate?
Tu esti ignorant si asa zisii "luminati" evolutionistii,care nu cred o iota din Biblie.Astia-s ignoranti,nu credinciosul care nu se uita pe ele pentru ca nu are pe ce se uita.Poate il intereseaza mai mult faptele apostolilor decat balegarul ala "stiintific" scris pe WC.Mai bine citeste tu ignorantul ce se intampla cu necredinciosii dupa ce mor.Sau tu crezi ca nu vei muri?Ca esti etern?Tzaca fraiere,trebuie sa iti fie frica ca nu stii cand mori si ajungi la judecata si esti trimis in focul vesnic.Mai bine nu vorbi tu de ignoranta,ci uita-te in sufletul tau si o vei gasi din plin.Dar vei face asta?Sau esti prea "luminat"? Sfantul Siluan Athonitul : "Tine-ti mintea in iad si nu deznadajdui" , adica sa te gandesti ca vei intra in iad daca faci rau si sa nu iti pierzi nadejdea ca Dumnezeu te poate feri de el.

15. Afară câinii si vrăjitorii si desfrânații si ucigașii si închinătorii de idoli si toți cei ce lucrează si iubesc minciuna!
16. Eu, Iisus, am trimis pe ingerul Meu ca să mărturisească vouă acestea, cu privire la Biserici. Eu sunt radacina și odrasla lui David, steaua care strălucește dimineata.
17. Si Duhul Si mireasa zic: Vino. Si cel ce aude sa zică: Vino. Si cel însetat sa vina, cel ce dorește sa ia în dar apa vietii.

Chupacabra 17.06.2007 23:40:34

promit ca asta e ultima oara cand iti explic, data viitoare sa cauti si tu singur raspunsurile.
Omul a devenit mai inteligent ptr a se putea apara ,pentru a rezista conditiilor improprii de mediu. ca sa se "adapteze" a fost nevoie de o mutatie genetica. De ce e creierul omului asha de mare? simplu..celulele nervoase nu au capacitatea de reproducere(ca celelalte celule) si ptr ca ele nu "traiesc" o viata intreaga au inlocuitori

calator 17.06.2007 23:42:13

chupacabra este vorba despre postarile de pe topicul exista sau nu Dunmnezeu- stiinta si religie unde am scris arguemnte privind teoria creationista Astept sa le citesti

Chupacabra 17.06.2007 23:44:07

Si tu esti evolutionist...Stiai in ignoranta ta ca pana si "profesorul" tau pierzator Darwin,masonul ala imputit care era,a recunoscut pe patul de moarte ca nu a avut dreptate?
asta este o minciuna , nu a recunoscut nimic.
eu nu sunt ignorant pentru ca eu stiu despre ce vorbesc(am citit biblia, stiu despre dogma crestina) in schimb tu habar n-ai despre evolutionism(dovada minciuna de mai sus repetata de creationisti incontinuu).

Chupacabra 17.06.2007 23:46:04

Citat:

În prealabil postat de calator
chupacabra este vorba despre postarile de pe topicul exista sau nu Dunmnezeu- stiinta si religie unde am scris arguemnte privind teoria creationista Astept sa le citesti

eu ti-am raspuns pertinent. o sa ma uit si o sa combat argumentele stai linistit.

calator 17.06.2007 23:50:10

Omul are niste resurse uimitoare pe care nu le utilizeaza. Cum au aparut aceste resurse din moment ce noi nu le folosim si deci nu aveau cum sa apara din nevoia de adaptare la mediu/ conditii improprii.

Adaptarile la mediu se fac in interiorul aceleiasi specii Nici o specie nu s-a adaptat transformandu-se in alta specie. Ca si cum ajunge un vultur in insula tropicala si se adapteaza la mediu devenind papagal.

Teoria lui Darwin a fost promovata si sustinuta din interese politice. Astfel ideile lui au fost preluate si au stat la baza filosofiileo/ ideologiilor de genul eugeniei. Ideea luptei pentru supravetuire, a speciilor dezvoltate si superioare au fost cele care au facut posibila aparitia fascismului, colonialismului etc.

Chupacabra 17.06.2007 23:52:59

o dai pe o alta brazda si incepi cu motivatii politice. Asha a fost si cu biblia(cand s-au hotarat care scrieri sunt sfante) , de aia a fost si acceptat crestinismul
MUTATIILE GENETICE , ce e asha de greu sa-ti dai seama...

Silviu 17.06.2007 23:59:33

Homosexualitatea,ateismul,ereziile sunt pacate de moarte.Voi sunteti asemenea vrajitorilor.
Nici inmormantare nu meritati.Pentru cine nu stia,astea sunt pacate.
Si repet,daca Erzbet crede ca lesbianismul e ceva inofensiv inseamna ca ea sa el,cine-o fi,e de acord cu diavolul,ca doarme in pat cu el,ca da mana cu el,ca e a lui,o slujitoare a iadului pe pamant.Cum sa primesti in inima asemenea pacatosenii?Fuge Duhul Sfant de la tine si nu se mai intoarce pana ce nu te cureti.In inima celui ce gandeste asa sunt diavoli.Treziti-va din moarte fratilor ca vine judecata pentru fiecare si veti primi "plata" cuvenita,spre bucuria oamenilor drepti.

"Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)

"Fericit este cel ce citește și cei ce ascultă cuvintele proorociei și păstrează cele scrise în aceasta! Căci vremea este aproape."

"Iată, vin ca un fur. Fericit este cel ce priveghează și păstrează veșmintele sale, ca să nu umble gol și să se vadă rușinea lui!"

"Și mi-a zis: Scrie: Fericiți cei chemați la cina nunții Mielului! Și mi-a zis: Acestea sunt adevăratele cuvinte ale lui Dumnezeu."

"Fericit și sfânt este cel ce are parte de învierea cea dintâi. Peste aceștia moartea cea de a doua nu are putere, ci vor fi preoți ai lui Dumnezeu și ai lui Hristos și vor împărăți cu El mii de ani."

Și iată vin curând. Fericit cel ce păzește cuvintele proorociei acestei cărți!

Fericiți cei ce spală veșmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieții și prin porți să intre în cetate!

Fericit este omul drept, că el va mânca din rodul lucrurilor lui.

Nelegiuitul plutește ușor ca pe fața apelor, dar pe pământ partea lui este plină de blestem și fericirea nu va călca niciodată via lui.

Dacă dau ascultare și vin la supunere, ei își isprăvesc zilele lor în fericire și anii lor în desfătări;

Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioșilor și în calea păcătoșilor nu a stat și pe scaunul hulitorilor n-a șezut;

Luați învățătură, ca nu cumva să Se mânie Domnul și să pieriți din calea cea dreaptă, când se va aprinde degrab mânia Lui! Fericiți toți cei ce nădăjduiesc în El.

Fericiți cărora s-au iertat fărădelegile și cărora s-au acoperit păcatele.

Fericit bărbatul, căruia nu-i va socoti Domnul păcatul, nici nu este în gura lui vicleșug.

Fericit este neamul căruia Domnul este Dumnezeul lui, poporul pe care l-a ales de moștenire Lui.

Gustați și vedeți că bun este Domnul; fericit bărbatul care nădăjduiește în El.

Fericit bărbatul, a cărui nădejde este numele Domnului și n-a privit la deșertăciuni și la nebunii mincinoase.

Fericit cel care caută la sărac și la sărman; în ziua cea rea îl va izbăvi pe el Domnul.

Fericit este cel pe care l-ai ales și l-ai primit; locui-va în curțile Tale.

Se vor binecuvânta întru el toate semințiile pământului, toate neamurile îl vor ferici pe el.

Fericiți sunt cei ce locuiesc în casa Ta; în vecii vecilor Te vor lăuda.

Fericit este bărbatul al cărui ajutor este de la Tine, Doamne; suișuri în inima sa a pus,

Doamne al puterilor, fericit este omul cel ce nădăjduiește întru Tine.

Mila și adevărul vor merge înaintea feței Tale. Fericit este poporul care cunoaște strigăt de bucurie;

Fericit este omul pe care îl vei certa, Doamne, și din legea Ta îl vei învăța pe el,

Fericiți cei ce păzesc judecata și fac dreptate în toată vremea. (Psalmul 105,Psalmi)

Chupacabra 18.06.2007 00:02:51

Citat:

În prealabil postat de calator
Omul are niste resurse uimitoare pe care nu le utilizeaza. Cum au aparut aceste resurse din moment ce noi nu le folosim si deci nu aveau cum sa apara din nevoia de adaptare la mediu/ conditii improprii.

Adaptarile la mediu se fac in interiorul aceleiasi specii Nici o specie nu s-a adaptat transformandu-se in alta specie. Ca si cum ajunge un vultur in insula tropicala si se adapteaza la mediu devenind papagal.

Teoria lui Darwin a fost promovata si sustinuta din interese politice. Astfel ideile lui au fost preluate si au stat la baza filosofiileo/ ideologiilor de genul eugeniei. Ideea luptei pentru supravetuire, a speciilor dezvoltate si superioare au fost cele care au facut posibila aparitia fascismului, colonialismului etc.

"Transformarea" de care vorbesti tu nu se intampla de azi pe maine....
Da , crestinismul spre deosebire de evolutionism (implicatie indirecta la fel cum tu ai dat exemplul) a omorat cu peste 100 de milioane mai multi oameni ca evolutionismul.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:51:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.