![]() |
Citat:
|
Mama, sotie, ortodoxa de putin timp si am 37ani....
|
idem Thheo (minus 1 an) :1:
|
Citat:
|
Frati crestini, e adevarat ce imi vad ochii???? :40:
Doamne miluieste-ma!!! Pai io crdeam ca pe forum sunt numai copii... Sa mai spun ce vrsta am io? In 23 aprilie 1985sunt nascut, deci... 23 ani... Dar cine ma vede nu imi da varsta asta... am trecut prin prea multe inca din copilarie (am scris undeva pe un topic cate putin, in "Disperare" cred...), dar dragostea de Dumnezeu nu m-a impiedicat de la cele duhovnicesti cu care m-am preocupat inca din frageda varsta (99% din timpul meu...) de aceea am dat la seminar si acum sunt in ultimul an la Facultatea de Teologie... [COLOR=red]VA ROG FRUMOS, DIN TOATA INIMA, SA MA IERTATI DACA V-AM SUPARAT CU CEVA, SA DACA AM FOST CAM DUR CU UNII DINTRE FRATIILE VOASTRE!!![/COLOR] |
Salut frati si surori! Eu am 20 de ani,in 23 februarie implinesc 21, sunt casatorita de un an, ortodoxa BOR, si vreau sa va felicit pentru ca aveti suflete tinere. nu ma gandeam la multe persoane ca ar avea asa multa "experienta" cu aniversarile, daca intelegeti ce vreau sa zic:15:. totusi e bine ca aveti mai multa experienta de viata, asa ca la nevoie, stiu la cine sa apelez pt. un sfat bun. Doamne ajuta
|
Citat:
Despre partea supararii, eu una recunosc ca m-au ars la sufletel cateva din postarile tale, intrucat mi-am regasit si eu greselile pe acolo... departe de mine de a ma supara!!!!! ba dimpotriva... si ca sa iti mai destainui un mic secret... in ciuda varstei pe care stiam ca o ai, eu m-am simit ff onorata ptr frumosul dar ce mi l-ai oferit, pomenindu-ma si pe mine pacatoasa in rugaciunile tale.Bunul Dumnezeu si Sfantul Nectarie sa iti rasplateasca inmiit!!!!AMIN:6: |
37 de ani :26:.
|
Citat:
|
Multumesc asemenea si tie Cristiane!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:41:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.