![]() |
Citat:
Să ne facem înțeleși. Nici eu nu sunt de acord cu actele cu cip și respect poziția duhovnicilor care nu sunt pentru, eu încă nu am întâlnit duhovnic care să fie pentru. Dar a ajunge să ne ghidăm după mireni "înduhovniciți" e grav de tot. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
In ceea ce priveste "pre-pecetile" ai putut citi si singur - sunt prostii. Citat:
|
Citat:
Ca nu se stie ce i-au spus cipofobii, au avut grija sa nu prezinte acea parte din inregistrare, in schimb l-au aratat cum injura din motive nationaliste, deci..l-au "prelucrat" bine inainte, au stiut ce slabiciuni sa speculeze. Si apropo, din cei doi care au fost la el atunci (fratii Roncea) unul a recunoscut public ca e mason. Celalat..nu se stie prin ce ape se scalda pana la urma. |
@ Ioana
Bun, dar în cazul în care vei fi obligată să primești cipul implantat în mână sau frunte (cum se vehiculează) și nu ai de ales, adică fără nu mai poți face nimic - să cumperi, să mergi la un spital, să conduci o mașină, tu ce ai face? Aceeași întrebare am adresat-o și lui Alin. Aștept cu interes un răspuns concret. |
Citat:
|
Citat:
Ca tot tu abia ce ai postat link in care un martir al Bisericii spune clar ca nu exista "pre-peceti". Premergatoare este comoditate spirituala, ignoranta sau necredinta. Citat:
Ce treaba are duhovnicul cu treburile lumesti, pentru ce ar trebui sa militeze "pentru" un sistem de management social? |
Citat:
În rest, a te întreba dacă duhovnicul e "pentru" acte cu cip, este la fel de inept cu a te întreba dacă duhovnicul e "pentru" margarină. Sau pentru încălzire centrală. Sau pentru Windows 7. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:48:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.