![]() |
[quote=calator prin ploaie;343354]
Citat:
Restul nu mai comentez nimic , desi ar fi loc ! NB : un sfat fratesc , fereste-te de relativitate , adica sa nu te indoiesti nici o data de ceea ce parintii spun ca este bine sau corect . Eu de la ei stiu corectul si binele si nu de la mine . Daca nu te vei feri, in scurta vreme vei descoperi ca Hristosul catolicilor este totuna cu cel ortodox iar cel protestant este cel mai aproape de realitate dindu-i dreptate ! Ori asta inseamna moartea sufleteasca in cazul in care deja nu esti protestanta . Daca deja esti ... nu-ti mai ramine decit sa-ti ingropi mortii tai, parafrazindu-l pe Hristos ! |
Si eu ma retrag din discutie, nu inainte de a le ura doamnelor si domnisoarelor cu care am avut onoarea de a discuta, de 1 Martie, o primavara in suflet si lumina in inima.
Pt. Zaharia_2009: da, ma recunosc in cele ce ati scris despre mine, aveti dreptate asta sunt. Prietenul meu, Mihnea (te rog, Mihnea, sa nu te superi ca te numesc prieten) imi spunea ca sunt iubirist relativist si cred ca are dreptate, asa ma simt, iubirist relativist, si probabil voi suferi pentru asta chinurile iadului, dar daca are omu' dreptate nu pot sa ma supar. Din contra, prietenii sunt cei ce-ti atrag atentia asupra defectelor. Si in plus, imi plac oamenii care spun direct ceea ce gandesc. Deci, cei care poate ati fost smintiti de ideile mele, iertare, nu luati de la mine decat faptul ca sunt bun doar ca exemplu de ASA NU. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
:5: "Or noi, din multa rautate, nu mai stim ce-i bunatatea,pe cand aceia, din multa bunatate, nu mai stiau ce-i rautatea." |
Citat:
Sigur, si mie mi-ar place sa gasim si subiecte unde sa fim de acord. Sunt convinsa ca exista. |
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
[quote=zaharia_2009;343360][quote=calator prin ploaie;343354]
Of, asa suntem noi fetele malitioase, rautacioase ... uneori , pt. ca altminteri suntem niste dragute ! Restul nu mai comentez nimic , desi ar fi loc ! *** Asa suntem NOI fetele....Deci esti si tu o EA?:78: In rest nu comentez nimic acum, desi as putea s-o fac !... |
Va doresc pot binecuvantat si imi cer iertare celor carora le-am provocat suparari.
Incerc sa ma retrag de pe forum pe perioada postului. |
Un Post binecuvantat si tie, draga Fani, precum si tturor de pe forum. Dupa Post sa speram ca vom gasi raspunsuri la toate intrebarile noastre. Pana atunci, un Post usor va doresc!
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:43:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.