Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Biserica Crestina Universala (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10271)

vsovivi 29.08.2011 10:09:31

Mopsule și Mihai36, nu vă amăgiți și nu vă flatați prin a fi zăbavnici cu inima, defapt priviți-vă în goglindă și în magoglindă și recunoașteți că sunteți niște fricoși care nu vreți să vedeți pe Adevărul ci iată că furându-vă singuri căciula aveți păreri ''competente'' ca să vă puteți furiș-furișa.

Toată Apocalipsa și toată Scriptura vorbește despre Cetatea cea Sfântă a proorocilor și sființilor și despre muntele Sionului... Muntele Domnului.

Dar voi tăgăduiți, voi știți mai bine ca mine, voi vă credeți teologi mari și foarte apostoli și ziceți tot felul de prostii despre Domnul, cum cică, El nu ar respecta Canoanele sau Legea sau Proorocii, El și nu voi, sau unii spun chiar că cică nu are tocmai El ascultare de Dumnezeu... sau de sfinții Părinți sau de Sfântul Sinod...

Nu sunteți voi atunci niște caricaturi de popi? Dafapt ați fi buni să vă bag la baalamuc alături de mine păcătosul... dar eu cred voi nu. Iar Domnul a uns Preoți și nu popii lui Baal... dar voi n-ați priceput ce a făcut Ilie pe Muntele Carmel, și nici pe Elisei nu l-ați iubit ci voi v-ați luat înțelepra la fel ca ucenicul său mincinos care a luat două rânduri de haine și doi talanți de argint sau ce știu eu ce mai vreți voi pentru familiile voastre...

Deci ce să fac? Să vă plâng sau să mă distrez mai bine de prsotia voastră? Nu știu, ziceți și voi cum trebuie să mă comport ca să nu va sparg sau să nu vă iau smalțul sau praful de baal-aur de pe voi, căci dragostea este bibelou de porțelan.

Și iată că voi sunteți doar niște iepurași fricooși dar foarte mari teologi.
Păi dacă ați fi citit, cu adevărat cinstit, atunci ați fi găsit, dar voi vă dați cu părerea așa ca niște mari înțelepți... :24:

Măi, dragii mei iepurași care brusc vă preschimbați în lei feroce ca să vă transformați apoi în cățețele ce-și apără minteresele... stați liniștiți, nu vă mai strofocați că nu e pentru toți credința și cunoștiința, nu e pentru toți, chiar dacă sunt mulți chemați, vor fi foarte puțini aleși... iar restul se va judeca cu gLumea și gLumea a și fost demult judecată... de pe vremea lui Moise, Noe, Avraam, și Iona cu fiul lui...

Deci simpaticilor sceptici, vă mulțumesc pentru că ați avut măcar o părere, căci ceilalți n-au avut curajul nici să recunoască existența și nici să vorbească și nici să pomenească așa ceva atât de extraordinar și plenipotențial:

Domnul e ROMÂN! și e creștin și e ortodox... încă de la întemeierea Lumii.

Nu poate fi nimic mai fericitor pentru noi, dar voi vă codiți așa cum câinii își aleargă propria lor coadă sau cum se linge pisica pe propriul botic, așa cum se spală ea ca să fie frumoasă, asta după ce a pus botul la lapte și miere... dar nu din ăla duhovnicesc ci căpresc.

Bucurați-vă deci că Dumnezeu e cu noi și nu vă tooot amărâți ca să vă lamentați că nu vreți... știți voi ce... Deci Bucurați-vă mult. De azi înainte la nesfârșit pentru Domnul.

Theodor_de_Mopsuestia 29.08.2011 10:17:19

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 394675)
Mopsule și Mihai36, nu vă amăgiți și nu vă flatați prin a fi zăbavnici cu inima, defapt priviți-vă în goglindă și în magoglindă și recunoașteți că sunteți niște fricoși care nu vreți să vedeți pe Adevărul ci iată că furându-vă singuri căciula aveți păreri ''competente''.

Toată Apocalipsa și toată Scriptura vorbește despre cetatea cea Sfântă și despre muntele Sionului...

Dar voi tăgăduiți, voi știți mai bine ca mine, voi vă credeți teologi și ziceți tot felul de prostii despre Domnul, cum cică, el nu ar respecta Canoanele sau Legea sau proorocii sau unii spun că nu are El ascultare de Dumnezeu...

Nu sunteți voi atunci niște caricaturi de popi? Dafapt ați fi buni să vă bag la baalamuc alături de mine păcătosul... dar eu cred voi nu.

Deci ce să fac? Să vă plâng sau să mă distrez de prsotia voastră? Nu știu, ziceți și voi cum trebuie să mă comport ca să nu va sparg sau să nu vă iau smalțul sau praful de baal-aur de pe voi.

Voi sunteți iepurași fricooși dar foarte mari teologi.

Păi dacă ați fi citit, cu adevărat cinstit, atunci ați fă găsit, dar voi vă dați cu părerea așa ca niște mari înțelepți... :24:

Măi dragii mei iepurași care brusc vă preschimbați în lei feroce ca să vă transformați apoi în cățețele ce-și apără minteresele... stați liniștiți, nu vă mai strofocați că nu e pentru toți credința și cunoștiința, nu e pentru toți, chiar dacă sunt mulți chemați, vor fi foarte puțini aleși... iar restul se va judeca cu gLumea și gLumea a și fost demult judecată... de pe vremea lui Moise, Noe, Avraam, și Iona cu fiul lui...

Deci simpaticilor sceptici, vă mulțumesc pentru că ați avut măcar o părere, căci ceilalți n-au avut curajul nici să recunoască nici să vorbească nici să pomenească ceva extraordinar:

Domnul e ROMÂN! și e creștin și e ortodox... încă de la întemeierea gLumii.

Nu poate fi nimic mai fericitor pentru noi, dar voi vă codiți așa cum câinii își aleargă propria lor coadă sau cum se lunge pisica pe propriul botic, asta după ce a pus botul la lapte și miere... dar nu din ăla duhovnicesc ci căpresc.

Bucurați-vă că Dumnezeu e cu noi și nu vă amărâți... Bucurați-vă mult. De azi înainte la nesfârșit.

Sunteti un al doilea Urmuz, va felicit! Sincer, literatura mai buna in stil urmuzian, in afara de postarile dvs., nu am mai citit. Pacat ca secta din care faceti din pacate parte nu e asa agreabila ca dvs. Ca sa nu mai vorbesc de faptul evident ca e...eretica.

vsovivi 29.08.2011 10:28:53

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 394682)
Sunteti un al doilea Urmuz, va felicit! Sincer, literatura mai buna in stil urmuzian, in afara de postarile dvs., nu am mai citit. Pacat ca secta din care faceti din pacate parte nu e asa agreabila ca dvs. Ca sa nu mai vorbesc de faptul evident ca e...eretica.

Că zici tu, păi tu zici, tu crezi, tu te autoosândești, și tu o să te cerți nu cu mine ci cu tine...

Eu nu sunt vrednic să le dezleg încălțămintea picioarelor, dar tu aruncă cu pietre și cu vorbe scrâșnite și cu priviri semețe și cu scârbe, că doar ce poate face omul învârtoșat altceva?..

Dar nu-ți mai fă dragule rău, te rog frumos nu-ți fă păcate și nu te condamna ci ai milă de Dumnezeul din tine ca să nu-l bagi în păcate de moarte sau din cele împotriva Duhului sfânt ori din alea care strigă la Cer... Ai milă de El și de tine... iată deci că eu nu mă urmuz și nu mă amuz ci-L plâng pe Domnul din tine, căci vrei musai ca să-i strici Templul, vrei să mergi la pierzare.

Nu-i bai că-L faci pe Domnul sectă și eretic și altele... că și părinții noștrii și frații noștrii tot așa L-au batjocurit... dar măcar lasă-ți și clipe ca să răsuflii și numără până la zece și nu te lăsa atras de satana ca să lovești în țepușe pentru ca să nu orbești și tu... Căci e păcat de ochișorii suflețelului tău, Mopsule dragă ca să cazi în judecată, e păcat și trist și pentru tine și pentru mine.

Dar hai ia spune la nenea, cine ți-a format ție părerile tale atât de înțelepre? Spune cine ca să-l zic eu la Tata. Că știu că nu ești tu de vină... ci tu ești doar un amăgit frumos și serios. Care iată vrei să ajungi și mare cavaler... ca să duci tu lupta în locul mândracului... ce-și caută unelțici. Te-o fi găsit pe tine de fraier?

Hai spune de ce brusc ai scuipat din guriță sectă și ereticuri? De ce ai scuipat sarcasm și urâciune despre ei? Ce ți-au făcut ei ție dragul meu? Cine te-a frustat atât de rău încât să găsești vinovați pe oițele cele pierdute dar care au fost găsite de Dumnezeu și duse la staul? Cine te-a ofticat oare?

Și eu nu am trecut niciodată pe la Glodeni Pucioasa... dar sunt un foarte mare pucios, dar așa, doar de la distanță, în Duh, în Suflet, căci sunt muradar... și nu știu cum e pe acolo... dar poate ai fost dumneata și-mi povestești și mie... dacă știi ceva, o mărturie cât de mică, aș fii încântat să aflu ca să mă îndulcesc de Dumnezeu, că poate o să mă curăț de înțelepcimă și înțețelepră și înțelene.

vsovivi 29.08.2011 12:12:06

Uite Mopsule dragă și ție Mihai36 și tuturor vă dedic o melodie, ca un talisman pentru sufletul vostru amărât și amăgit și zăbavnic cu inima... vouă și tuturor bisericilor Domnului care s-au dus de-a berbeleacul... în gLumia „mare”.

Ascultați aici și vă întremați ca să nu vă prăbușiți de tooot, e dedicație specială pentru Românikaa en-chanté.

Dar voi iar o să pricepeți viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc, iar încurcându-vă în înțelepciuciu.

Și apoi când va spune careva: Stop Joc!.. fiindcă nu exsită niciun glob de pământ, voi o să fiți prinși cu picioarele-n tavan... la vânătoare de vânt, căci răspunsul prieteni e vânare de vânt, răspunsu-i vânare de vânt.

Acuma sigur voi știți toate răspunsurile... așa că ce mai, e gata sau e Gaga, nu știu... răspunsul. (juis pasion of the justice)

De-aș avea... v-aș cânta și eu ca să pricepeți mai bine, dar n-am... n-am nimic... de-aș avea, n-am nimic așa că trag de semnal ca să pricepeți și s-o înțelegeți... cu inima pe Românikaa... așa ca mine.

vsovivi 06.09.2011 16:23:15

Păi dragostea e roz, întotdeauna... dragostea curată, e roz, dar nu mai știu să plâng... nu mai știu să văd roz... nu mai știu să aștept dimineața,

... și încă ceva, e foarte deprimant că nu te mai cred.

Așa că mă suiii la munte de supărare, ca să tai copacul... fin-că-s tare... supărat pe tine.

Dar și așa, prin atâta cer negru-gri, se vede musai și luminița de la capătul tunelului, și e roz, dacă e albă floarea albastră.

vsovivi 12.09.2011 15:52:33

Și dacă răsare și apare Luminița cea de la capătul tunelului, atunci cred, cred în ochii tăi... da, cred, cred în ochii tăi... și mă-nspăimânt... și cânt.

Știu că e greu și că dorul doare și arde, și că ochii tăi ard și plâng. Însă de ce te uiți la mine, de ce te uiți la mine cu ochi străini, cu ochi străini și goi? Poate vrei să pleci... știu că vrei să pleci, dar dacă totuși chiar pleci să nu uiți să te gândești la mine, să nu uiți să te gândești din când-în-cînd la mine...

Și dacă-ți amintești atunci te rog să-mi ceri... să-mi cer mereu să mor... să mor pentru tine... Ca să fiu iarăși cu ochii tăi... Și nu știu ce m-ar putea scăpa... ce m-ar mai putea scăpa de la asta?... doar lacrima.

Până atunci nu mai visa... nu mai plânge... nu mai lăcrima, nu te mai dezbrăca, nu mai plânge cu inima... cu inima altcuiva... ci plânge-mă doar pe mine, plânge-mă numai pe mine, și iubește-mă mult... cît de mult poți, până leșini, până leșini de tot.

vsovivi 13.09.2011 15:32:13

Aș fi vrut să fiu, nici eu nu mai știu ce... poate un învingător... un învins-învingător... o stea.
Merită să-ncerci chiar dacă nu vei fi printre învingători. Și n-ai nevoie de foarte multe, doar de un puțin infinit.

Nu știu cum să te dojenesc să lași de tot vroja ta sidefată cu care te flambezi flatîndu-te... te consolezi în sahare de siliciu, te dezmierzi în colb de pușcă, neștiind că vei primi drept răsplată 30 de pitoni și 30 de pitoance și o budă publică... oare nu știi că asta primesc cei ce se molipsesc?

De ce nu știi? De ce-mi șoptești la ureche lucruri siropoase când vezi prea-bine că nu mai folosesc îndulcitorul natural și nici cel sintetic fiindcă nu mai vreau să-mi îndulcesc scârba poftitoare de goliciuni, din ochi, din rânjet, nu mai vreau să am milă de ea.

De ce nu știi când e joacă și când e gLumă și când e ficțiune SiFi lista lui Severin? N-ai curajul să știi pe ce cărare pășești din pricina științei? Știința cui?

Mergi pe urma unor șerpi otrăvitori la inima lor, mergi pe un drum ce șerpuiește în zadar, și cât aș fi vrut... Nu vezi că cineva are o țigară între degete cu care-ți pirogreavază pe inimă un chip semeț? O, cât aș fi vrut... să fii văzut.

Cum de nu crezi că vom ajunge niște măscărici stingheri dacă toată ziua ai să refuzi să te vezi ce ai ajuns. Și până unde toot crezi că mergi, dacă refuzi dojana ce vine de sus?

vsovivi 15.09.2011 15:38:30

Acum e bine să citim numai la final și să deschidem cufărul fetei moșului Dumnezeu ca să lăsăm de tot pe fata baborbniței cu lada ei de zestre cu tot.

Așa ar fi bine... dacă am avea minte curată și tainică... da, așa ar fi bine pentru tine, Românică mititică... și cumințică foc.

Însă în ascuns stă la pândă un mortan... și ispisica neagră i-a făcut 10 dintr-odată.

Și atunci care-i morala? Care proverb ți s-ar potrivi mai bine?.. ca să te repar!

O las pe Angela să te facă Simileară cu ce e bine, să te dojenască ea, dar tu nu prea o iei în seamă... și atunci va rămâne doar un dacă... din proverbe, ca o iarnă pustie, dar nu te speria Românie dulce că încă nu-i târziu, nu-i prea târziu... să cânți așa cum numai tu știi Românica Mea, adică ale taale.

vsovivi 16.09.2011 10:50:44

Ofofof cât de greu este să-ți deschizi ochii draguță Românică mică, să-ți dai seama... că iubirea e grea... chiar foarte grea pe șosea, însă tu nu vrei să pricepi, dar dacă ai ghici... poate că ai începe să speri că va veni primăvara, că va apare o floare.

Și dacă vezi floarea de măr răsărind și nu crezi atunci să nu-mi vorbești de iubire... ci uită-te în ochii mei, însă știu... că de nimic nu-ți pare rău... nu știu de ce... și ai plecat aiurea, iar de atunci mă rog.

Uite și Harry a auzit de tine... și cântă de bucurie, cântă... amintindu-și de tine. Și El-vis vine să plângă pe umărul tău... Și Nana și Demis se-mbracă în kaki pentru tine... și chiar Joe își dă seama de sensul existenței, iar Julio se îmbracă în alb pentru o clipă cu tine.

Și toate aceste minuni sunt numai pentru tine Românică mică și dragă.

Dar dacă va veni la tine vântul... să nu uiți că poate... drumurile noastre se vor întâlni vreodată.

vsovivi 19.09.2011 10:07:16

Și uite aici, am găsit-o pe Românica (roșu rujul buzelor, galben părul, ochii albaștrii) și ea a născut o fetiță roz, pe nume ''Evrika''.

Dar ce se vede la Românikaa e doar forma și fața ei frumoasă de prezentat pe TV... căci partea sufletească și tainică a României n-o poți afla prea ușor, căci nu se poate vedea cu ochii trupești și nici cu ochii sufletului decât dacă ești îmbrăcat în alb imaculat.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:55:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.