Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Calugarul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5013)
-   -   Calugarii cu id de YM (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8885)

Daniel777 10.10.2010 00:23:59

Da....calugar@pustiu.ro

VEGIRO 10.10.2010 00:34:49

ce id ii asta @pustiu ?

Raoul 10.10.2010 00:43:30

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 295686)
Eu prefer calugarii fara laptop,tu pe cei cu calculator.poate fi si o chestiune de preferinte,ce spui?

Duhovnicul meu e fara nimic,spuneam doar de un calugar. Nu vad cu ce ma deranjeaza sa vorbesc cu el,sa-i mai cer un sfat etc. daca are un laptop pe care il foloseste ocazional. Normal,poate era mai bine fara el,dar nu judec eu pana la urma. Din cat il cunosc se infraneaza foarte bine de la el si se limiteaza in toate.

VEGIRO 10.10.2010 00:45:06

daca a fost luat in gluma mesajul tin sa clarific ca e o intrebare serioasa si nu te lua dupa avatarul meu e doar un avatar mai comic dar ceea ce scriu e ceea ce scriu si nimic mai mult sau mai putin.

Daniel777 10.10.2010 00:49:51

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 295698)
Duhovnicul meu e fara nimic,spuneam doar de un calugar. Nu vad cu ce ma deranjeaza sa vorbesc cu el,sa-i mai cer un sfat etc. daca are un laptop pe care il foloseste ocazional. Normal,poate era mai bine fara el,dar nu judec eu pana la urma. Din cat il cunosc se infraneaza foarte bine de la el si se limiteaza in toate.

Daca ai duhovnic aproape ,ce iti mai trebuie calugar cu laptop? Daca ai nevoie de un calugar,du-te si il cauta,nu sta la caldurica si sa vrei sa vorbesti cu el pe net....

Daniel777 10.10.2010 00:50:46

Citat:

În prealabil postat de VEGIRO (Post 295699)
daca a fost luat in gluma mesajul tin sa clarific ca e o intrebare serioasa si nu te lua dupa avatarul meu e doar un avatar mai comic dar ceea ce scriu e ceea ce scriu si nimic mai mult sau mai putin.

E o gluma serioasa,daca ai nevoie de un sfat,ia drumul pelerinajelor,nu sta in fata calculatorului!

Raoul 10.10.2010 01:21:03

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 295701)
Daca ai duhovnic aproape ,ce iti mai trebuie calugar cu laptop? Daca ai nevoie de un calugar,du-te si il cauta,nu sta la caldurica si sa vrei sa vorbesti cu el pe net....

Nu vorbesc cu niciun calugar pe net,el nu are. Stau si vorbesc cu ei la manastire,am unde acolo.

Daniel777 10.10.2010 01:30:56

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 295706)
Nu vorbesc cu niciun calugar pe net,el nu are. Stau si vorbesc cu ei la manastire,am unde acolo.

Pai daca vorbesti cu ei la manastire,bravo! Care e de fapt problema ta? Era vorba de id de messenger aici!

afaraploua 10.10.2010 08:57:10

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 295628)
Daca in parerea gandita lovesti aproapele si il denigrezi mai bine taci, nu?

Ca sa lovesti pe cineva, trebuie sa fii vulgar, sau sa actionezi fizic. Fiecare are dreptul sa emita propria parere. Ca pe altii acest lucru ii taie pe inima de necaz, asta e problema lor.

Radu32 10.10.2010 09:07:08

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 295663)
Deci sa aiba un soft performant care sa restrictioneze! Ce mai spui de Rafail Noica,un calugar care nu vrea sa mai primeasca pe nimeni de cativa ani?! Sa-i punem internet restrictionat sa comunice cu Radu32?
Dar daca nu vrea? Oare sa-l fortam? !
Dar ce sa mai spunem de pustnicii care se fereau sa se intalneasca cu cineva? Sa le dam vodafone mobile? si laptop cu acumulatori?

comentariul tau e pe langa...dovedind mai degraba dorinta de galcaeva ieftina,decat o viziune serioasa si lucida !
iar cazul calugarului noica e evident fortat scos in fata...cand stim prea bine ca fiecare traitor monah are darul sau si sarcina sa; unii sunt facuti sa se roage singuri altii sunt facuti sa-i ajute pe oamenii simpli,cu vorba si experienta lor evident mai mari si mai rodnice !

de ce sa taiem accesul oamenilor simpli,chiar si prin intermediul mediului electronic de comunicare la aceasta sursa de intelepciune monahala care nu poate face decat bine, si nimic rau ?!
nu ar fi o prostie ?! unde ar mai fi atunci iubirea si salvarea de aproape mult clamata de religia crestina ???

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:45:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.