Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Azi sunt suparata pe cele care fac avort !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7328)

alizee 22.10.2009 14:27:21

completare

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 175320)
Chiar asa, de ce sa am nevoie de Dzeu?

pentru ca atunci cand faci anumite lucruri bune depinde de motivatie, cred eu.
Care pot fi de 2 feluri: ori ca le faci ca asa esti tu "bun", si alta motivatie ar fi ca le faci de dragul lui Dumnezeu, ca asa iti cere Dumnezeu.

topcat 22.10.2009 14:39:30

Citat:

În prealabil postat de alizee (Post 175329)
pentru ca atunci cand faci anumite lucruri bune depinde de motivatie, cred eu.
Care pot fi de 2 feluri: ori ca le faci ca asa esti tu "bun", si alta motivatie ar fi ca le faci de dragul lui Dumnezeu, ca asa iti cere Dumnezeu.

Si tu in ce categorie iti incadrezi faptele bune?

alizee 22.10.2009 14:46:09

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 175332)
Si tu in ce categorie iti incadrezi faptele bune?

in a doua categorie...stiu cine sunt si unde ma indrept, si cand sunt obosita si nu mai pot...imi aduc aminte pentru cine fac toate lucrurile astea, mai cer putere si merg mai departe :)

topcat 22.10.2009 14:51:09

Citat:

În prealabil postat de alizee (Post 175334)
in a doua categorie...stiu cine sunt si unde ma indrept, si cand sunt obosita si nu mai pot...imi aduc aminte pentru cine fac toate lucrurile astea, mai cer putere si merg mai departe :)

Ai putea da un exemplu concret in care sa nu poti face un lucru bun, sa ceri ajutor de la Dzeu si apoi sa reusesti sa il faci?

alizee 22.10.2009 14:58:41

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 175336)
Ai putea da un exemplu concret in care sa nu poti face un lucru bun, sa ceri ajutor de la Dzeu si apoi sa reusesti sa il faci?

oh, da :) De exemplu, sa vorbesc de rau pe cineva, o barfa mica (doar sunt fata) :P si imi vine pe limba sa zic ceva despre persoana respectiva(nu de bine). In momentul acela imi dau seama ca e o barfa si asa de usor as putea sa zic, dar ma rog sa capat puterea sa tac (lucru care la unii nu e f usor :P), cer putere de la Dumnezeu sa imi tin gura si asa reusesc...ca altfel crede-ma ca de la mine nu pot.

topcat 22.10.2009 15:09:23

Citat:

În prealabil postat de alizee (Post 175338)
oh, da :) De exemplu, sa vorbesc de rau pe cineva, o barfa mica (doar sunt fata) :P si imi vine pe limba sa zic ceva despre persoana respectiva(nu de bine). In momentul acela imi dau seama ca e o barfa si asa de usor as putea sa zic, dar ma rog sa capat puterea sa tac (lucru care la unii nu e f usor :P), cer putere de la Dumnezeu sa imi tin gura si asa reusesc...ca altfel crede-ma ca de la mine nu pot.

Nu te cred :)

alizee 22.10.2009 15:28:04

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 175339)
Nu te cred :)

Nu ma crezi ca tac ? :)

topcat 22.10.2009 15:32:16

Citat:

În prealabil postat de alizee (Post 175344)
Nu ma crezi ca tac ? :)

Ba da :)
Te intreb doar daca crezi ca Dzeu se ocupa cu de-astea :)

alizee 22.10.2009 15:38:35

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 175345)
Ba da :)
Te intreb doar daca crezi ca Dzeu se ocupa cu de-astea :)

Da, eu chiar cred ca "se ocupa cu asa ceva", si imi place un verset din Coloseni 1:10 "pentru ca astfel sa va purtati intr-un chip vrednic de Domnul, ca sa-I fiti placuti in orice lucru: aducand roade in tot felul de fapte bune, si crescand in cunostinta lui Dumnezeu" .

Isaia 40:29 :"El da tarie celui obosit, si mareste puterea celui ce cade in lesin" :)

topcat 22.10.2009 15:55:41

```````
Citat:

În prealabil postat de alizee (Post 175349)
Da, eu chiar cred ca "se ocupa cu asa ceva", si imi place un verset din Coloseni 1:10 "pentru ca astfel sa va purtati intr-un chip vrednic de Domnul, ca sa-I fiti placuti in orice lucru: aducand roade in tot felul de fapte bune, si crescand in cunostinta lui Dumnezeu" .

Isaia 40:29 :"El da tarie celui obosit, si mareste puterea celui ce cade in lesin" :)

ok :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:21:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.