laurschepsis |
11.01.2009 22:08:14 |
Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
(Post 108915)
Bun, inteleg. Dar ce faci cu romanii care sunt protestanti, catolici sau musulmani. Sau Doamne-feri, atei? Ii convertesti?
|
Raspunsul la intrebare este in istorie. Ce am facut si pana acum. Am convietuit in buna pace cu ei fara sa-i suparam. Pentru ca suntem toti ROMANI. Cum sa avem dubii in privinta convietuirii cu celelalte culte sau cu ateii cand unul din stalpii edificiului crestin este sa-ti ajuti aproapele?
Cand spuneam ca resimtim lipsa unui crestin-ortodox in frunte ma refeream la cineva care sa promoveze de pe acea pozitie valorile crestin ortodoxe. La dorinta noastra de a nu mai fi mintiti, de a nu mai fi furati, de a nu mai fi inselati, de a nu mai vedea liberi cugetatori facandu-si cruce pentru fotografi, de a nu mai avea conducatori care isi ucid rivalii in zi de Craciun, de a nu mai avea conducatori care sa obstructioneze ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului pentru ca pe acel pamant sunt terenuri de tenis pentru parlamentari, de a avea conducatori care sa nu mai permita vanzarea (concesionarea) resurselor naturale ale tarii unor particulari (romani sau straini), de a nu mai avea conducatori care sa ne condamne parintii la trai indecent, care sa nu mai strambe legea dupa cum le place lor,
care sa nu-si mai bata joc de noi si mai ales de copiii nostri !!!!!!!!!
Uite, daca ma uit bine la ce am scris imi dau seama ca de fapt am scris ca as vrea conducatori care sa nu mai incalce poruncile. Mai frate, ACESTI BAIETI DESTEPTI LE INCALCA PE TOATE !!!!
Doamne-ajuta!
|