![]() |
Citat:
|
Daca autoritatile statului roman vor lua masuri sau vor adopta hotarari anti-familie sau vor introduce in sistemul de invatamant porcarii precum cele introduse in invatamantul canadian , sau vor adopta legi care sa promoveze aberatiile sexuale (precum au facut autoritatile franceze cu asa-zisa lege a casatoriilor), sau vor incerca sa promoveze anomalii sexuale ca pe ceva normal, atunci poporul roman ar trebui sa se opuna si sa nu aplice asemenea legi.
Insa nicioadata si sub nici o forma, nici o palma de pamant romanesc nu trebuie cedata, iar la nevoie, toti romanii ar trebui inclusiv sa lupte cu arma in mana, pentru apararea suveranitatii, independentei si integritatii teritoriale a statului national-unitar roman si a patriei. De asemenea, trebuie intreprinse actiuni mult mai hotarate si eficiente, pentru revenirea la patria-mama a stravechilor teritorii romanesti- Basarabia, nordul Bucovinei, tinutul Herta si Insula Serpilor. |
Citat:
Cine garantează că nu? |
Citat:
schooling- a invata Deci... acelasi invatat? huh? |
Nu prea mă descurc la engleză... Dar trecînd peste asta îmi e ușor să îmi imaginez ce va fi cu homo și cu ling, chiar dacă nu e tocmai la school.... Nimic nou, doar o revenire la practici străbune.
P.S. Agitația pentru o școală mai bună e în van. Adevărata școală formativă a omului e alta și nu constă în cunoștințe, oricare ar fi ele, asimilate în cadrul "lecțiilor". Oricâte școli onorabile ar fi pe lume, vor rămâne: - răul și răutatea - prostia și minciuna - egoismul și ura - violul - curvia și preacurvia - avorturile - prostituția - nebunia - crima - obsesia puterii - homosexualitatea și lesbianismul și așa mai departe..... Aceste trăsături ale omenirii căzute nu pot fi eradicate în școli. Eventual, acolo pot fi etichetate și explicate frumos, într-un fel sau altul depinzînd de varii influențe mereu politice. Părinții se agită degeaba. Nenorocirea nu e că școala cutare ține un curs de educație sexuală anapoda. Necazul e că părinții nu sunt vrednici de a crește și educa altfel de oameni decât sunt ei înșiși. |
Scoala nici nu-si propune asta.
Nici nu mai stiu, este acum ceva gen "eductie civica"? Este oricum inutila. Nu poti sa inveti un copil lege in timp ce maimarii tarii sunt prinsi unul dupa altul cu mainile pana la cot in buzunarul cetateanului. |
Citat:
|
Citat:
Am facut scoala primara (clasele 1-4) in perioada 1989- 1993, iar cea generala (clasele 5-8) intre 1993- 1997 si liceul in 1997-2001 intr-un oras mic, insa pot spune ca atunci in Romania (cel putin la scolile la care am invatat) , calitatea invatamantului oferita de aceste scoli erau inca destul de bune. Nu zic, nici eu si nici colegii mei nu am fost chiar usa de biserica, insa totusi macar atunci in scolile in care am invatat exista un anumit respect fata de profesori, toti colegii ne respectam intre noi si ne ajutam, stiam ce e normal si anormal, existau anumite notiuni de moralitate care erau respectate, si mai cu seama nimeni nicioadata atunci nu incerca sa ne bage pe gat tot felul de anomalii si deviatii sexuale sau comportamentale, cum din pacate am inteles ca se incearca acuma in Canada. Pai sa fi incercat atunci la noi in scoala cineva sa faca ce am inteles ca face actualul guvern canadian in scolile din Canada (sa ne fi prezentat tot felul de anomalii si porcarii legate de viata sexuala ca pe ceva chipurile "normal" si "firesc"), i ardea dirigintele sau profesorul de sport o palma si in suturi il scoatea din scoala! |
Citat:
Și ungurii nu-s ortodocși. Sau poate ungurul ăsta o fi. :))) Îmi place de unguri, nu-și vând pământul străinilor și nu acceptă toate mizeriile occindentului. Vai de noi! Iarăși luăm lecții, noi aștia "buricul pământului". |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:25:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.