Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Alternativa la cardurile de sanatate cu cip (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15953)

AlinB 09.01.2013 18:05:02

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 494325)
ps: înregistrarea aia cu d-na judecătoare e penebilă, sincer dacă am ajuns să credem și să luăm de bun așa ceva. Sincer chiar m-ai surprins cu acea înregistrare, sper totuși să fie o greșeală...

Nu e o greseala. A fost una din "piesele de rezistenta" a miscarii cipofobe pe vremea cand tineau conferinte prin tara.

De altfel da o cautare pe site -ul de la apologeticum si saccsiv si ai sa te convingi.

AlinB 09.01.2013 18:08:30

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 494237)
În SUA, de la cardul de sănătate cu cip, se trece la implantul cu cip

Așadar, cardul de sănătate va fi găsit, după o perioadă, neeficient, încât vor să introducă implantul cu cip și la noi. Acum de fapt se construiește infrastructura (cititoare de cip, baze de date, dispozitive de urmărire etc.), care va fi folosită și pentru cardurile de sănătate și pentru cipurile implant. De aceea este important să blocăm sau obținem acum o alternativă la cardurile de sănătate. Apoi vom încerca și despre cărțile de identitate, tot cu cip.

http://apologeticum.wordpress.com/20...lantul-cu-cip/

Vesnica propaganda mincinoasa de la apologeticum.

O reclama de la Vericip - companie care vinde de 8 ani (deci fara legatura cu Pbama) cip de indentificare pentru animale dar implantat la om contra unor sume fabuloase.

Cu alte cuvinte, o masina de vandut jumatati de adevaruri si multe iluzii, pe bani multi.

Citat:

Acesta este următorul pas, dacă vom accepta cardurile de sănătate cu cip. În Statele Unite s-a început la fel, prin acte cu cip, iar acum Congresul american a votat o lege ca până în 2014 tuturor cetățenilor americani să le fie inserat un cip în corp, care să conțină date despre starea de sănătate.
Aceeasi minciuna dar din alta sursa, postata aici.

Debunked: Obamacare RFID Chip Implant Law Hoax

ovidiu b. 09.01.2013 18:40:16

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 494311)
In sfarsit, dupa ce o fost postat de 2-3 ori link -ul asta, o ajuns si la tine :)

Stai liniștit că tot nu sunt pentru actele cu cip, nu miros a bine. Oricum ne-au dat de lucru actele astea, adică cel rău. Un părinte spunea că nu trebuie neapărat să avem implantat cipul ca să fim pecetluiți. Un lucru e cert, Dumnezeu nu ne va lăsa și ne va da soluția la momentul oportun în orice situație dificilă.

Nu ai răspuns la o întrebare: dacă ești pus în situația de a primi cipul sub piele ce faci?

antoniap 09.01.2013 19:43:33

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 494325)
Eu aș încadra lucrarea sa la mucenicie, tu probabil vei spune că e idolatrie.

Mai bine pr Daniil Sosoev decât d-na judecătoare Carmen Paduraru. Apropo eu doar am postat o altă părere, asta nu înseamnă idolatrie. :71:

ps: înregistrarea aia cu d-na judecătoare e penebilă, dacă am ajuns să credem și să luăm de bun așa ceva... Sincer chiar m-ai surprins cu acea înregistrare, sper totuși să fie o greșeală...

Mi se pare ca e prea des citat numele lui Daniil Sosoev de o anumita parte a presei, pentru a-si justifica o opinia. Sfarsitul sau a fost mucenicesc, dar lucrarea lui a fost in primul rand misionara.

Aici imi amintesc despre discutiile pe aceasta tema intre parintele Porfirie si parintele Paisie Aghioritul.

Am prezentat filmuletul cu judecatoarea Carmen Paduraru din ratiuni pragmatice, nu duhonicesti. Nu o compar cu niciun duhovnic. Ea este vocea mireanului care transmite ce i-a spus duhovnicul si atat.

MihaiG 09.01.2013 19:47:01

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 494236)
Din moment ce pozitia oficiala a BOR este favorabila introducerii cardurilor de sanatate

Înseamnă că sunteți datoare să respectați această poziție. Nu uitați ce a spus Mântuitorul: "Cine ascultă de voi, de Mine ascultă".

Orice altă poziție (precum cele pe care le expuneți aici) înseamnă neascultare de Biserică. Ce e așa greu de înțeles ?!

antoniap 09.01.2013 19:52:09

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 494346)
Înseamnă că sunteți datoare să respectați această poziție. Nu uitați ce a spus Mântuitorul: "Cine ascultă de voi, de Mine ascultă".

Orice altă poziție (precum cele pe care le expuneți aici) înseamnă neascultare de Biserică. Ce e așa greu de înțeles ?!

Iar o luam de la capat cu ascultarea de tip catolic? Mie imi place sa fac ascultare ortodoxa, adica pana la pacat.

ovidiu b. 09.01.2013 20:01:43

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 494344)
Am prezentat filmuletul cu judecatoarea Carmen Paduraru din ratiuni pragmatice, nu duhonicesti. Nu o compar cu niciun duhonic. Ea este vocea mireanului care transmite ce i-a spus duhovnicul si atat.

Să mă ierți dar este o voce fără minte. Chiar nici acum nu ai sesizat penibilul? Și unde e pregmatismul: să mă urc la volan fără permis de conducere pe motivul că nu accept permisul cu cip. Și atenție a spus de cei cu mașini personale, nu de cei care au meseria de șofer sau pentru care șoferia e vitală. Unde pragmatismul? Poate totuși ar trebui să-i amintim doamnei judecător că există și mijloace de transport în comun. Apoi ar trebui să știe d-na judecător că legea nu o dă domnul polițist, ci el numai aplică legea. Cum poți să vezi pragmatism într-o asemenea prostie?

Ești sigură că ea înțeles ceea ce i-a spus duhovnicul? Eu mă îndoiesc la câtă logică are ea. Ești sigură că duhovnicul i-a spus să vorbească asemenea tâmpenii? Eu mă îndoiesc...mai ales dacă e vorba de pr Iustin Pârvu, nu cred că el ar da asemenea soluții.

AlinB 09.01.2013 20:05:28

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 494349)
Iar o luam de la capat cu ascultarea de tip catolic? Mie imi place sa fac ascultare ortodoxa, adica pana la pacat.

Atunci cand definitia pacatul este stabilita adhoc de un grup de sectari cu pretentii ortodoxe cade si scuza asta.

MihaiG 09.01.2013 20:06:46

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 494349)

Și cine definește păcatul ? Nu tot Biserica ? Unde și când a spus Biserica, despre acele carduri sunt păcătoase ?

ioanna 09.01.2013 20:07:27

Sa luam aminte!
Parintele Mihail:Unii spun ca ar fi chiar lepadare de Hristos daca primesti actele cu cip.
Parintele Arsenie Papacioc: Parinte draga, lepadare inseamna lepadare. Nu este insa departe lepadarea despre care spuneti. Lepadarea e: eu nu cred in Domnul Hristos, asta e lepadarea.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:08:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.