Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   mesaj de la noul ierusalim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10526)

mariamargareta 19.11.2010 09:51:02

266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIV)

266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIV)

Liderii pucioși vin cu o nouă Evanghelie pe pământ, zisă de ei “Evanghelia după Sfânta Virginia”, ignorând avertismentul de la Galateni 1,8-9 care spune că orice Evanghelie apocrifă va trebui să fie anatema. Apoi preiau un verset din Biblie (Marcu 8,38; Luca 9,26) care se referă la Sfânta Scriptură cea autentică și îl aplică pentru “evanghelia” lor apocrifă, pentru a-i rușina pe cei care nu cred nici în “venirea a doua în duh, de la Pucioasa” și nici în “venirea a treia în trup, tot la Pucioasa” (care este proiectată pentru un viitor iminent, dar care se tot îndepărtează văzând cu ochii):

“ Eu vin pe pământ cuvânt, vin pe pământ Evanghelie, și cine se va rușina cu Mine și cu cuvântul Meu în neamul acesta fățarnic și desfrânat, acela va fi rușinat la venirea Mea întru mărirea Tatălui Meu cu sfinții și cu îngerii.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)

Liderii pucioși instituie un “post al venirii Domnului”, care constă în principal în renunțarea la orice formă de proteine sau lipide de origine animală (dar mai are și alte restricții), post pe care ei îl generalizează ca obligatoriu pentru toți oamenii, fără excepție. Cei care vor respecta noile restricții pucioșești legate de post vor intra în ceata fericiților:

“Apropiați-vă și voi, fii ai oamenilor, și ascultați de Dumnezeu, căci am așezat peste cei plăcuți Mie postul cel pentru venirea Mea, mâncarea cea plăcută lui Dumnezeu pentru viața cea veșnică a omului, ascultarea de legile raiului. Amin. Apropiați-vă și ascultați, căci Eu, Domnul, am așezat pe pământ post pentru venirea Mea cea cu slavă întru slava Tatălui, că Eu pentru slava Lui vin, nu pentru slava Mea. […]De aceea astăzi zic: fericit este omul care mănâncă cu ascultare de Dumnezeu în vremea aceasta a venirii Mele.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)

Teologii au descoperit repede asemănarea izbitoare dintre sectanții pucioși care vorbesc dezlănțuit despre o aparentă “venire a Domnului” (nevăzut, necunoscut, în duh imaterial și în cuvânt zburător prin văzduh), și sectanții adventiști care în mai multe rânduri și-au păcălit adepții spunându-le ba că Domnul va veni la o anumită dată precisă (și n-a mai venit!), ba că a venit deja pe ascuns, ca un fur noaptea (și de aceea nu L-a văzut nimeni venind). Deși asemănarea între aceste înșelătorii este izbitoare, liderii pucioși pretind că numai sectanții adventiști sunt mincinoși, deoarece la ei “n-a venit Domnul”, iar la pucioși cică ar fi venit (dar cum se face că nimeni nu L-a văzut!?):

“O, fiilor din grădina ascultării, cei ce-și zic astăzi „teologi” vă caută vină mereu, dau să vă găsească asemănare cu tot felul de oameni care M-au așteptat sau Mă așteaptă pe Mine, și care sunt mincinoși, de vreme ce Eu n-am venit. Așa zic aceștia de voi, dar iată ce îi întreb Eu pe aceștia: voi, cei ce găsiți vină celor ce sunt puși de Mine întru așteptarea venirii Mele, voi de ce nu Mă așteptați?” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)

Întrucât liderii pucioși știu bine că “cea mai bună apărare este atacul”, ei îi acuză aici pe teologii ortodocși că “ei nu-L așteaptă pe Domnul” pentru că “nu stau întru așteptarea venirii Lui”. Ceea ce nu-i adevărat. Dimpotrivă, teologii sunt primii care pot susține, mai documentat și mai temeinic decât orice credincios obișnuit, că venirea Domnului este o proorocie autentică și intangibilă, posibilă oricând în viitor, fie el acesta oricât de îndepărtat sau de apropiat, deci chiar și în clipa următoare.

Liderii pucioși escaladează atacul împotriva teologilor ortodocși venind cu o mare minciună și șarjând sforăitor cum că teologii le-ar vorbi oamenilor desprenevenirea Domnului”, rătăcindu-i pe oameni de la “calea venirii Domnului”. O acuză răutăcioasă și gratuită, lipsită de orice probă sau temei, îndată ce despre Parusia există o teologie perfect conturată în sânul Bisericii Ortodoxe. Probabil că ei se referă însă exclusiv la “venirea Domnului de la Pucioasa”, o “venire” lipsită de orice probă materială, despre care desigur că unii teologi s-au exprimat deja că nu corespunde proorociilor biblice :

“Vă e teamă că greșiți dacă Mă așteptați? […] de unde știți voi că nu vin? Luați voi parte la sfatul dintre Mine și Tatăl ca să știți ce fac Eu, și dacă vin sau dacă nu vin? O, în numele cui vorbiți voi oamenilor despre nevenirea Mea? O, până când rătăciți voi pe om de la calea venirii Mele? Iată-Mă cum Mi-o pregătesc, cum Mi-o pietruiesc cu pietre vii, cu pietre tari, cu fii cerești între cer și pământ! O, până când ascundeți voi de oameni cheile împărăției cerurilor, drumul spre viața cea fără de sfârșit a Mea cu omul cel îndumnezeit prin harul Meu? Iată-Mă cu cei ce au harul Meu în ei, după cum am binevoit Eu să lucrez în zilele acestea. Oare, voi credeați că voi sta să aștept după voi, cei care vă numiți unii pe alții „teologi”? Am așteptat Eu, oare, după Anna sau după Caiafa ca să-Mi pregătească ei calea venirii Mele? Am venit Eu prin ei atunci când am venit? Ba, din contra, am murit prin ei atunci când am venit, și apoi am înviat împotriva lor. Iată, așa am lucrat și azi pentru cea de a doua venire a Mea, căci voi Mă vreți în cer, și Eu vin împotriva voinței voastre și lucrez ca și acum două mii de ani cu cei neluați în seamă de voi, cei ce vă numiți mari și oameni ai lui Dumnezeu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)

mariamargareta 19.11.2010 10:28:44

266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXV)

266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXV)

Paralelismul cu neprimirea pe care Anna și Caiafa I-au făcut-o lui Hristos, Care a venit văzut de toți timp de 3 ani și jumătate la propovăduire pe pământul sfânt, și neprimirea unui “Hristos” care vine nevăzut de nimeni timp de peste 55 de ani la Pucioasa este fals și pueril. Arhiereii Anna și Caiafa L-au văzut pe Hristos cu ochii lor și au știut de minunile Sale care-L dovedeau cine este. Teologii ortodocși n-au văzut nimic la Pucioasa, în afară de o colecție de predici contradictorii, adesea agramate, pline de ciudățenii și de erezii, susținute de o mână de oameni certați cu disciplina de biserică și adesea certați între ei cu ură de moarte, dintre care nu puțini au avut și au grave dereglări psihice. De la o ediție la alta, cărțile pucioșilor care reproduc aceste predici sunt modificate fraudulos, pentru a ascunde unele formulări greșite sau exprimări hazardate, mistificatorii pucioși dovedind astfel un dispreț total față de valoarea și puritatea așa-zisului “Cuvânt al lui Dumnezeu” de la Noul Ierusalim – Pucioasa.

Din nou răstălmăcesc pucioșii Sfânta Scriptură și pe acest subiect. Plecând de la proorocia (Marcu 8,38; Luca 9,26) care spune că Fiul Omului se va rușina de cei care se rușinează de El și de cuvintele Lui, pucioșii sugerează că expresia “cuvintele Mele” nu se referă (numai) la ceea ce a rostit Iisus pe pământ (cuvinte din care o mică parte au fost consemnate în scris de către cei patru evangheliști) ci (și) la cuvintele adunate de către pucioși în colecția de pilde intitulată de ei “Cuvântul lui Dumnezeu”, pilde rostite între anii 1955-2010 (și continuă). În consecință, ei deduc că proorocia respectivă vorbea despre “venirea de azi în cuvânt a Domnului de la Pucioasa” și nu despre venirea de atunci a Domnului Iisus, în urmă cu circa 2000 de ani. Motiv ca să-i mustre din nou pe teologi și să-i întrebe de ce nu cred în “venirea Lui de azi în duh, la Pucioasa”:

“O, ce veți face voi, căci curând, curând veți fi rușinați și căzuți cu fața în țărână. Curând, curând slava voastră de azi se va ridica împotriva sufletelor voastre, căci Eu prin Evanghelie așa am zis: "Oricine se va rușina cu Mine și cu cuvintele Mele în neamul acesta păcătos, și Fiul Omului Se va rușina de el când va veni întru mărirea Tatălui Său cu sfinții îngeri". Iată, despre venirea Mea vorbeam atunci. Cum, dar, spuneți voi că nu vin? Cum, dar, mărginiți voi venirea Mea?” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)

Apoi liderii pucioși lansează în forță o tiradă sforăitoare ce se vrea a fi cât mai fioroasă cu putință, declamând în numele “Dumnezeului” lor, care se prezintă drept “Fiul Omului” (dar nu este, căci dacă ar fi, ar avea trup de om, nu ar fi doar un duh nevăzut-necunoscut, care se ascunde sub o haină transparentă de “cuvânt”), Care vine cu putere ( dar nimeni nu-L vede venind, iar de puteri se plânge adesea că-L lasă și atunci le cere ajutor liderilor pucioși și ciracilor lor) și cu slavă multă ( o slavă care nu există, căci nici nu strălucește și de nimeni nu se vede și nu se cinstește) că nu-i recunoaște pe teologi cine sunt și îi somează să se prezinte. Or, dacă ar fi Atotștiitor, ar spune El cine sunt și i-ar da pe față pe fiecare după numele său și le-ar da pe față și lucrările lor și pentru cine lucrează în ascuns:

“Eu, Domnul Iisus Hristos, Arhiereul Cel mare, vin și vă întreb pe voi: cine sunteți voi? Să audă în lung și în lat tot omul ce vă întreb Eu pe voi, că aceasta vă întreb: cine sunteți voi? Iată, Eu vă spun cine sunt: Eu sunt Fiul Omului, Care vine cu putere și cu slavă multă ca să se împlinească Evanghelia venirii Mele. Dar voi, cei care stați împotriva acestei Evanghelii, cine sunteți? Vă întreb ca să găsească tot omul răspuns la întrebarea Mea. Voi, cei care stați împotriva venirii Mele cu sfinții și cu îngerii întru mărirea Tatălui Meu, cine sunteți voi? Răspundeți-Mi! Voi, cei îmbrăcați în haina lui Dumnezeu ca să vă vadă oamenii și să vă slăvească mai mult decât pe Mine, Domnul, cine sunteți și ce lucrare aveți de lucrat și cui o lucrați? Răspundeți-Mi!” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)

Ziua celei de a treia veniri a “Domnului” de la Pucioasa nu vine dintr-o dată, ci vine treptat și agale, apropiindu-se în fiecare zi câte puțin și din zi în zi mai mult. Morții n-au înviat încă, deși aud glasul care îi cheamă spre înviere și se pregătesc și ei de înviere, înviind puțin câte puțin, din zi în zi mai mult până la învierea deplină:

Ziua Mea vine din zi în zi mai mult, iar Eu, Domnul, mai bine Mă înțeleg cu cei din morminte decât cu cei vii cu trupul, căci morții aud glasul Meu din zilele acestea și se pregătesc pentru înviere, dar cei vii cu trupul trăiesc în sângele lor, iar Eu, Domnul, scriu cartea judecății și o ridic între cer și pământ și vin prin ea pentru tot omul, și fericit este cel ce aude glasul Meu din cartea aceasta și se așează întru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)

Pucioșii îndrăgesc trihotomia, pretinzând că ei sunt singurii care iubesc cu duhul și cu trupul și cu sufletul venirea Domnului și stau înaintea Lui, ca să poată El să vină:

“Iar voi, cei ce stați înaintea cuvântului Meu […] curând, curând harul Meu vă va arăta pe voi cu Mine înaintea neamului omenesc, iar ziua Mea cea mare va fi vouă strălucire și salvare, căci voi ați iubit cu duhul și cu trupul și cu sufletul venirea Mea și ați stat înaintea Mea ca să vin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)

Începutul venirii Domnului cuvânt la Pucioasa a fost în și din mireasa fecioară Verginica, ajutat fiind de legiuni de duhuri prefăcute în îngeri ai luminii (v. 2 Cor.11,14), pe care Domnul a pețit-o (deși după câțiva ani ea L-a trădat pe Mire și s-a măritat cu un biet muritor, cu Nicolae Stoica; acesta, la rândul lui, a trădat-o și el pe Verginica după alți câțiva ani, încurcându-se cu altă femeie și plecând după ea):

“Când Eu am pețit-o pe Verginica pentru venirea Mea cuvânt în ea și din ea, tot așa am lucrat, și M-am ajutat cu îngerii luminii, cu îngerii vestirilor cerești, cu îngerii mângâierii și ai iubirii și cu sfinții binecuvântărilor Mele, căci sfinții din cer au fost cei credincioși între oameni pe pământ și M-am sălășluit în ei prin credința lor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)

vsovivi 19.11.2010 10:33:17

Citat:

În prealabil postat de bluesite33 (Post 306276)
esti tare suparata! roaga-te pentru ei.... poate nu isi dau seama ca sunt pe aratura!!!

preot marian
norway

A cui preot ești dumneata? A lui baall? Sau a lui thor că altceva ce să faci prin Norvegia? Iată te-ai găsit să nu-ți dai seama ce vorbești și pe ce lume trăiești dar te dai preot marian... păi care sunt argumentele tale referitor la cei osândiți cu atâta nerușinare pe nedrept? Sau doar așa te-ai găsit să dai apă la moara de vânt stricată aliindu-te total absurd cu nibelunga asta supărată și neastâmpărată... ce vorbește fără de ea de ani de zile..? Câtă ''bunătate'' cică roagă-te pentru ei și hop una cu toporul în cap și îi face nebuni. Tu ești preot sau procuror?

Te roagă pentru tine stimabile că tu ești pe ghiață dacă nu ai căzut sub ghiață prin copca unde pescuiești oițele Domnului ca să le dai ballaurului bell, și arăturile de toamnă sau încheiat... dar tu nu ști ce e aia să ari, să semeni, să păzești să uzi... să culegi... să seceri...

Și ai tupeul să vii și să insinuezi că ar fi pucioșii duși cu pluta și nu mariamargareta și cu cei ce îi dau ei dreptate? Păi poporul Domnului ascultă de Adevăratul Dumnezeu dar ăștia care se dau preoți sau slujesc lui nenia și lui tanti grijania ca să facă circ și întărirea minciunii, și ăștia ascultă de gLume... deci rugați-vă pentru voi căci voi nu știți cui slujiți!

Puneți-vă întrebarea serios: CUI SLUJIȚI? Căci acolo Domnul grăiește!

mariamargareta 19.11.2010 10:47:12

266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVI)

266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVI)

“Ziua venirii Domnului” , despre care se vorbea în mesajul din 02-04-2000, este de fapt “zilele venirii Domnului”, că e mai multe! În consecință, și lucrările sunt mai multe, nu mai este o singură “lucrare” sau “lucrătură” ca până acum:

“O, fiilor străjeri la ieslea aceasta de cuvânt, bucurați-vă că Domnul este la voi și vă înconjoară cu harul Său și vă binecuvintează pentru El și pentru lucrările Sale din zilele acestea ale venirii Lui. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)

“Dumnezeul” Pucios este însă tare obosit și are nevoie mare de odihnă. A obosit de 55 de ani de alergături peste tot și de strigături în lung și-n lat după om, dar toate în van. Este și neajutorat, și de aceea se ajută El cu liderii pucioși, ca să Se binevestească și să-Și sfârșească de lucrat venirea care întârzie să vină, și abia după aceea să se odihnească cu oaia în brațe, așa cum zice că scriu Scripturile despre a doua venire a Lui cu oaia în brațe:

“Voiesc, fiilor, să nu Mă odihnesc vestindu-Mă. Voiesc să vin mereu și să strig în lung și în lat peste om. Voiesc să Mă ajut cu omul ca să Mă binevestesc peste tot, să Mă ajut așa cum Mă ajut cu voi, să Mă creadă omul așa cum M-ați crezut voi și să-Mi sfârșesc de lucrat venirea Mea, și apoi să Mă odihnesc împreună cu omul pentru bucuria Tatălui Meu, Care Mă așteaptă să Mă duc lângă El cu omul în brațe, cu oaia în brațe. Este scris în Scripturi de cea de a doua venire a Mea, dar omul scoate Scripturile Mele de la el și citește de pe pământ și crede ce citește el și se duce omul de la Mine.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)

O fi spunând ea Scriptura că Hristos e așteptat acum cu a doua Sa venire, dar “Dumnezeul” Pucios spunea la începutul “propovăduirii” Sale că El este deja la a treia venire (!!!) și că a coborât a treia oară în mai multe locuri, ca să nu creadă cineva că a fost vreo iluzie – vezi mesajul din 22 iunie 1957. Oare și El face acum cu Scriptura ca și omul, despre care spune că “scoate Scripturile Mele de la el și citește de pe pământ și crede ce citește el și se duce omul de la Mine”? Pare se că da – presupunând că nu Se contrazice, uitând de la mână pân-la gură ce spunea în gura mare prin 1957:

“... O, copiii Mei, am venit a treia oară. […] Iată, am venit a treia oară. Acum sunt în Duh, și M-am pogorât în mai multe locuri […].” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 22 iunie 1957)

Deși această a treia venire a Domnului este acum și aici ( “iat-o!”, se spune), totuși omul nu o vede și nu o aude, ca și când n-ar fi. Dar pucioșii merg pe principiul: “dacă n-ar fi, nu s-ar povesti”. Și de aceea liderii lor le îndrugă povești cu “Cel venit din cer de la Tatăl”, și de ce a venit El cuvânt pe pământ: ca să-l trezească mai întâi pe om; ca să-l facă pe om să se mai și teamă, pentru ca să nu-I mai dea peste mâna Lui cea nevăzută atunci când ea se atinge de ochii și de urechile omului cele văzute; ca să-l tragă apoi pe om cu forța de pe drumul pierzării lui; ca să-i vorbească omului la urechea lui cea surdă; ca să-i dea omului de lucru pentru că fie era șomer, fie își lua singur de lucru și nu era bine; ca să-l învețe pe om ce și cum să facă și să lucreze totodată; și mai ales, ca să-i fie omului stăpân, iar stăpânitorul lumii acesteia să se numească de acum încolo “Dumnezeu (de la Pucioasa)”, și nu Satana, și așa să fie primit la venirea Lui ( nu această a treia venire, despre care a zis “iat-o!”; ci cealaltă, care va veni, a patra venire):

“O, când, omule, te vei trezi? Când te vei teme de cele ce faci tu? Când, oare? Venirea Mea iat-o, dar tu nu auzi și nu vezi. Lasă-Mi mâna să se atingă de ochii tăi, și apoi de sufletul tău și de urechea ta, omule. Mereu, mereu Mă binevestesc în preajma ta venit din cer ca să te trag de pe drumul pierzării, […] învață-te cu Mine, omule, că de aceea am venit de la Tatăl cuvânt în calea ta. Iată, de aceea am venit din cer de la Tatăl. Am venit să vorbesc cu omul și să-l învăț cu Mine pe om. Ca să-i dau de lucru am venit, dar să-i dau Eu, nu să-și ia el, că dacă își ia el nu e bine. […] Iată de ce am venit Eu din cer, de la Tatăl, pe pământ. Am venit să vorbesc Eu însumi cu omul și să-l învăț ce să facă, ce să lucreze, că e bine să-i dau Eu omului de lucru, nu să-și ia singur. […] Eu am venit pe pământ să-i fiu omului stăpân, să aibă omul stăpân pe Dumnezeu, nu pe satana, căci fiecare își slujește stăpânul, și nu este nici un om fără stăpân, nu este, iar sfârșitul fiecăruia va fi după faptele lui la venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)

“Poporul” pucios este planificat a fi un popor ales, asemenea poporului Israel al Vechiului Testament. Va fi un popor de elite, iar elitismul este împins până la schisma totală de restul societății. Pucioșii nu trebuie să mai depindă de nimeni din lume și de aceea până la venirea Domnului trebuie însușite în popor toate meseriile posibile, astfel încât independența față de lume să fie totală:

“O, poporul Meu, poporul Meu, […] Eu pe tine te-am învățat mereu, poporul Meu de azi, și ți-am spus să stai lângă cuvântul Meu ca să nu pieri. Să stai până voi veni, așa ți-am spus. Ți-am spus că voiesc să te ridic și să fac din tine lucrători pe potriva Mea. Am spus vouă că voiesc să fac din voi ucenici de ai Mei, doctori de ai Mei, învățători de ai Mei, zidari de ai Mei, croitori de ai Mei, servitori de ai Mei, preoți și arhierei de ai Mei să fac din voi, și să fiți neamul Meu cel sfânt de la venirea Mea; și am spus că vă voi da de lucru, ca nici unul din voi să nu fiți fără lucru, căci vai omului care vine la Mine ca să stea fără lucru! ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)

Așadar, pucioșii se vor face ucenici singuri, se vor doftorici singuri, se vor instrui singuri, își vor zidi singuri, își vor croi haine singuri, vor sluji în biserică singuri, fără preot de la episcopie. Unele dintre aceste aspirații le-au și pus în practică, altele (încă) nu. Preoți și-au ridicat singuri dintre ei (preoți necanonici, desigur), dar doctori stomatologi, (încă) nu. Zidiri își fac singuri, dar cărămizile și cimentul le cumpără de pe piață. Haine își croiesc singuri, dar stofele, acele și ața le cumpără de la magazin. Mașinile electrice de cusut au învățat singuri să le folosească, dar curentul electric le vine pe sârmă de undeva, de unde ei nu știu. Dacă vine de la diavolul? Automobile au învățat să conducă pucioșii, dar benzină nu scot din puțul lor din fundul curții, ci cumpără pe bani peșin de la benzinării. Iar benzina în mod sigur e de la diavolul, că așa spun liderii pucioșilor, că petrolul este spurcat de păcate: cică “s-a format în pământ la presiuni și temperaturi înalte, din grăsimea păcătoșilor care au fost scufundați în adâncuri când Foc și Pucioasă au căzut din cer peste sodomiții și gomoriții din vechime”. Iată-i pe pucioși profund neîmplinitori ai “Cuvântului”, folosindu-se din plin de serviciile ascunse ale diavolului care le simplifică viața de pe pământ și le-o îndulcesc și pentru care ei plătesc cu bani, adică tot cu ochiul diavolului, care le vede și le iscodește și le înscrie la catastif toate neîmplinirile “Cuvântului”.

vsovivi 19.11.2010 10:51:29

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 306286)
Ba asta pretind ei, că sunt plugarii "Domnului" lor, lucrători ai ogorului Lui, căruia Îi seamănă Cuvântul în brazda Internetului, iar păsările vin și culeg sămânța, trecătorii o calcă în picioare și spinii o înnăbușă și de aceea sămânța lor nu rodește, deși ei o samănă cu abnegație de 55 de ani încoace. Sunt ei pe arătură, dar pentru care "Domn"? Aici ne deosebim (eu și ei) în vederi.
Și nu sunt deloc supărată, doar constat și iar constat ceea ce se vede cu ochiul liber. Dă-le Doamne, mintea românului de pe urmă!

Tu minți, căci pretențiile le aveți voi, cei mofturoși și plini de pretenții pentru că ați fugit după ce v-ați dat mari și apoi v-a ''împroprietărit'' cineva cu munca altuia... deci e un fel de jeg ceea ce faceți darmite nemulțumirea ce o aveți de unde este? Vă spun eu: de la semeția souluției răutății pentru plăcerile și poftele gLumei direct în frumusețețețețețețețe... căci aia v-a ocupat suflețelul.

Păi ei slujesc Domnului și vouă vă trebuie mintea aia, dar oricât o căutați nu o s-o găsiți până nu veți zice din nou ''Binecuvântat este Cel ce vine în Numele Domnului și iar vine.''

Deci insiuările aste pline de argumente viceversate și amestecate cu dezinformări și presupuneri și științe de la închipuirile vostre nu fac nici cât o ciapă degerată ci sunt tocmai oglinda că voi sunteți cei mai eretici și sectanți din toată gLumea dar ca să nu vi se vădească chipul, aruncați mereu pisica neagră și ucisă de voi în curtea și în grădina altora ca să puteți urla din gură de șarpe, că iată, iată de unde vine putoareaoarea...

Și apoi placa:

''...placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

mariamargareta 19.11.2010 11:42:06

266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVII)

266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVII)

După circa 2000 de ani de “nelucrare” a venirii Domnului, iată că la Pucioasa s-a ridicat un Cort Alb al salvării omenirii. Oamenilor nu li s-a spus în acești 2000 de ani ce este Duhul lui Dumnezeu și ce este duhul lumii, și această lipsă trebuia de acum corectată, și tocmai din acest motiv a început să-și “lucreze venirea” pe pământ “Dumnezeul” de la Pucioasa:

“Am așezat acest cort sfânt în mijlocul oamenilor, și grăiesc aici cuvântul buneivestiri pentru tot pământul, și îmi lucrez venirea Mea peste pământ ca să-l deprind pe om să înțeleagă ce este Duhul lui Dumnezeu și ce este duhul lumii. Duhul lui Dumnezeu este viață, și este în veci, iar duhul lumii este moarte, și se scurge în adâncul fără fund al morții.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)

Oare ce s-o fi întâmplat cu miliardele de oameni născuți înainte de venirea “luminii de la Pucioasa” din anul 1955? Precis că au trăit și au murit în întuneric, deși Domnul le promisese că va fi cu ei până la sfârșitul veacurilor, (nu numai de la 1955 încoace).

Pucioșii sunt “cununiță cerească”, sunt “trandafiri”, sunt “fiii de la venirea Domnului”, sunt “copiii din urmă” , “sfinții ultimelor zile” (la concurență neloială cu mormonii, care și ei pretind de mai bine de 150 de ani că ei sunt “sfinții ultimelor zile”) au fost hărăziți din cer de către Maica Domnului să fie “cununa bucuriei celor din cer”, la re-venirea Domnului (aici nu se spune care dintre ele, dar se poate bănui că e vorba fie de a treia, fie de a patra)

“– O, auziți voi, copii din urmă, ce a proorocit din cer mama Mea pentru voi? Ea a spus să fiți voi cununa bucuriei celor din cer la venirea Mea cu ei pe pământ. Așezați-vă, dar, cununiță cerească pentru Mine, cununiță de mângâiere și de slavă pentru Mine, căci lumea este cununa Mea de spini, dar voi fiți trandafiri, fiilor de la venirea Mea. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)

Alteori sintagmele se inversează și se recombină, dar efectul de scenă este același, căci și porumbeii din joben sunt aceiași. “Copiii din urmă” devin “fiii din urmă”, iar “fiii de la venirea Mea” devin “copii ai venirii Mele”:

“Iată-Mă cum vin la voi, fiilor din urmă, copii ai venirii Mele.“(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)

Uitând de propriile teologumene, care stabileau de la început că Hristosul venit la Pucioasa este numai duh fără trup, liderii pucioși pretind că acum El este venit în “cuvânt și trup”:

Sunt cu voi cuvânt și trup, copii de la ieslea cuvântului Meu de azi, și iată-Mă după două mii de ani împlinindu-Mă cu venirea Mea din nou pe pământ și strigând în lung și în lat omul. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)

Începuturile pucioșești erau ceva mai modeste, mai ponderate, dar nu mai puțin contradictorii. Se vorbea atunci ba de “pregătirea Celei de-a Doua Arătări” ba de parcurgerea Celei de a Treia! (aceasta din urmă fiind o inovație pucioșească în flagrantă contradicție cu Scriptura). În toate cazurile însă se susținea cu tărie că venirea nu este în trup, ci în duh:

Nu sunt în trup, ci sunt în Duh. Coborâtu-M-am cu Duhul pe pământ ca să-Mi culeg un popor și să-i vorbesc tainele cele pentru vremea aceasta. Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și am venit să vorbesc pe pământ, să-Mi gătesc calea celei de a doua arătări […] “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 30-04-1955)

Iată, am venit a treia oară. Acum sunt în Duh, și M-am pogorât în mai multe locuri [...]” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 22 iunie 1957)

mariamargareta 19.11.2010 14:32:59

271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” (XXVIII)

271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVIII)

Liderii pucioși pretind despre credința omului în venirea “Domnului “ de la Pucioasa că este o probă de sănătate de minte pentru cei care o au și o metodă de însănătoșire grabnică și temeinică pentru cei care o primesc:

“O, bine este de omul sănătos la minte și la iubire și la fire și la credința în venirea Mea, căci apostolii Mei acum două mii de ani așa ziceau: "Aștept învierea morților și viața veacului ce va să fie". O, ce bine ar fi să-și caute omul sănătatea cea de la Mine, cea cu Mine, căci David s-a rugat să-l iert după ce a păcătuit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)

Printre credincioșii de la Pucioasa sunt nu puțini cei care, deși cred în venirea "Domnului" lor, au și/sau au avut probleme psihice grave, care au necesitat internări repetate în clinicile de psihiatrie și tratament îndelungat și adesea ineficient. Această situație de fapt pune sub serioasă îndoială afirmațiile de mai sus ale liderilor pucioși. Cea mai elocventă este situația tinerilor Georgică și Minodora, care au fost complet sănătoși înainte de a cunoaște “minunile” Pucioasei, dar au devenit abonați ai clinicilor psihiatrice și total dependenți de medicamente psihotrope după ce s-au integrat în “lucrare”.

Venirea “Domnului” de la Pucioasa promite adepților că vor primi sănătate de la El și nu vor mai alerga pe la medici, numai să învețe omul să caute la venirea Lui după 2000 de ani în care a fost despărțit de El :

“Să înveți, omule, din cele ce-ți spun Eu ție acum, la venirea Mea după tine, și să-ți cauți sănătatea cea de la Mine, căci scris este în cartea lui David: "Inima înfrântă și smerită, Dumnezeule, Tu nu o urgisești". Să înveți, omule, din venirea Mea după tine, căci iată-Mă după două mii de ani strigând în lung și în lat omul să vină să-l fac din nou, că s-a stricat după ce l-am făcut.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)

Dacă ar fi așa, dacă “Domnul” Pucios le-ar fi asigurat pucioșilor sănătatea, nu s-ar mai fi îmbolnăvit Georgică și Minodora “cu capul”, nu s-ar fi pensionat Viorel cu diagnostice de la Psihiatrie, nu și-ar mai fi pierdut Milică al Mihaelei lumina ochiului, nu ar fi ajuns nea’Mișu mut după o operație mutilantă a laringelui, consecutivă unui cancer în gât, nu și-ar fi pierdut auzul Cecilia și Georgeta. N-ar mai fi murit Alexandra de limfogranulomatoză malignă, nici Cecilia de pancreatită acută, nici Ricuța de tumoră cerebrală. N-ar fi ajuns Aspazia să aibă viziuni și să audă voci care au îndemnat-o să-și părăsească soțul și copiii și să plece haihui prin toată țara ca “să-L propovăduiască pe Domnul”. N-ar mai fi făcut nici Mihaela repetate crize de isterie, nici Teodora și nici Anisia n-ar fi trebuit să ajungă la operații traumatizante prin spitale, nici Iliuță n-ar fi ajuns la operație de hernie abdominală, nici Tataia n-ar fi ajuns client al Sanatoriului TBC de la Moroieni, nici Emanuel nu s-ar fi molipsit și el de TBC stând apoi prin spitale pe la Târgoviște și la București, nici Nicu Pop n-ar fi făcut repetate crize de rinichi, de hernie de disc și o operație de deviație de sept, nici Ionică n-ar fi făcut o formă gravă de hernie de disc, nici Marian Mihalache nu și-ar fi rupt piciorul zilele trecute. Dar mai ales și mai ales n-ar fi murit de fraged copilul Simion, fiul Zidarilor, chiar pe pământurile “sfinte” ale “Domnului” Pucioasei, despre care liderii pucioși pretind că este Unul și Același cu Cel ce a zis: “Lăsați copiii să vină la Mine”.

Uneori, liderii pucioși pretind că ei și adepții lor sunt protejați și privilegiați de Dumnezeu față de restul lumii. Singurul la care a venit “Domnul” ca să-i deschidă portița vieții veșnice este “poporul pucios cel mititel”, căci neamul creștinesc de pe pământ s-a corcit de tot și nu mai merita o asemenea cinste, de a gusta “venirea Domnului”, iar corciturile de creștini s-au lăsat amăgiți de “oamenii mincinoși așazați la toate răspântiile” (preoții care au bisericile plasate strategic, la intersecțiile de drumuri). “Poporul” Pucios va fi beneficiarul unor favoritisme speciale, ca să-i fie lui binecuvântată intrarea în împărăția cerurilor:

“Mă întorc la tine, poporul Meu cel mititel. Nu este neam creștinesc pe pământ, căci s-a corcit ca Israel în pustie, […] O, nu este neam creștinesc pe pământ, căci s-a corcit, și e corcitură cel ce își zice creștin. Mă întorc la tine, poporul Meu cel mititel, […] Cine să te mai învețe pe tine viața cea veșnică și portița ei? Am venit Eu și ți-am deschis ca să intri și ca să-ți fie intrarea binecuvântată de Mine, căci omul cel mincinos s-a așezat la toate răspântiile și își zice omul Meu și face cu ochiul la toți trecătorii ca să intre la el, nu la Mine. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)

Alteori, liderii pucioși pretind că “Domnul” lor a venit pentru toți oamenii, fără a mai face deosebire sau favoritisme, pentru a le fi a doua oară Făcător și apoi Judecător. Tate făpturile văzute și nevăzute care umplu cerul și pământul vor fi cuprinse, nediferențiat, de slava venirii Lui:

“Am venit pentru om, Făcător și drept Judecător, că era scris în Scripturi cuvântul Meu care spune: "cei din morminte vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și vor învia; unii spre viață, iar alții spre judecată". [...] Și voi veți fi muntele Meu cel sfânt și locuitorii lui, neamul celor ce-L caută pe Domnul și fața Domnului, căci curând, curând cerul și pământul vor fi cuprinse întru slava venirii Mele, iar Eu Mă voi mărturisi pe Mine însumi cu cuvântul, Domnul puterilor și împăratul slavei.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)

vsovivi 19.11.2010 14:51:55

''Priceperea duhovniceasca fara curatirea inimii este teologia diavolilor".
Sfantul Maxim Marturisitorul

Defapt voi nici nu pricepeți darmite să... și aveți și inima plină de bârna ispisisisului... de zama aia toxică și otrăviitoareoare și dulce-rozalie, nemulțumirea lui ispisisikaa aia bătrână... și vicleană rău, adică sunteți pline de un soi de îngâmfare a desfrânării... nerecunoscând că nu vreți să recunoașteți că sunteți nerecunoscătoare Domnului și așa vă tot dați mari chiar nepricepând nimic din ce citiți și nepricepând decât viceversa cu mult minteres pătimaș și idolicesc vă dați singure foc la valiză, darmite atunci să vă puneți să vă încercați să mai și învățați pe alții...

Așa că neavând rost vre-un dialog vă întreb atât:
Cît e ceasul, cât e ceasul, cât e ceasul ?!!!
Și vă și răspund ca să nu vă chinuiți degeaba încercând să dați răspunsul:
Cât o nucă!

Și apoi placa:
Citat:

Hai să-ți spun și eu ceva despre venire:

Până la venirea Domnului care vine mereu pentru cei cuminți ar trebui să-ți vie și ție mintea la cap ca să nu-ți mai faci de cap cu atâta ușurătate venindu-ți tot felul de idei căpiate... și mascate de la surorile surogate... surorile sulimenizate ale dragostei curate... firește, că așa nu se mai poate.

Și apoi placa: ''Nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred!'' și cu cât li se spunea, ele mai tare nu credea și se întrecea ca să se muncească, era ca un fel de programare ce se autoprograma ca să rămână ele așa cum au fost programate până la sfârșit... -ul lor, al programelor programate... spre slava și puterea dragostei... curate. Și așa e de greu ca să ajungi la ea când ea nu mai crede fiindcă nu mai vrea... să cânte... așa... iar noi până atunci ce să facem?.. om tot aștepta dansând și cântând cam așa... ceva... că cineștie ce anume o ar pute-o schimba, din bună în rea, pardon viceversa.

vsovivi 19.11.2010 18:06:34

Deci stimabilăabilă dușmancă mariamargareta roatabicicleta cu prietenul tău preotul marian din norvegia.., te întreb pe tine soareoare: dragostea murit-a oare? Și ce fel de flori în fereastră puse de iarnă sunteți voi amândoi? Cu ispîni sau fără spini?.. că dacă mă iau după avatar, după petele de pe rochiță, după bubulina, atunci se înțelege exact de unde vă vine vouă toată nemulțuimirea... păi din poft, soft, moft... bu-bu-bubulina close a e mira, bu-bu-bubulina sine s-ave trandafila...''

Cât îi vaiceasușefu'vost? Cât o nucă!

mariamargareta 20.11.2010 22:50:02

271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIX)

271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIX)

Liderii pucioși sunt “măgărușii celei de-a treia veniri a Domnului”, căci ei Îl aduc pe “Domnul” nevăzut, necunoscut și neauzit decât de ei. Scripturile “venirii Domnului” țin până la capătul timpului, deci la canonul biblic va trebui obligatoriu să se mai adauge atât scripturile măgărușilor pucioși din 1955 încoace, și cele pe care ei le fabrică astăzi, și cele de mâine și toate cele care le vor mai fabrica măgărușii în viitor, căci vor mai veni și alte scripturi pucioșești și măgărești, pentru că singură venirea lor mai poate întreține vie farsa “venirii Domnului” de la Pucioasa. “Domnul” Pucioasei pretinde că “vine și azi și Se preaslăvește peste pământ cu cuvântul”, dar în realitate lucrurile stau exact invers: “cuvântul de la Pucioasa vine peste pământ și se preaslăvește cu numele Domnului”, nume pe care cuvântul pucios și-l însușește fraudulos, fără ca Persoana care poartă de drept acest nume să fie și Ea de față, cu trupul și cu duhul”:

“O, fiilor, […] vin și azi și Mă preaslăvesc peste pământ cu cuvântul, căci Scripturile venirii Mele de la Tatăl țin până la capătul timpului. Scripturile venirii Mele înseamnă toată lucrarea Mea pentru om, pentru viața omului, și Eu iată, încă și încă lucrez preaslăvindu-Mă între oameni și cutremurând pământul cu lucrarea venirii Mele. Omul însă doarme adânc pentru Mine și e treaz numai pentru el, numai pentru cele ce nu sunt, dar Eu vin pe pământ, și cu voi Mă ajut ca să Mă preaslăvesc cu lucrarea și cu venirea Mea, așa cum M-am ajutat cu măgărușul pe care am intrat șezând pe el în cetatea Ierusalimului acum două mii de ani când venise vremea să Mă las spre pătimire și spre moarte pe cruce. Voi sunteți măgărușul Domnului, măgărușul pe care se așează sarcină, și merge din loc în loc cuvânt peste pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 23-04-2000)

Cuvântul de la Pucioasa nu este întâmpinat cu osanale, așa cum proorocește Biblia că va fi întâmpinat Hristos la a doua Sa venire, de către toți locuitorii pământului. “Domnul” Pucioasei pretinde că este Cel înviat din morți, ceea ce ar presupune că se prezintă cu trupul, așa cum Hristos cel înviat S-a prezentat ucenicilor și i-a spus lui Toma că poate să se încredințeze de acest adevăr punând degetul său în semnul cuielor din palmele Sale și în rana din coasta Sa. Or, “Domnul” Pucioasei se prezintă sistematic fără trupul cel înviat al lui Hristos, deci aceasta este o himeră și o înșelăciune. O altă înșelăciune este aceea prin care pretinde că Se legitimează prin învierea morților, care ar fi să fie un semn hotărâtor și zdrobitor - dacă ar fi. Or, la Pucioasa n-a înviat nici măcar unul dintre morți, darămite toți odată! Ba, au mai și murit mulți alții pe deasupra, dintre adepții pucioși care sperau că nu vor mai gusta moartea, căci așa le promiseseră “proorocițele Domnului” , și chiar două dintre “proorocițe” au murit deși ele ar fi fost să fie primele care să nu mai guste moartea, îndată ce pretindeau că Îl au pe Hristos așezat la masa nunții cu ele:

“Puțini sunt cei ce-Mi strigă "Osana!" înaintea cuvântului Meu care merge, iar cei mai mulți dorm față de venirea Mea, ca și cei care strigau: "Ia-L, ia-L! Răstignește-L!". Eu însă sunt Cel înviat dintre morți și vestesc învierea morților prin învierea Mea și strig la tot omul de pe pământ să se gătească pentru înviere, că vine învierea, vine, fiindcă vin Eu, iar semnul venirii Mele este învierea morților.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 23-04-2000)

Hotărât lucru, dacă pucioșii au dreptate în ceea ce spun aici, cum că “semnul venirii Domnului este învierea morților”, atunci cu adevărat la ei n-a venit Hristos, căci nici un mort n-a înviat în “pământul sfânt” de la Pucioasa,sau măcar prin împrejurimi!

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:18:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.