Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Postul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5059)
-   -   Post Mare in 2010? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8418)

cristiboss56 19.02.2010 23:05:36

Citat:

În prealabil postat de ar14rai (Post 214425)
Da...
Cel ce mănâncă să nu disprețuiască pe cel ce nu mănâncă; iar cel ce nu mănâncă să nu osândească pe cel ce mănâncă, fiindcă Dumnezeu l-a primit. In 14
Stii de ce imi place versetul asta?

Pt ca mi l-a spus un frate preot intr-o zi de joi in Saptamana Patimilor,
atunci cand ma intreptam spre el, pt a-l saluta...
Si el era pe o terasa in piata, cu vreo 6 mititei, mustar...tot tacamul...
N-am apucat sa ii mai spun nimic...
Evident, ca nu m-a injurat, nu a furat, nu a dat in cap la nimeni...
Deci postea... sufleteste, nu?

No comment...

Ba da , sa comentam ! Pe mine nu ma afecteaza astfel de imagini , atata timp cat nici eu nu sunt fara de pacat ! Nu ? Revin , citeste Matei 6 , 14-21 , pentru ca asa trebuie sa fim cand postim - NORMALI , fara a iesi in evidenta , nici prin grai , nici prin mimica fetii si nici prin altceva !

ar14rai 19.02.2010 23:28:08

evidenta

pai nici macar nu te cunosc, nici nu ma intereaza.
Nu sunt sigur nici cum te cheama, nici unde stai...
Si atunci cum iesi in evidenta?
Sau cum te pot eu judeca? Si nici nu vreau si nici nu am voie.
De ce ai intrat pe forum? Sa dai lectii? Sa inveti? Poate si una si alta.
Deci, tu ai grija cum vb cu cei care te cunosc. Pt ca in fata lor trb sa te ascunzi.
Aici in viata virtuala, unde putem fi oricine, ne ajutam reciproc, pt ca sa ne intarim in viata reala...
Deci, sa ne rugam unul pt celalalt. Ambii suntem de aceeasi parte a baricadei. Te asigur.
Doamne ajuta!

cristiboss56 19.02.2010 23:59:55

Citat:

În prealabil postat de ar14rai (Post 214441)
pai nici macar nu te cunosc, nici nu ma intereaza.
Nu sunt sigur nici cum te cheama, nici unde stai...
Si atunci cum iesi in evidenta?
Sau cum te pot eu judeca? Si nici nu vreau si nici nu am voie.
De ce ai intrat pe forum? Sa dai lectii? Sa inveti? Poate si una si alta.
Deci, tu ai grija cum vb cu cei care te cunosc. Pt ca in fata lor trb sa te ascunzi.
Aici in viata virtuala, unde putem fi oricine, ne ajutam reciproc, pt ca sa ne intarim in viata reala...
Deci, sa ne rugam unul pt celalalt. Ambii suntem de aceeasi parte a baricadei. Te asigur.
Doamne ajuta!

Sunt convins ca suntem de aceasi parte a baricadei , dar cat priveste cunoasterea cuiva , cat de cat , o poti afla din pagina personala a fiecaruia , unde afli locatia , numele , varsta , biserica de suflet , etc , dar cu o simpla conditie : sa-ti completezi pagina personala , asta ca fapt divers , dar pana la urma , urmei suntem toti ai Aceluiasi Dumnezeu . Mare porcarie sa fi una in viata reala si altcineva in cea virtuala , pentru-ca cei ce fac porcarii , PORCI se numesc , nu Oamemi ! Cu unii de pe acest forum m-am intalnit si in viata reala , si pot spune ca nu am avut surprize neplacute , ci , dinpotriva am ramas profund si placut impresionat . Or fi si PORCI , nu zic nu , dar nu am in lista de prieteni nici-un astfel de grohaitor ! Doamne ajuta !:1:

mirabela 20.02.2010 00:05:14

cine esti tu sa judeci? ai o mandrie foarte mare in tine !!!! si pe porci ii iubeste Bunul Dumnezeu!!!

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 214449)
Sunt convins ca suntem de aceasi parte a baricadei , dar cat priveste cunoasterea cuiva , cat de cat , o poti afla din pagina personala a fiecaruia , unde afli locatia , numele , varsta , biserica de suflet , etc , dar cu o simpla conditie : sa-ti completezi pagina personala , asta ca fapt divers , dar pana la urma , urmei suntem toti ai Aceluiasi Dumnezeu . Mare porcarie sa fi una in viata reala si altcineva in cea virtuala , pentru-ca cei ce fac porcarii , PORCI se numesc , nu Oamemi ! Cu unii de pe acest forum m-am intalnit si in viata reala , si pot spune ca nu am avut surprize neplacute , ci , dinpotriva am ramas profund si placut impresionat . Or fi si PORCI , nu zic nu , dar nu am in lista de prieteni nici-un astfel de grohaitor ! Doamne ajuta !:1:

cristiboss56 20.02.2010 00:06:38

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 214452)
cine esti tu sa judeci? ai o mandrie foarte mare in tine !!!! si pe porci ii iubeste Bunul Dumnezeu!!!

Sa fi IUBITA !

mirabela 20.02.2010 00:14:38

exagerezi acum, si maine iti va parea rau, daca nu mai incolo.

Poate ar tb sa vezi si cealalta parte...

Offf..Doamne ajuta

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 214453)
Sa fi IUBITA !

iustin10 20.02.2010 00:14:48

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 214449)

Desi din mila ma tii in lista ta,si cred ca si in suflet,porcul este un animal nobil pe langa mine.
Asa ca largeste-ti.....lista .

cristiboss56 20.02.2010 00:33:18

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 214458)
Desi din mila ma tii in lista ta,si cred ca si in suflet,porcul este un animal nobil pe langa mine.
Asa ca largeste-ti.....lista .

Lista o largesc in functie , in primul rand , de felul in care srie si gandeste cineva . Cu toate ca suntem in afara toicului , am experiente neplacute in trecut can primeam MP-uri cu injuraturi si alte cele de la tot felul de smintiti , ce au fost banati pe parcurs . Mesaje pot primi numa de la cei din lista , iar cand apar surprize pot foarte usor sa-l steg pe respecivul . Asa zisa lista , repet , are la baza omul-cuvantul-gandul si credinta ! Intelegi ? Iar chestia cu mila , o tratez ca o usoara mistocareala din partea ta , ca de , musai trbuie sa fim si ironici ! Nu ? Pentru a nu-l supara pe Adrian , sa mentinem subiectul topicului de fata .

cristiboss56 20.02.2010 00:38:58

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 214457)
exagerezi acum, si maine iti va parea rau, daca nu mai incolo.

Poate ar tb sa vezi si cealalta parte...

Offf..Doamne ajuta

Doamne ajuta !

iustin10 20.02.2010 00:44:22

Suntem on topic.Porcul e cel ce mananca de toate ,fara a se gandi ca ingrasarea e doar pentru taierea lui .
Nu ar trebui sa te supere injuraturile altora,caci sunt un bun prilej pentru castigarea smereniei. Caci pe prieteni e usor sa ii iubesti,dar adevarata masura a iubirii se da cu dusmanii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:43:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.