cristiboss56 |
19.02.2010 23:59:55 |
Citat:
În prealabil postat de ar14rai
(Post 214441)
pai nici macar nu te cunosc, nici nu ma intereaza.
Nu sunt sigur nici cum te cheama, nici unde stai...
Si atunci cum iesi in evidenta?
Sau cum te pot eu judeca? Si nici nu vreau si nici nu am voie.
De ce ai intrat pe forum? Sa dai lectii? Sa inveti? Poate si una si alta.
Deci, tu ai grija cum vb cu cei care te cunosc. Pt ca in fata lor trb sa te ascunzi.
Aici in viata virtuala, unde putem fi oricine, ne ajutam reciproc, pt ca sa ne intarim in viata reala...
Deci, sa ne rugam unul pt celalalt. Ambii suntem de aceeasi parte a baricadei. Te asigur.
Doamne ajuta!
|
Sunt convins ca suntem de aceasi parte a baricadei , dar cat priveste cunoasterea cuiva , cat de cat , o poti afla din pagina personala a fiecaruia , unde afli locatia , numele , varsta , biserica de suflet , etc , dar cu o simpla conditie : sa-ti completezi pagina personala , asta ca fapt divers , dar pana la urma , urmei suntem toti ai Aceluiasi Dumnezeu . Mare porcarie sa fi una in viata reala si altcineva in cea virtuala , pentru-ca cei ce fac porcarii , PORCI se numesc , nu Oamemi ! Cu unii de pe acest forum m-am intalnit si in viata reala , si pot spune ca nu am avut surprize neplacute , ci , dinpotriva am ramas profund si placut impresionat . Or fi si PORCI , nu zic nu , dar nu am in lista de prieteni nici-un astfel de grohaitor ! Doamne ajuta !:1:
|