cristina2012 |
28.09.2009 13:30:00 |
Citat:
În prealabil postat de flegmatic
(Post 169345)
nu am nevoie de mila.
femeile nu pot fi active prea mult din cauze biologice astfel ca au nevoie de barbati sa aiba grija de ele si aici apare un schimb intre favoruri sexuale si bunuri materiale.
desigur ca asta strica "romantismul" pe care unii il au cu privire la relatiile intre sexe.
|
M-au scarbit mesajele astea ale tale privitoare la femei, dar m-am uitat in profil la ce varsta ai (19 ani, student) si... esti scuzabil. Sper ca atunci cand o sa mai cresti, o sa iti vina si mintea la cap, mai exact capacitatea de a patrunde cat de cat si in sensul lucrurilor. Cu o mentalitate ca cea de acum, suferintele vor fi mari candva.
Cred ca desconsideri/devalorizezi femeile pentru ca esti obisnuit doar sa le consumi, nu esti (inca) capabil sa creezi ceva impreuna cu ele. Esti in satdiul de vanator-culegator. Sper sa cunosti si tu o evolutie similara celei sociale, sa ajungi si cultivator si creator de valori.
Cand cunoasti oameni mai in varsta, ai sa vezi ca adesea barbatii sunt cei care suporta mai greu singuratatea si au nevoie de ajutorul femeilor. Barbatii singuri sunt adesea debusolati.
|