![]() |
a.. daca te refereai la cauze sufletesti, atunci da, iti dau dreptate... dar nu tine de competenta lor
|
Dumnezeu nu este format din celule.
In Rai nu exista celule Focul care nu mistuie nu este foc normal Iisus si Ilie cind s-au inaltat la cer, si in carul de foc nu mai aveau celule. Celulele odata moarte nu pot invia, deci Trupul lui Hristos nu mai avea celule. Stiinta celulelor nu poate explica vindecarile miraculoase, instantanee. ...deci realitate non-celulara exista! |
Citat:
|
Citat:
Fractiunea de secunda este sa zicem timpul necesar unei minuni sa se manifeste, de ex, o vindecare de cancer, dupa care realitatea celulara iar preia controlul si apare in radiografii confirmata de doctori, de ex. Toma a vazut tot celule cind a cercetat ranile Mintuitorului de ce?, tot din cauza legilor apasatoare sub care ne aflam pe aceasta planeta si de care prin multa truda din partea noastra doar Duhul Sfint ne poate izbavi. Momentul inaltarii Domnului insa nu a mai avut cum sa fie "celular" |
deci Traditie despre asta vorbeste....
|
Citat:
|
Dincolo de teorii, trebuie sa vedem aspectul PRACTIC: cu ce te ajuta sa crezi în biologie si legile naturii?
Ce pierzi daca crezi ca a întineri e ceva perfect normal? Mai adaug ca procesul de întinerire dureaza mult, poate ani, si ca nu trebuie sa fie ceva facut de noi ci sa lasam pe Dumnezeu sa lucreze cum stie. |
mi se pare o viziune cam periculoasa... a te mentine in forma/ a avea un tonus bun e una, pe cand a crede ca intineresti pe zi ce trece e cred o poarta spre inselare. Sa ne uitam la sfintii care au murit batrani...aratau ei ca niste tineri?!
|
Eu vreau sa ramân tânar. Si nu astept aceasta de la autosugestie, cum poate s-a înteles, ci de la Dumnezeu.
Legatura pe care o faci cu Sfintii nu are temei. Nu avem datoria sa îmbatrânim. Batrânetea este o deteoriorare. |
Citat:
Dobandim mai usor Imparatia Domnului ,ne izbavim de necazuri si scarbe? E adevarat ca nu e bine sa ne ramolim ,e preferabil sa ne descurcam singuri pana la moarte ,dar asta se face tot prin economia lui Dumnezeu .Deci sa traim asa cum trebuie ca Dumnezeu sa ne invredniceasca de o asa binecuvantare. Stii povestea lui Faust? Nu e mai bine sa respectam voia Domnului si sa imbatrinim asa cum ne-a fost oranduit? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:57:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.