Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Despre CATEDRALA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2525)

vsovi 22.11.2007 15:38:03

asha este a V-a dar partea de jos ???

vsovi 22.11.2007 15:44:43

concret este ca Michelangelo a facut doar opere de arta oricat de impresionante ar fi, ca la statuia Fecioarei cu Mantuitorul in bratze deshi te cuprinde plansul atat de dureroasa shi perfecta este, mult mai perfecta ca shi oricare om, totushi ramane doar o statuie frumoasa, o opera de arta a unor eretici, deci nu pot decat sa te compatimesc...

precis ca n-ai intzeles ce am zis mai sus, in mesajul scurt, dar la o intrebare nu se raspunde prin desconsiderarea celui ce tzi le pune ca sa te faci ca ai shti raspunsul dar nu e de nivelul tau. Nu tzine driblingul, deshi fenta a fost interesanta... :satisfied:

vsovi 22.11.2007 15:48:47

de Pieta era vorba, o statuie, o minune... dar dinpacate inutila... ???

ancah 22.11.2007 16:45:13

Mirean: "Personal, prefer capela sixtina a homosexualului Buonaroti. Si inca sunt intre cei care nu tolereaza homosexualitatea.... "

Foarte "interesant" ce spui, Mirean ! ! ! Adica tu ii tolerezi?!?
Sa stii totusi ca sunt foarte multi care tolereaza homosexualitatea. Chiar prea multi. Biserica insa nu-i tolereaza pe homosexuali, stiut fiind, ca sodomitii nu vor intra in Imparatia Cerurilor.

cozia 22.11.2007 17:07:18

Citat:

În prealabil postat de Mirean
homosexualul Buonaroti

????????? hmmm, dar cine ti-a confirmat tie ca Michelangelo era gay? Astea sunt zvonuri de afirmare si pozitionare in lume a poponarilor ca acum toti artistii geniali sunt ca ei, Leonardo, Ceaikovski, samd.

...sa fim seriosi tu chiar crezi ca un homosexual putea sa creeze ceea ce a creat el(ei)?..asculta cu atentie pe Ceaikovski sau priveste pictura lor si vezi daca se simte vre-un iz de tufisari sau atmosfera de baruri gay, de birfa si vorbit pe la spate?....Mirean , te credeam mai pe picioarele tale, ...sa nu ne lasam manipulati de toate prostiile ce se vintura pe Net

cozia 22.11.2007 17:14:30

Citat:

În prealabil postat de vsovi

Mai Ovidiu nu mai vorbi prosti...si sfatuiesc lumea din toata saracia lor sa faca un efort financiar si sa mearga la Roma sa o vada... sa o simta... acestea sunt "cadouri" aduse de Michelangelo din calatoriile sale din planul Divin....

vsovi 22.11.2007 17:28:36

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

Mai Ovidiu nu mai vorbi prosti...si sfatuiesc lumea din toata saracia lor sa faca un efort financiar si sa mearga la Roma sa o vada... sa o simta... acestea sunt "cadouri" aduse de Michelangelo din calatoriile sale din planul Divin....

domnule am fost pe acolo shi m-a impresionat enorm, daca stai shi te uitzi la ea itzi dau lacrimile, te poarta cu gandul la scena rastignirii, adica omul nu cred ca poate realiza o opera de arta mai perfecta... dar raman la aceiashi parere, e inutil fiindca serveshte planului "divin" al antihrismului... e trist pentru unii dar asta e crudul adevar... ???

Mirean 22.11.2007 18:05:26

Citat:

concret este ca Michelangelo a facut doar opere de arta oricat de impresionante ar fi, ca la statuia Fecioarei cu Mantuitorul in bratze deshi te cuprinde plansul atat de dureroasa shi perfecta este, mult mai perfecta ca shi oricare om, totushi ramane doar o statuie frumoasa, o opera de arta a unor eretici, deci nu pot decat sa te compatimesc...

precis ca n-ai intzeles ce am zis mai sus, in mesajul scurt, dar la o intrebare nu se raspunde prin desconsiderarea celui ce tzi le pune ca sa te faci ca ai shti raspunsul dar nu e de nivelul tau. Nu tzine driblingul, deshi fenta a fost interesanta... :satisfied:

Nici eu nu cred ca ai inteles trimiterea la opera lui Michelangelo, evident din faptul ca imediat m-ai compatimit.
"Mesajul" e de nivelul meu si al oricui, numai ca nu spui nimic concret. Ca sa intelegi ce vreau sa spun, sa nu vezi iar vreun dribling verbal in loc de "fenta duhovniceasca", spuneam ca ai facut, din nou, parada de limbaj si ai prezentat un "mesaj" desuet. Asteptam mai mult de la tine. Si la subiect.

Mirean 22.11.2007 18:07:10

Citat:

În prealabil postat de ancah
Mirean: "Personal, prefer capela sixtina a homosexualului Buonaroti. Si inca sunt intre cei care nu tolereaza homosexualitatea.... "

Foarte "interesant" ce spui, Mirean ! ! ! Adica tu ii tolerezi?!?
Sa stii totusi ca sunt foarte multi care tolereaza homosexualitatea. Chiar prea multi. Biserica insa nu-i tolereaza pe homosexuali, stiut fiind, ca sodomitii nu vor intra in Imparatia Cerurilor.

Probleme de intelegere? Repet ce am scris, poate ai sarit/uitat "Si inca sunt intre cei care nu tolereaza homosexualitatea"

Mirean 22.11.2007 18:08:12

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

În prealabil postat de Mirean
homosexualul Buonaroti

????????? hmmm, dar cine ti-a confirmat tie ca Michelangelo era gay? Astea sunt zvonuri de afirmare si pozitionare in lume a poponarilor ca acum toti artistii geniali sunt ca ei, Leonardo, Ceaikovski, samd.

...sa fim seriosi tu chiar crezi ca un homosexual putea sa creeze ceea ce a creat el(ei)?..asculta cu atentie pe Ceaikovski sau priveste pictura lor si vezi daca se simte vre-un iz de tufisari sau atmosfera de baruri gay, de birfa si vorbit pe la spate?....Mirean , te credeam mai pe picioarele tale, ...sa nu ne lasam manipulati de toate prostiile ce se vintura pe Net

Sincer sa fiu nu l-am vazut in fapt....:D Am mai citit cate ceva si asa zic unii...
Dar nu asta era ideea....;)

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:57:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.