Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Pro si contra vaccinarii ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18785)

AlinB 11.05.2017 11:10:47

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 648396)
a mai murit un copilas, 2 ani, nevaccinat, din bihor.

A murit de la ce? Ca daca era nevaccinat nu inseamna ca a murit neaparat din cauza asta, da' cu titlul din astea de "hotnews" fiecare intelege ce vrea.

Si nevaccinat de ce? Ca n-au vrut parintii sau n-a fost vaccinul pe stoc?

Lancelot 11.05.2017 11:18:22

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 648400)
A murit de la ce? Ca daca era nevaccinat nu inseamna ca a murit neaparat din cauza asta, da' cu titlul din astea de "hotnews" fiecare intelege ce vrea.

Si nevaccinat de ce? Ca n-au vrut parintii sau n-a fost vaccinul pe stoc?

sunt la servici, a fost stire adineauri pe europa fm, era o conferinta de presa a ministerului sanatatii, pojar. alte amanunte nu stiu ca n-am mai fost atent, ma dispera suferintele copiilor, nu mai zic de moarte...

AlinB 11.05.2017 11:22:34

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 648402)
sunt la servici, a fost stire adineauri pe europa fm, era o conferinta de presa a ministerului sanatatii, pojar. alte amanunte nu stiu ca n-am mai fost atent, ma dispera suferintele copiilor, nu mai zic de moarte...

Pe asta si conteaza maestrii dezinformarii.

Lancelot 11.05.2017 12:25:45

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 648394)
Dom' doctor, ma bag eu sa beau un litru de-ce-vrei-tu "medicament" homepatic si inca ceva "strong" gen 30C.
La bombonele, aka bilutele de zahar, nu ma bag la mai mult de 100g ca tin la silueta.

Daca nu se intampla nimic, promiteti ca va lasati de povesti homeopatice?

Manusa a fost aruncata..

da ia sa te "tratezi" fo' doi ani asa, vedem dupa aia ce si cum! :)

ps.dar care-i treaba cu bilutele? lu nevasta-mea i-a dat unu vreo 8 sticlute, fiecare cu treaba ei, dintr-una trebuia sa bea zilnic, din celelalte saptamanal, fiecare cu ziua ei. :) a facut "tratamentul" timp de 3 luni si a costat o gramada de bani. zice ca i-a facut bine. :)

AlinB 22.05.2017 13:34:47

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 648310)
Când ți se umflă ochiul de nu mai vezi cu el, nu cred că se rezolvă cu comprese. Eu am luat apis și chiar a avut efect. Am fost obligat de împrejurări, eram la 30 de km de cel mai apropiat centru medical. Până atunci și eu spuneam că homeopatele sunt apă chioară, dar mi-a venit rândul să-mi tai din vârful nasului. :)

....Fiecare alege ce consideră ce e mai bine pentru el.

Bine ca nu ti-a trecut fara sa iei nimic, ca atunci nu mai treceai pe la doctor in veci si pururi :)

AlinB 22.05.2017 13:36:14

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 648415)
da ia sa te "tratezi" fo' doi ani asa, vedem dupa aia ce si cum! :)

ps.dar care-i treaba cu bilutele? lu nevasta-mea i-a dat unu vreo 8 sticlute, fiecare cu treaba ei, dintr-una trebuia sa bea zilnic, din celelalte saptamanal, fiecare cu ziua ei. :) a facut "tratamentul" timp de 3 luni si a costat o gramada de bani. zice ca i-a facut bine. :)

A facut si incantatiile ?:)

flying 23.05.2017 02:05:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 648604)
A facut si incantatiile ?:)

Eh,daca erai om de rugaciune crezi ca mai simteai nevoia sa postezi mesaje intelijente pe un forun oarecare?

AlinB 23.05.2017 09:16:05

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 648622)
Eh,daca erai om de rugaciune crezi ca mai simteai nevoia sa postezi mesaje intelijente pe un forun oarecare?

Eh, daca erai un om de rugaciune, mai simteai nevoia sa te inscrii pe forumul asta? Sau sa ramai? Sau macar, daca ramai, sa scrii in continuare banalitati care iti dau de gol frustrarile? :)

flying 23.05.2017 11:56:08

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 648627)
Eh, daca erai un om de rugaciune, mai simteai nevoia sa te inscrii pe forumul asta? Sau sa ramai? Sau macar, daca ramai, sa scrii in continuare banalitati care iti dau de gol frustrarile? :)

:21: ...judecand dupa numarul mesajelor,tu esti oleaca mai frustrat...

AlinB 23.05.2017 12:14:32

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 648630)
:21: ...judecand dupa numarul mesajelor,tu esti oleaca mai frustrat...

Incearca sa nu compari exprimarea frustrarilor tale cu postarile mele..
Desigur, poti sa o faci, dar asta arata o acuta lipsa de simt a realitatii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:38:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.