guardian knight |
25.10.2013 11:33:03 |
Citat:
În prealabil postat de stireana
(Post 538250)
Anita, Dragoș o fi având dreptatea privitorului pe hartă, însă eu mi-am uns croasantele cu unt în fiecare dimineață cu Alpii înaintea ferestrelor deschise.
Când aud că Ceaușescu a făcut și fapte bune... Mda, și în Rusia sunt biserici în care Stalin e închinat prin icoane. Ăia nu-s preoți, îs "pochi".
|
unii dintre asa zisii credinciosi, is spalati pe creier de propaganda comunista,ceausista, care in ultimii ani, a inceput sa infiltreze masiv biserica ortodoxa cu "pochi" care sub sutana aveau epoleti cu multe stele !
Asa ca popa securist, se grabea ,deupa orice spovada, sa mearga la tanti secu' sa dea cu subsemnatu',despre ce mai fac si spun enoriasii !
Desigur, nu putem generaliza, au fost si multi preoti(cei adevarati,care merita respect !) care, s-au ferit de aceste treburi sau au cautat sa le ocoleasca, sau daca nu s-a putut ,au incercat sa spuna numai lucuri banale,astfel incat securitatera sa-i considere neinteresanti !
Insa fenomenul a existat, si acei preoti zelosi pentru cauza sistemului, cauta si acum sa refaca vechea propaganda bolsevica !
|