Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   "Adevarata stiinta duce la credinta" (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15129)

DragosP 29.11.2012 14:13:40

Don't feed the troll!

neica_nimeni_altul 29.11.2012 14:17:24

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 484939)
Daca postez un material pe “Arta bisericeasca in general”, o sa te bagi si acolo cu off topicuri grosolane, o sa distrugi si topicul acela? Spune-mi ca sa stiu daca are sens sa postez.

Ce faci Ioanna, imi ceri sfatul ? Sfatul meu e sa te abtii sa postezi atunci cand nu stapanesti subiectul ! Altfel nu are sens.

Dumitru73 29.11.2012 16:38:45

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 484898)
Cat de adevarat; sunt prea multi ciudatei care emit teologumene ca pe dioxidul de carbon din respiratie, si ba au atitudini cripto-secularist-apostatice, ba atitudini zelotist-fanatice. Sfintii pe care i-a aprobat si cinstit ca atare Biserica si implicitul consensum patrum, pe langa altele: acestea sunt sursele de siguranta si putere a credintei.

de fapt Biserica numește doar 3 persoane cu apelativul "Teolog": Ioan Teologul, Grigorie Teologul și Simeon noul Teolog.

Dumitru73 29.11.2012 16:42:58

Citat:

În prealabil postat de neica_nimeni_altul (Post 484938)
Esti la fel de subtila ca de obicei, sugerezi ca adminul ar inchide topicurile unde "activez" eu, neica_nimeni_altul

Si eu remarcasem in mod gresit la un moment dat ca atunci cand apare Dumitru73 se inchide topicul ... se pare ca m-am inselat.

Tu in schimb nu esti doar categorica ci si un pic "intoxicata".

Am observat ca esti de-a dreptul intrigata ca ar exista "fan-clubul hexaimeron", asa de rau te doare, nu ne spuneai/sugerai ca
tu "ramai la toate rece" ?

Remarc ca pentru prima oara ai venit si tu cu o idee buna: infiintam fan-clubul hexaimeron !!!

până la urmă, care dintre noi este vinovatul? :)

neica_nimeni_altul 29.11.2012 16:53:09

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 484977)
până la urmă, care dintre noi este vinovatul? :)

Cand adminul acestui forum inchide un topic, probabil ca considera ca subiectul este epuizat ... sau participantii, tot aia e.

Daca tu cauti un vinovat (asa ai pus problema), probabil ca ai patit ceva, iti lipseste ceva, sau ceva de acest gen, pentru acest gen de probleme mergi si tu la militie ... :))

Dumitru73 29.11.2012 16:56:30

Citat:

În prealabil postat de neica_nimeni_altul (Post 484980)
Cand adminul acestui forum inchide un topic, probabil ca considera ca subiectul este epuizat ... sau participantii, tot aia e.

Daca tu cauti un vinovat (asa ai pus problema), probabil ca ai patit ceva, iti lipseste ceva, sau ceva de acest gen, pentru acest gen de probleme mergi si tu la militie ... :))

răspuns tipic ...
era o glumă ...

neica_nimeni_altul 29.11.2012 17:08:24

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 484984)
răspuns tipic ... era o glumă ...

prin urmare nu noi inchidem topicul, nu de alta, dar Ioanna s-ar putea sa nu inteleaga ... :))

Dumitru73 01.12.2012 13:59:00

Citat:

În prealabil postat de neica_nimeni_altul (Post 484995)
prin urmare nu noi inchidem topicul, nu de alta, dar Ioanna s-ar putea sa nu inteleaga ... :))

poate nu noi ... dar poate noi îi facem pe alții să se comporte în așa hal încât topicul să fie inchis :(

LgMihail 02.12.2012 20:20:58

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 484976)
de fapt Biserica numește doar 3 persoane cu apelativul "Teolog": Ioan Teologul, Grigorie Teologul și Simeon noul Teolog.

Cu toate ca nu ma voi baga pe topic si nici nu ma atrage discutia, am sesizat remarca ta. Si, cu toate ca nu avem mai nimic in comun si - teoretic vorbind - suntem "la cutite", tin sa te felicit! :D Da, ai avut o remarca buna.

Dumitru73 02.12.2012 21:24:48

Citat:

În prealabil postat de LgMihail (Post 485706)
Cu toate ca nu ma voi baga pe topic si nici nu ma atrage discutia, am sesizat remarca ta. Si, cu toate ca nu avem mai nimic in comun si - teoretic vorbind - suntem "la cutite", tin sa te felicit! :D Da, ai avut o remarca buna.

e, mai îmi iese și mie câte una :D
oricum, mulțumesc pentru apreciere.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:07:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.