![]() |
Citat:
|
Citat:
Uite aici un link ca sa vezi cum se pregateste incet , idee ca extraterestrii sunt de fapt fratii nostrii duhovnicesti pierduti(pt ca pe calea asta bate moneda) http://www.ziare.com/articole/vatican+extraterestri PS:Il si vad peste cativa ani, pe papa cand va zice:"este intoarcerea fiului risipitor.Nu zice Dumnezeu sa-l primim ? Nu zice asta ? Cine suntem noi sa decidem, cine este sa nu fiul risipitor ?Deci haideti sa ne unim in comuniune cu fratii nostrii intergalactici veniti din alte lumi" (adica de la Dracu literalmente)."Haideti sa fim toti iubire si comuniune (ezoterica si ocultista) si sa facem cuvantul lui Dumnezeu "(dar acel dumnezeu nu este Dumnezeul crestiniilor) Cine nu va avea trezvia mintii nu va stii cuvintele din paranteze pe care le-am pus mai sus, iar cand intergalacticii astia vor incepe sa faca asa-zisele minuni(prin tehnologia superavansata pe care o detin, dincolo de limitele priceperii mintii omenesti) cei care n-o sa aiba credinta o sa pice in cursa.(Sa ne amintim ce spune in Apocalipsa). Din aceasta cauza, Dumnezeu ne roaga sa-l cercetam cu inima si nu cu ochii mintii.Doarece mintea omeneasca poate fi insealta foarte repede de catre draci(si vedeniile lor), insa inima smerita si curata nu poate fi pacalita. Din aceasta cauza si Sfintii Parinti insista sa-ti cobori mintea in inima si spun ca mintea(ratiunea) este podul dracilor. |
Citat:
http://semneletimpului.ro/religie/bi...erica-mea.html |
Este vorba de asa-numita "ipoteza sau teorie a astronautului antic", care insa la o analiza mai atenta nu sta in picioare. Aceasta teorie a fost popularizata mai ales prin cartile lui Erich von Daniken sau Zecharia Sitchin, in care sunt aratate anumite artefacte antice, care ar fi prea evoluate pentru epoca respectiva! Insa la o analiza mai atenta- asa cum a mentionat si Alexandru Mironov- toate aceste "ciudatenii" isi gasesc o explicatie logica, care nu are nimic de-a face cu presupuse "vizite" a extraterestrilor in antichitate.
Asadar nu poate fi vorba de vreo "vizita" a unor extraterestri in antichitate, care sa fi influientat in vreun fel rasa umana. |
Ce se va intampla in viitor cu poporul roman?
Care-i sunt sansele sa se dezvolte? Unde gresim cu adevarat? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care ma framanta... Daca ne cultivam trezvia si vedem unde gresim cu adevarat, avem sanse sa ne reparam greselile si sa progresam. |
Citat:
|
Citat:
Nici ca se va intampla vreodata. Indiferent de "popor". S-a intamplat ceva cu fiecare individ in parte care si-a recunoscut apartenenta la "popor". Si se va intampla ceva cu fiecare individ in parte care isi recunoaste aceasta apartenenta. Recunoasterea greselilor este a fiecarei minti in parte, cea care greseste. "Poporul" nu are minte, pentru ca nu este o persoana. "Poporul" este pur si simplu o conventie recunoscuta de unele minti. Deci "poporul" nu se poate nici dezvolta, nici dispare. Se dezvolta fiecare minte in parte, moare fiecare persoana in parte. |
Citat:
Iata 3 intrebari la care trebuie sa-ti raspunzi tu insuti, inainte sa ceri raspunsuri de la altii: 1. Ce inseamna ''poporul'' ? 2. De ce ti se pare important ca ''poporul'' definit de tine este important sa existe? 3. Cand se termina viitorul, ce va mai insemna '' cateva dintre intrebarile care ma framanta... '' ? Vreau si eu ( intelectual vorbind ) raspunsuri la aceste intrebari, desi nu o sa le consider absolute. Practic, nu cred ca am nevoie nici de intrebare, nici de raspuns. Stii cum e cu adevarurile: ''nu exista un adevar absolut, in afara de acest adevar, ca nu exista un adevar absolut ...''. |
Citat:
M-ar interesa dezvoltarea poporului roman pe toate planurile ( social, economic si spiritual) spre slava lui Dumnezeu, nu impotriva Lui. Acest popor a supravietuit prin credinta ortodoxa. Aceasta este salvarea lui. Ce vor scrie altii peste 100 de ani despre noi, cei care traim in aceste vremuri? |
Citat:
Dacă noi am căuta comuniunea cu Hristos, viața noastră socială ar arăta cu totul altfel. Însă noi doar mimăm credința, iar prin aceasta ne autodistrugem. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:40:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.