![]() |
Citat:
oamenii se schimba greu, iar eu nu incercam decat sa inteleg daca acel om s-a schimbat. mi-ar placea ca dupa ceva ani Ioana sa nu imi dea dreptate si acel om sa fie intr-adevar bun. |
Citat:
Eu vad in asta ceva bun. Si mai vad ceva, ca a ajuns acolo din cauza altora si nu din cauza lui. Binenteles, asta nu inseamna ca nu este responsabil ci pur si simplu ca altcineva a fost sursa primara a crizei prin care a trecut. Toti putem ceda la un moment dat, mai ales pe probleme de familie, un om casatorit stie cel mai bine asta.. :) Si din multe alte alte detalii spuse de Ioana, care este o persoana matura si cu o judecata mult mai matura si profunda decat mama ei, ma indreptatesc sa cred ca el este acum e un om chiar mai bun decat atunci. Citat:
Nu e foarte grav, se intampla, face parte din lectiile vietii si ne invata sa echilibaram mai bine dragostea pe care o datoram lui Dumnezeu (El nu dezamageste niciodata!) fata de cea pe cu care tindem s-ai impovaram pe altii crezand ca asta au nevoie si le facem un mare bine. Important este sa hotarasti intr-o buna zi ca nu vrei sa duci povara asta in spate pentru tot restul vietii si sa lasi resentimentele deoparte, iar in locul ramas gol, sa nu ramana indiferenta ci intelegere, compasiune, chiar dragoste. Citat:
Pana atunci un om poate avea multe suisuri si coborasuri, important este insa cum termina cursa. Ai sa stai in tensiune pana atunci? |
Ioana, iarta-ma daca s-a mai pus intrebarea, dar aveti un duhovnic, va spovediti, va impartasiti?
|
Citat:
|
Citat:
Imi pare rau sa te dezamagesc( de fapt nu imi pare rau deloc...e un doar un fel de a spune)...dar eu nu as fi rupt relatia cu parintii pentru nici un om de pe aceasta lume, fie el caracterizat de vreun trecut glorios...sau mai putin, si as fi avut inevitabil sentimentul ca poate fi si o ispita in viata mea, un om care imi strica linistea sufleteasca...si cea din familie prin aparitia sa in viata mea. Cu atat mai putin m-as fi grabit spre o legalizare a unei astfel de relatii care ar fi dat nastere la asemenea situatii...ci cu siguranta spre rugaciune, sfaturi ale vreunui preot...pomelnice, si as fi asteptat sa vad ce se intampla. Dar...asta sunt eu, nicidecum genul care sa fi fugit in lume cu iubirea vietii mele, sau pasind in Biserica fara familie alaturi... |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si nu are nimeni nimic impotriva ca esti genul asta de fata.Doar ca nu-i bine sa ramai cu impresia ca e versiunea corecta! Si sa te mai crezi si superioara celor care nu gandesc ca tine! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu stiu de ce am impresia ca cei din jur va vad ca o persoana intepata la care nu poti sa-i ajungi nici cu prajina la nas, iar daca este vreun macho man care are impresia ca asta va ofer un plus de farmec, va dau vestea trista ca nu sunt eu acela. Daca v-am sanctionat afirmatiile am facut-o pentru nonsalanta cu care calcati in picioare niste oameni fata de care nu manifestati o iota de intelegere si care intuiesc ca-i judecati cum nu se mai poate de aspru din perspectiva virtutii care va inchipuiti ca o aveti. Citat:
Citat:
Dezinteresul este perfect reciproc. :21: Citat:
Fara doar si poate ca puful in care ati crescut nu l-ati fi dat din mana pentru penele de pe gard dar va dau vestea trista (dar care desigur, nu va atinge, ca e vorba de altii nu de propria persoana, singura in masura sa o intelegeti desi nu prea stralucit) ca nu toti au crescut in puf. Citat:
Iar in rest, sa nu miscati un deget. Sunt curios daca va veti putea urma propriile sfaturi. Citat:
Desigur, o fiica model ca dvs. niciodata nu s-ar fi putut indragosti de un om mai putin decat model, deci n-ar fi pus in nici un caz in pericol orgoliul mamei care a crescut o fata model ca sa se indragosteasca de un barbat model fara nici o pata si greseala in trecutul sau model. Altfel cine stie..s-ar fi dezlantuit si la dvs. iadul pe pamant declansat de mama dvs. fara doar si poate model. Asta imi aduce aminte de melodia aia fabuloasa (de la "fabula")... "Fata mea este model.." nu stiu de ce.. :78: |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:05:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.